25 Ocak 2015 Pazar

26 Ocak Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde sizleri bir parça inzivaya çekilmenize neden olabilecek, ilişkilerde minik kaprisler sorunlar gündeme gelebilir. İlişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya bir ilişki içinde iken bile yalnızlık ve sevgisizlik hissedebilirsiniz. Bu dönem ilham ve yaratıcılığın geldiği dönemdir, yaratıcı çalışmalar yapmak için uygundur. Kendinizi sevdiğiniz bir şey için adayabilirsiniz bu süreçte. Mutluluk ve keyif ancak sessiz, sakin, yalnız kaldığınızda daha çok gelecektir size. Sosyalleşmek, dışarı çıkmak, kalabalık gruplarla olmak pek cazip gelmeyebilir. Bu dönem gizli saklı aşk ilişkilerinden uzak durun, kendinizi sonu gelmeyecek bir ilişki için harcamayın, kendinizi yaralamayın. Finansal gecikmelerde söz konusu olabilir. Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Sevgi, aşk, ilişkiler konusunda bilinçaltı çalışmaları yapabilir, hayal gücünüzün yükselişi ile yaratıcı çalışmalar içinde aktif yer alabilirsiniz. Bu hafta müzik, resim, fotoğraf, sinema ile belki de yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlık olarak ise özellikle ayaklarınıza dikkat etmeli, eğer ayakkabı alacaksanız güzelliğin yanında sağlıklı olmasına özen göstermelisiniz.  Venüs ve Satürn arasında ki sert görünümden dolayı ise, yurt kaynaklı işlerinizde bir takın engeller, sorunlar meydana gelebilir. Eğer partneriniz mesafe olarak sizden uzakta ise, aranızda duygusal anlamda bir soğuma ya da sorun oluşabilir. Özel hayat anlamında sizi zorlayacak, kendinizi değersiz hisettirecek kişilerden de uzak durmalısınız. Beğendiğiniz kimseleri tavlamak epey zor olabilir bu hafta.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde, sizleri daha sosyal, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel destekler ve yararlar görmenize yardımcı olacaktır. Daha çok sosyalleşecek, gezecek, tozacak dinlenme  fırsatı pek bulamayabileceksiniz. Sosyalleştiğiniz, dostlarınızla beraber vakit geçirdiğiniz sürece kendinizi iyi ve keyifli hissedebileceksiniz. Bu süreçte daha kendinize yakın, benzer özelliklere sahip olduğunuz kimselerle takılmak size iyi gelecektir. Odağınız daha çok eğlence üzerine kurulu olacak, partileri davetler, organizasyonların aranan ismi olabileceksiniz. Eğer ki yalnızsanız gerçekten de katılacağınız kalabalık aktivitelerde romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir veya bir süredir tanıdığınız biri ile romantik bir yakınlaşma olabilir. Derneklerde, klüplerde eğlenceli, aktif görevlerde alabilirsiniz. Yalnız merkürün geri harekette olduğunu unutmayın, başlama ihtimali olan olası ilişkiler uzun soluklu da olmayabilir. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Dostlarınıza karşı veya dostlarınızdan size karşılıksız gelebilecek büyük bir sevgi ve desteğe işaret etmekte. Bir yardım organizasyonunda aktif görevler alabilir, desteğe ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber bir sanat aktivitesine katılabilirsiniz, bu bir resim sergisi olabilir, konser olabilir, bir açılış olabilir. Venüs ve Satürn arasında ki sert etkileşim ile de, para-dostluk ilişkisini iyi yönetmeli, maddi konular yüzünden kimseyle kırgınlık yaşamamaya özen gösterin. Her ne kadar gökyüzü dost ilişkileri açısından keyifli bir haftaya işaret etse de hayatınızdan uzaklaştırmanız gereken kişileri de tespit edip minik bir temizlikte yapabilirsiniz. Finansal anlamda büyük beklentiler içine girmemenizde yarar var, maddi bazı blokajlar, engeller söz konusu olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde, iş ve kariyerinize yönelik konularda keyifli bir sürece giriyor olacaksınız. Daha yaratıcı olabilecek, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabilecek, daha popüler ve göz önünde olacaksınız. Size yardımcı olabilecek kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilir, sanat ve yaratıcılıkla ilgili bir konuda önemli deneyimler yaşanabilir bu süreçte. Eğer evlilik gibi bir düşünceniz var ise 13-21 şubat arasını değerlendirebilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız bir müşteriniz veya iş yerinde farklı departmanda olan biri ile aranızda romantik bir etkileşim olabilir. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Kariyer açısından rahatlıkla göz dolduracak, ihtiyacınız olan destek ne ise buna rahatlıkla kavuşabileceksiniz. Yalnız kariyer yapıcam, çalışıcam diye de kendinizi lütfen heba etmeyin! Eğer iş arayışı içindeyseniz görüşmelere gidebilir, gideceğiniz iş sanatla, renklerle, sinemayla, bakım, estetikle ilgili bir iş olabilir. Yalnız bu hafta Satürn ile Venüs arasında ki gergin görünümden dolayı, ikili ilişkilerde zorlanma, blokaj söz konusu olabilir. İlişkilerinizde limitler ortaya çıkabilir, sevgi yetmeyebilir ve sürekli talep eden birine dönüşebilirsiniz. İlişkiniz yüzünden iş hayatınız veya tam tersi iş hayatınız yüzünden ilişkinizin zarar görmesine izin vermeyin, bu alanları dikkatli bir şekilde yönetin. Birini önceliklendirirken bir diğerini ihmal etmeyin.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işlerden, konulardan, reklam, pazarlama, satış gibi konulardan fayda görebileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnız olanlar, sizden uzakta yaşayan birileri ile gönül ilişkileri içine girebilirsiniz. Evinizde bir takım düzenlemeler yapmak, güzelleştirmek adına adımlarda atabilir, eksiklerini giderebilirsiniz. Bu dönemde karşıt görüş ve fikirlere daha kolay tahammül edebileceksiniz. Eğer evli iseniz eşinizin kardeşi veya kuzeni ile para kazanmak adına belki konuşmalar geçebilir aranızda veya size uzak bir akraba ile.  Partnerinizle veya eğlenebildiğiniz bir kişi ile birlikte seyahate çıkmak için çok uygun bir süreçtir. Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Rıuhsal, spiritüel, dinsel, felsefi konulara daha çok dalabilir, bir takım çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuksal anlamda desteğe ihtiyacınız varsa veya resmi konularda karşılıksız harika bir yardım bulabilirsiniz. Veya resmi merciilerde aynı şekilde. Yalnız Venüs ve Satürnün kavgalı olacağı bu hafta, iş ortamınızda kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin, gereksiz yere kimseye kapris ve trip yapmayın. Sağlık olarak, genital bölge, üreme organları mesane Böbrekler, boğaz, tiroid ile ilgili sorunlar meydana gelebilir, dikkatli olunması, rutin kontrolleri aksatmamak gerek.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde, başkalarının parası, ortaklaşa işlerden gelen gelirler, primler, ödemeler, burslar, kredilerle ilgili genel anlamda şanslı ve de keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Özellikle sözleşmelerden, anlaşmalardan kazanç elde edebilir, elinize para geçmesini sağlayacak imzalar atabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız, bir partneriniz yok cinsel anlamda sizi mutlu edecek biri ile keyifli bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir. Eğer ki bir ilişkiniz var ise, kıskançlık, gereksiz kapris, haset, partnerinizin arkasından iş çevirmek, partnerinizin özel alanlarına girip karıştırmak ilişkilerde problemlere yol açabilir. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Mali anlamda karşılıksız bir yardım ve destekle karşılaşabilirsiniz, eğer ki sponsoruluk, burs, kredi.. vb ihtiyaçlarınız varsa birinin aracılığı ile bu alanda ki sorunlarınız rahatlıkla çözülebilecektir. Kariyerinize ilişkin krizler ve gereksiz alınganlıklar yapmamaya özen gösterin. Venüs ve Satürnün kavgalı olacağı bu hafta, özel hayatınızda sorunlar, problemler meydana gelebilir. İlişkilerinizde sevgi yetmeyebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. . İlişkilerde beklenmedik ilişki problemleri ve stresler ortaya çıkabilir. Çevrenizden soğuk, katı ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Sizin beğendikleriniz sizi beğenmeyebilir!


Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde  ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, partner ilişkileri adına keyifli ve de şanslı bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bazılarınız evlenmek üzere adımlar atmaya başlarken, bazılarınız ise sağlam temelli ilişkileri hayatınıza çekebilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerden genel anlamda olumlu destekler ve yardımlar alabileceksiniz. İlişkilerde ki olası sorunları çözmek içinde Venüs’ün bu geçisi size destek olabilecektir. Yalnız evlenmek gibi bir planınız var ise 13-21 şubat arasını kullanmanızı tavsiye ederim size. İlişkilerde uyum, ahenk yakalamak çok daha kolay olacaktır. Bu dönem olası çatışmalar, kavgalar, problemler çokta fazla büyümeden tatlıya bağlanabileceğine işaret etmektedir. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Partner veya ortağınızdan size karşı güzel bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Partnerinizle romantik zamanlar geçirmek, birlikte seyahate çıkmak için harika bir dönem. Partner veya ortağınızla aranızda karşılıksız büyük bir yardım ve destek söz konusu olabilecek, olası ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda sorun var ise bunu rahat bir şekilde aşabileceksiniz. Yalnız Venüs ve Satürn arasında ki sert etkileşimden dolayı, aile-özel hayat dengesini dikkatli kurmalı, ailevi konulardan yana sorunlar, problemler, engellerle karşılaşabilrsiniz. Bu hafta evinizde dekoratif değişiklikler yapmak, taşınmak, ev için kredi çekmek, ev yerletirmek, ev almak içinde pek uygun bir zaman dilimi değil. Ne ilişkileriniz veya ortağınız yüzünden ailenizle aranızı açın ne de aileniz yüzünden ilişkilerde kendinizi kısıtlayacak ortamlar oluşturun.  


Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde, Venüs özellikle iş ve çalışma ortamınızda daha popüler olmanızı sağlarken bir yandan yaptığınız işlerden daha da keyif almanızı, iş ortamınızda keyifli bir sürecin başladığına işaret etmekte. İş arkadaşlarınızla aranızda önemli yardımlaşmalar gündeme gelirken, bazılarınız yeni proje veya görevlere atanabilirler. Eğer yalnız iseniz iş arkadaşlarınızla veya iş vasıtası ile tanıştığınız kişilerle flörtler edebilirsiniz. İş ortamınızda uyumu, barış ortamını yaratan siz olabilir, iş birliğine bu süreçte oldukça yatkın olabileceksiniz. Yalnız günlük yapılması gereken rutin işlerden kaçmamalı, tembelliğin rahatlatıcı kollarına kendinizi atmamalısınız. Sağlık konusunda ise, ayaklar, yumurtalıklar, cinsel organlar, boğazınızda dikkat etmenizde fayda vardır. Diyete ve spora başlamak içinde harika bir dönemdir. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler.  İş konusunda karşılıksız harika destekler ve yardımlar alabileceksiniz. İş ortamınızda, aranızın limoni olduğu bir arkadaşınız varsa bu aralar barışmak, ortamı yumuşatmak için harika!  Yeni yaratıcı işler peşinde koşabilirsiniz. İş konusunda belki de son dönemin en bereketli zamanları içinde olabilirsiniz.  Yalnız Venüs ve Satürn arasında ki gerginliği de düşünecek olursak, kimlerle nasıl iletişime geçtiğinize de dikkat edin! Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenlerinizle aranızın açılmasına neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Eğer ki iş bağlantılı bir yolculuğa çıkacaksanız, son dakika problemleri ile karşılaşmamak için tedbirlerinizi öncesinden almalısınız.


Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde, Venüs size dolu dizgin, romantizmin doruklarını yaşatacak harika bir aşk getirmek üzere kolları sıvamış vaziyette. Bazılarınıza aşk getirirken bazılarınıza da çocuk haberleri getirerek keyfinize keyif katacak. Yaratıcılık, gerektiren işlerde çalışanlar bu hafta sizlere sürpriz iş teklifleri, projelerinizin kabulü, oyunculuk teklifleri, gelebilir. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize daha fazla yönelebileceksiniz. Birliktelikleri olanları ise romantik dakikalar geçirebilecekleri güzel bir hafta bekliyor. Yalnız bu dönemde lükse olan düşkünlüğünüz artabilir, paranızı daha kolay düşünmeden harcama eğiliminde olabilirsiniz. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler.  Varsa bir partneriniz büyük bir romantizm yaşayacağınız koşullar söz konusu olabilir. Koşulsuz ve karşılıksız bir sevgi, duygusal anlamda birine tamamen kendinizi bırakmak isteyeceğiniz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Yalnız Venüs ve Satürn arasında ki sert etkileşimden dolayı maddi anlamda risk almak, gereksiz lüks harcamalara girmek, borsa, kumar ve bilimum yarışlar için para yatırmak için uygun bir dönem değil. Maddi konularda kendinizi gereksiz yere dara sokmayın! Finansal anlamda size gelmesi gereken ödemelerde de gecikmeler meydana gelebilir.


Yay ve Yükselen Yay,
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde, evinizi daha konforlu, keyifli bir hale getirmeniz için bir şeyler yapabileceğinize işaret ediyor, aile içinde, evinizde keyif ve huzur rüzgarları esmeye başlıyor. Evinize dekoratif anlamda minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Venüs  etkisi sayesinde evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ev hediyeleri alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görebileceksiniz bu hafta. Aile ortamınızda huzur, güveni, uyumu yaratan siz olabilirsiniz. Yaşadığınız ülkenin doğal güzelliklerini, tarihi yerlerini gezebilir, kendi atalarınızı köklerinizi araştırabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız ailenizin tanıştıracağı biri ile romantik bir karşılaşma söz konusu olabilir. Eğer evli iseniz evinizde barış ortamını sağlama görevi size düşer. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Ev içinde romantik atmosferler yaratmak, perdelerinizi değiştirmek, yeni koltuk takımı almak, evinize yeni süs eşyaları almak için de uygundur. Aile ve ortamınızda olası sorunları sevgi, yumuşaklık, hassasiyet  ile çözebileceksiniz. Bazılarınızda evde badana, boya yapabilir, evin rengini değiştirebilir! Ya da bazılarınız hobi olsun diye eve tuval..vb bir şeyler alıp resim, boya çalışmaları yapabilir veya evinizde resim, tablo alabilirsiniz. Yalnız bu hafta Satürn/Venüs sert etkileşimi ile özel hayatınızda, varsa partnerinizle sorunlar, problemler meydana gelebilir. Ya da ailede bir kadının rahatsızlığı gündeme gelebilir, doktora, hastaneye gidilmesi gerekebilir. Evinizde yapacağınız dekoratif değişiklikler tamda istediğiniz gibi olmayabilir mesela.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. 3. evinize giriş yapacak olan Venüs sizleri keyifli mini bir seyahate çıkartabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenize karşı daha şefkatli yaklaşabilirsiniz. Birbirinden keyifli seyahatleri de gündeme getirebilir, bunun yanı sıra zorunlu olmayan, keyfi ama size iyi gelecek bir eğitime de başlayabilirsiniz. Sevgi alış-veriş deneyimini kardeşler, kuzenler, eğitimcileriniz arasında çok daha yoğun yaşayabilirsiniz. Bu dönem okumaktan daha çok keyif alabilir, şiir, roman, romantik konuların ele alındığı yazılar, filmler daha fazla ilginizi çekebilir. Eğer ki yalnızsanız eğitim aldığınız yerde ki biri ile, bir seyahatte, aynı mahallede, kardeşiniz veya kuzeninizin çöpçatanlığı sayesinde tanışacağınız biri ile romantik bir durum oluşabilir. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Elinize kağıdı kalemi alıp bir şeyler karalamak için harika, bunun yanı sıra sohbetinden keyif aldığınız birisi ile minik birkaç günlüğüne şehir dışına, su kenarı, deniz kenarı bir yere tatile kaçabilirsiniz. Ya da varsa partneriniz, sevgiliniz, eşiniz bu planı onunla da yapabilirsiniz. Ya da yalnızsınız diyelim belki de çıkacağınız bir yolculukta tanışacağınız biri ile romantik bir karşılaşma söz konusu olabilir. Yalnız Venüs ile Satürn arasında ki sert etkileşimden dolayı kendinizi sevgisiz, yalnız, depresif hissedebilir, ilişkiler arenasında kendinizi mutsuz ve başarısız hissedebilirsiniz. Bu hafta kardeş, komşu, kuzenlerle çokta fazla zıtlaşmamaya özen gösterin! Karamsar düşüncelerden olabildiğince uzak durun, ruhunuza gerçekten çok iyi gelecek konulara yönelin.


Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak  ve 21 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Para evinize giriş yapacak olan Venüs, kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak koşullarla karşılaşmanızda yardımcı olacak. Finansal anlamda daha bereketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Kazançlarınız artmaya başlıyor. Kendinize çevrenizde  sevdiğiniz kimselere karşı pahalı hediyeler alabilirsiniz, para harcama konusunda biraz daha savurgan olabilirsiniz. Eşiniz sayesinde veya ortaklıklarınız sayesinde maddi kazanç elde edebileceğiniz koşullarda oluşabilir. . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler.  Çok beğendiğiniz bir sanatçının albümünü alabilir, bir yazarın kitabını alabilirsiniz. Paranızı daha çok sanatsal konular için harcayabilirsiniz. Para konusunda yardıma ihtiyacı olan birine hiç düşünmeden, sorgulamadan yardım edebilirsiniz. Bu hafta adeta iyilik meleği gibi yardıma ihtiyacı olan herkese yardıma koşmak için adeta çırpınabilirsiniz. Ya da gardrobunuzu yenilemek isteyebilir ve mağazaları talanda edebilirsiniz bu hafta. Yalnız Venüs ve Satürn arasında ki sert etkileşimden dolayı özellikle dostlarınız, arkadaşlarınız arasında problemler meydana gelebilir, bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilir, bir süreliğine görüşmeyebilirsiniz. Ya da arkadaşlıklar arası enterasan kıskançlıklar oluşabilir de.


Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta Venüs burcunuza giriş yapıyor ve 21 Şubata kadar burcunuzda seyahat edecek. Güzelleşmek için fiziken bir takım değişiklikler yapabilirsiniz, estetik, saç boyama, saç şekli değiştirme..vb gibi. Aşkı hayatınıza daha rahat çekebileceğiniz güzel sürece adım atıyorsunuz. Hayata daha fazla sevgi penceresinden bakacaksınız. Başkalarına kendilerini daha iyi hissedebilecekleri ortamları rahatlıkla yaratabileceksiniz. Kendinizi sevdirmek için türlü sevimlilikler yapabilirsiniz bu süreçte. Kilo almamaya özen gösterin, şekerli gıdalar tüketimini arttırmayın! . Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün birlikte hareket edecekler. Burcunuzda Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler bu hafta! Hassaslığın, duygusallığın, merhametin, vicdanın dibine vuracağınız bir hafta olacak. Resim, sinema, fotoğraf, müzik, tiyato…vb sanatla ilgili konuların içine dalabilirsiniz. Yalnız aşırı fedakar, gerçek olmayacak hayallerin peşinden koşmamaya özen gösterin, ayaklarınız yere sağlam bassın veya en azından çevrenizde ki insanların uyarılarını dikkate alın. Bu hafta Venüs ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden, iş ve kariyerinizle ilgili konularda blokajlar, problemler, sorunlar meydana gelebilir. Yöneticilerinize karşı saçma sapan kaprisler yapmayın, zam ve terfi istemek içinde uygun bir hafta değil. İş görüşmeleriniz pek olumlu sonuçlar vermeyebilir, iş girişimlerinizde hayal kırıklıları ile karşılaşabilirsiniz.