15 Şubat 2015 Pazar

16 Şubat Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Kovada ki yeni ay ile birlikte önümüzde ki 10 günlük süreçte özellikle,sosyal çevrenizde bir hareketlilik başlıyor. Arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan girişimleriniz için rahat bir şekilde destek görebileceksiniz. Farklı yapıda, marjinal kişilerle bir arata gelebilirsiniz. Yalnız olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar bol bol aşk için vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak. Herhangi bir estetik müdahale içinde uygun dönemde olacaksınız.  Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz. Marsta 31 Marta kadar burcunuzda seyahat edecek.  Sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, oldukça hareketli, isteklerinizi hızlı ve de etkin bir şekilde elde edebilecek, hedeflerinize çok ama çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz 32 Mart’a kadar. Yalnız bu dönemde sinir, stres yakanızı pek bırakmayacak görünüyor, bir taraftan yaparken diğer taraftan yıkmamaya özen gösterin. Bu süreçte mars, kazaları, sakatlıkları, sakarlıkları arttırabileceği gibi yaşamınızda bireysel hedeflerinize ulaşmanız konusunda süper destek verecektir. Tek yapmanız gereken hedef belirlemek ve o hedefe doğru koşmak! Mars burcunuzdayken yolunuzda kimse engel olarak duramaz, tüm engelleri müthiş bir motivasyonla yıkabilme cesareti ve gücü verebilecektir size.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; İş arayanlar için özellikle bu yeni ay dönemi daha girişken, atak ve insiyatif ve sorumluluk almaya daha hazır bir halde olacaksınız. Çalışanlar terfi beklentisi içine girebilirler. Her şekilde bu yeni ay mesleki kariyerinize ilişkin konularda ilişkiler anlamında sizi yalnızlığa içe kapanmaya itebilir. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissedebilir, gereksiz  kıskançlıklar, kaprislerle ilişkinizi yorabilirsiniz. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. Bu etki aslında pekte sizlere yarayan bir etki değil, tembellikle harekete geçip geçmeme arasında sıkışıp kalmaya işaret etmektedir. 12. Evinizde ilerleyecek olan Mars; bu dönemde yapacağınzı hırsların özellikle sağlığınıza zarar verebileceğine de işaret etmekte.  Ruhunuza iyi gelecek,  sizi ruhsal anlamda sakinleştirecek eylemlere yönelmenizde fayda var. Bu dönem bağışıklık sisteminiz çok kuvvetli olmayabilir ve çok sık hastalıklara yakalanabilirsiniz de. Bu dönem sizin için biraz sıkıcı bir durum. Sizden güçlü düşmanlarla, arkanızdan iş çeviren nankör kişilerle uğraşmanız gerekebilir. Özellikle bu dönemde iş kaybı, müşteri kaybı, yaşam gücü kaybı, motivasyon kaybı en sık görülenler arasındadır.  Elinizde olmayan, kontrolünüzün dışında gerçekleşen olaylar yüzünden sağlık ve iş anlamında kayıplar söz konusu olabilir.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat-İhracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Bu yeni ayda belirleyeceğiniz hedefler önümüzde ki aylar için oldukça önem kazanacak. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. süper sosyal olabileceğiniz, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana geleceği, partilerin, davetlerin aranan ismi olabileceksiniz. Bazılarınız sosyal yardımlaşma klüplerinde aktif görevler alabilecekken, bazılarınız ise iş hayatından kazandıkları gelirleri arttırmanın yollarını arayacaklar. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. Daha çok sosyalleşecek, totinizin üstünde oturmaya pek fırsatınız kalmayacak. Enerjinizin büyük bir çoğunluğunu arkadaşlarınız için harcayabileceksiniz. Onlarıo motive edebilecek, onların yaşamlarını düzene sokmaları konusunda yardımcı olabileceksiniz. Yalnız mars agresif bir enerjidir, arkadaşlarınız – dostlarınızla tartışmalardan, kavgalardan kaçınmanızda yarar var, gereksiz gerginlikler yüzünden aranız açılmasın sonra. Bunun yanı sıra, sürekli arkadaşlarınızla beraber yeni bir şeyler organize de edebilirsiniz. Eller havaya yapmaya, gezmeye, tozmaya, konserlere daha çok zaman ayırabileceksiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; Size ait olmayan fakat sizleri yakında ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için kolları sıvayabilir, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.  Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. iş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız samimi ilişkiler iş hayatında daha hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilecek ve direk tavırlı olabileceksiniz bu tarihe kadar. İş görüşmelerine gitmek için olumlu bir zaman. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. Kariyerinizde ateş topuna dönme zamanınız başladı! Kariyer hedefllerinize artık çok daha yakınsınız, istekleriniz için çok daha fazla mücadele edecek, girişimlerde bulunabilecek ve rahatlıkla elde edebileceksiniz. Eğer istediğiniz terfi ise elde edebilecek, koşulları daha iyi olan bir iş ise rahatlıkla bulabileceksiniz. İş hayatınızda çok daha fazla çözüm odaklı, işinizi yaparken güçlü, önünüze çıkabilecek her türlü engeli yenebilecek kapasiteye sahip olabileceksiniz. 2013 şubattan Nisandan beri kariyer alanınızda böyle bir etki almadınız, bu süreci çok iyi değerlendirin, hedeflerinizi koyun ve hedefe kilitlenin. Başarısız olmak gibi bir lüksünüz yok! Sadece hedefinize koşarken insanları kırmamaya, incitmemeye özen gösterin. Mars’ın çünkü agresif ve kavgacı bir enerjisi vardır ve bu koç burcu ile birleşince kariyer konusunda sizi süper bencil bir hale sokabilir de.



Aslan  ve Yükselen Aslan;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; İlişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu yeni ay zamanı odaklanacağınız konular. Birlikte olduğunuz kişi ile veya ortağınızla gerginliklerden, tartışmalardan kaçınmalı, birlikte hareket eder birbirinizi motive edebilirsiniz. İş ortaklığının temelleri atılabilir, söz, nişan, evlilik konuları gündeme gelebilir. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. Yabancılar veya sizden uzakta kişilerle daha fazla iletişim ve ilişki içine girebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilirsiniz veya bu kişi yabancı asıllı bir kişi olabilir. Bu tarihe kadar vize-pasaport işlemlerini halledebilir, eğitimle ilgili konulara yönelebilir, uzak akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. Öncelikle yurt dışı, ithalat-ihracat, satış, pazarlama, alım-satım gibi işlerinize mars etkisi sayesinde hız geliyor, işlerinizi çok daha çabuk ve de etkin bir şekilde halledebileceksiniz. Bu süreçte çok fazla seyahat etmeniz gerekebilir, bu seyahatler uzak ülkelere olma potansiyeli yüksektir. Yalnız marsın içinde agresyon ve mücadele de vardır. Bu yüzden bu yukarıda saydığım konularda gücünüzü oldukça etkin ve net bir şekilde ortaya koyabilecek, yeri gelecek sinirleriniz bozulabilecek ama istediğiniz sonuca çok rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Yalnız trafikte dikkatli olmalı, aracınızın bakım-muayene gibi işlerini aksatmamalısınız. Dava gibi hukuksal beklediğiniz bir takım gelişmeler var ise, bu dönemde bu sorunları da rahatlıkla halledebileceksiniz. Uzak akrabalarla tartışmamayada özen gösterin.


Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. .  Önümüzde ki 10 günlük süreçte; Sağlığınızı ilgilendiren konularda biraz daha dikkatli olmalı, özellikle baldırlar ve ayak bilekleri hassas olabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısında ki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz var ise bu tarihe kadar gelirleriniz artabilir. Bankadan kredi çekmek için bir takım araştırmalar içine girebilirsiniz. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek.  8. Evinizde ilerleyecek olan Mars, gücünüzü, motivasyonunuzu para, para kazanmak, finans, bütçe konuları üzerine yoğunlaştıracak. Hayatınızın stres ve mücadele sonucunda zafer kazanacağınız alan para ile alakalı konular olacağına işaret etmekte. Bu dönemde bankacınızla, mugassebecinizle, vergi memurları ile lütfen kavga etmeyin, sakin bir şekilde olası sorunları  çözmeye çalışın. Her şekilde bu güçlü mars etkisi ile her türlü krizin ve sorunun üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz.


Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; Sizler için bu yeni zamanında havada aşk kokusu var! Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler, yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişiler ile tanışabilecekler.Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu yeni ayda çalışmalar yapabilirler. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. İlişkilerde romantizm zamanı başlıyor, tabi bunun yanı sıra minik kaprisler, kıskançlıklarda meydana gelebilir. 17 Marta kadar yalnız olanlar ciddi ilişkilere başlayabilirler, olası ortaklıklarda ki veya ilişkilerinde ki sorunların üstesinden rahatça gelebilirler. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. 7. Evinizde ilerleyecek olan Mars; ilişkiler arenasında sizi adeta ateş topuna çevirebilecek, bu dönem ortağınızın veya partnerinizin her yaptığı sizin gözünüze batabilir, arıza çıkarmak için an kollayabilirsiniz. Lütfen sakinliğinizi korumaya çalışın. Ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem mars etkisi ile işler süper hız kazanabilecek. Enerjinizi daha çok ortağınız, partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişilere yöneltmeye başlıyorsunuz. Başkalarından gelebilecek olan yardımları sakin bir şekilde kabul ettiğinizm takdirde yaşamınız çok daha kolay bir hal almaya başlayacak. Olası ilikiler veya ortaklıklardaki sorunları dürüst ve açık bir şekilde ortaya koyup çözüm üretmek için harika bir süreç.


Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; Ev,yuva, aile konuları bu yeni ayın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. İş hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle daha samimi, sıcak ilişkiler kurabileceksiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili daha keyifli ve de güzel bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. 6. Evinizde ilerleyecek olan Mars; iş ve çalışma ortamınızda sizi daha güçlü, çok daha fazla efor sarf edeceğiniz, çok yorulacağınız ama zafer duygusunu da sonuna kadar tadabileceğiniz etkilere işaret ediyor. İşinide, yaptığınız, uğraş verdiğiniz işlerde tuttuğunuz koparabileceksiniz. Yalnız iş yaptığınız kişilerle, müşterilerinizle, iş arkadaşlarınızla gereksiz tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. İş yeri kazalarına, iş yerinde sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Mars’ın burada ki etkisi yalnız sağlığı kötü etkiler, özellikle ateşli rahatsızlıklar keyfinizi kaçırabilir, midenizle ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir.


Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. .  Önümüzde ki 10 günlük süreçte; teknoloji ve internet araçlarını kullanarak iletişim konularını hayatınızda daha görünür bir hale getirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeme gelebilir, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle teknolojik ürünlerle ilgili araştırma yapıp, okuyabilirsiniz. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. Ve asıl aşk dönemi sizler için başlamış olacak, 17 marta kadar yalnız olanlar aşka kendilerini çok daha yakın hissedebilecekler, kendinizi çekici kılmak için fiziksel görüntünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu tarihe kadar girişimlerde bulunabilirler. Süper keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. 5. Evinizde ilerleyecek olan Mars; agresyon, tutku, mücadele gücünüzü aşk meşk konularına yöneltmenize neden olabilecek. Bu dönem libidonuz oldukça artabilir ilişkilerinizin temeli daha çok seks olablilir. Bunun yanı sıra özel hayatınızda kafanıza koyduğunuz kişileri biraz mücadele ile elde edebileceksiniz. Yalnız özel hayatınızda biri var ise onunla da aranız oldukça gerilebilir. Bir diğer olası etkisi de hamilelik ve çocuklarla ilgili konular olacaktır. Eğer çocuğunuz var ise bu dönemde zıvanadan çıkabilir ve sizi sinir küpüne çevirebilirler. Hamile kalmak içinde oldukça uygun bir süreç sizler için. Eğer ki işiniz oyunculuk, yaratıcılık gerektiren bir sektör veya sanatla ilişkili ise bu dönem işleriniz baya hız kazanabilecek.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; Finansal konular iş başında. Bu yeni ay zamanı bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. Bu sayede evinizi güzelleştirmek için bir çok fırsat elde edebileceksiniz ki bu aile içi ilişkileriniz içinde geçerli olacaktır. Evinize dekoratif mumlar alabilir, yeni koltuklar, bitkiler alabilirsiniz. Evinize oldukça orijinal, ender bulunan bir obje alabilir, evinizde sosyalleşmek adına yemekler organize edebilir, arkadaşlarınızla birlikte evde bir şeyler yapabilirsiniz. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. 4. Evinizde ilerleyecek olan Mars; ailede, yuvada, yaşadığınız alanda huzurunuzu biraz kaçırabilir, aceleci, sabırsız tavırlarınız ile eleştri oklarını üzerinize çekebilirsiniz. Ailenize karşı isyankar tavırlar ve davranışlar sergileyebilirsinizde. Mars etkisi ile, evinizde büyük çaplı tadilat konularına girişebilirsiniz. Hayat artık ne yöne gitmeniz, karar vermeniz konusunda size baskı kurmaya başlayabilir, bu dönemi önümüzde ki 6 aylık süreci nasıl geçirmek istediğinize dair hedefler belirleyerek ve bu hedeflere giden yolu planlayarak geçirebilirsiniz. Mars’ın bu geçisi aslında bir nevi sizi dipten çıkartıp daha görünür olmanıza neden olacak. Aile içinde olası sorunlar çıksa bile aile bireyleri sizin haklı olduğunuzu ergeç kabul edeceklerdir.


Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. İkili ilişkilerinizde gerginliklerden kaçınarak, hayatınıza yenilikler için yer açmanızın vakti gelmiş olarak görünüyor. Tek başınıza hareket etmek yerine gruplar içinde hareket edebilir, kişisel yeteneklerinizi daha kolay ve rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.Yeni iş projeleri, yeni başlangıçlar, adımlar atmak, proje üretmek için harika bir süreç. Sadece yaşamınızda ki kadın figürleri ile zorlanmalara da işarer edebilir. Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. türlü seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilir,, size keyif verecek şeyleri daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek.  3. Evinizde ilerleyecek olan Mars; iletişimde büyük sıkıntılara işaret edebilir, kullandığınız tüm iletişim aletleri birden arıza çıkarmaya başlayabilir, zaten merkürde retro double iletişim- elektronik sıkıntıları söz konusu açıkçası. Yalnız Mars fikir ve projelerinizi satabilecek gücü ve kontakları kurma gücü de verebilecektir size. Yalnız lütfen trafikte kazalara, çarpmalra karşı dikkatli olun, trafikte kimseyle kavga etmeyin. Bu dönem komşular arasında da gerginlikler oluşabilir. Bir dolu seyahat sizi beklemekte size keyif verecek hatta iş bitirebileceğiniz tarzda seyahatler söz konusu olabilecektir. İletişim kanalları ile ilgili bir dolu fikir ve projelerle haşır neşir olma ve bu projeleri başarı ile tamamlayıp zafer kazanma dönemi sizler için.


Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta hem kova burcunda yeni ay var hem de Mars-Venüs koç burcuna giriş yapacaklar. Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için hazırlıklar yapabilirsiniz, mesela sigara. Bunun yanı sıra gizlilik içinde hareket edebilir, yaptıklarınızı ve planlarınızı etrafınızdakilerle paylaşmayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle ateşli hastalıklar, salgın hastalıklara karşı. Yeni girişimler ve başlangıçlar yapmanın biraz zor olacağı bu süreci hayatınızda bitirmeniz gereken konuların bitimi veya kapanışı için çalışabilirsiniz. . Venüs koç burcunda 17 Marta kadar seyahat edecek. gelirlerinizi arttırabileceğiniz fırsatlar ve haberlerle karşılaşabilecek, paranızı daha çok giyim, kuşam, kozmetik ürünlerine harcayabileceksiniz. Para ile ilgili güzel gelişmelerin olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Marsta 31 Marta kadar koç burcunda seyahat edecek. 2. Evinizde ilerleyecek olan Mars; sizi para, finans, bütçe ile ilgili konularda adeta ateş topuna çevirecek. Agresyon, sinir, mücadele, motivasyon ve hayatınızında zafer kazanacağınız alan daha çok para ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Cebinizde adeta delik varmışçasına paranız çekilecek, çılgınlar gibi para harcayacaksınız. Ama işin iyi tarafından bakın, kazanabileceksiniz ki harcayacaksınız! Çünkü mart güçlü olduğu yerde ve kazançlarını arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaştıracak sizleri. Sadece para kazanmak için daha motive olmalı, balıklığı, kararsızlığı bir kenara bıraklmalı ve bir kumandan gibi projelerinizin, işlerinizin başına geçmelisiniz.