22 Şubat 2015 Pazar

22 Şubat Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Güneş/Satürn sert etkileşimi ile haftaya başlıyoruz.  Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konular ve hukuksal konularda ciddi zorlanmalar, kontrol dışı gelişmeler oluşabilir. Vize, paraport işleriniz var ise tüm evraklarınızın tam olduğuna emin olun, sıkıntı yaratabilir, bürokratik engele takılabilirsiniz. Kısacası bu hafta seyahatler biraz sıkıntılı. Psikolojik anlamda da çabuk yorulabilir, uyku düzeninizde bozulmalar söz konusu olabilir. Sağlığınıza da keza özen göstermenizde yarar var. Bazı gizli durumlar, gizli konuşmalar, dedikodular gündeme gelebilir ve canınız biraz sıkılabilir. Kendinizi ruhsal anlamda bol bol sıkıntıda hissedebilir, hatta canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir, battaniyeyi üzerinize çekip tüm haftayı öyle geçirmek isteyebilirsiniz. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Yoga, meditasyon..vb ruhunuza iyi gelecek konular yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular daha ön plana çıkabilir, check-up ..vb tarzda bir şeyler yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren projeler, konular gündeme gelebilir. Bu dönem  aslında dinlenme, içe dönme, kendinizi dinleme, isteklerinizi keşfetme zamanıdır. Her kulağınıza gelen hemen inanmayın, ölçüp tartın öncelikle ve kariyerinizle ilgili konularda alel acele kararlar vermemeye özen gösterin. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Tüm kişisel girişimlerinizin olumlu sonuçlanacağı, cesaret gerektiren işlerde başarıya ulaşacağınız, temkinli ve kontrollü bir şekilde alacağınız her türlü riskin başarıya ulaşacağına işaret etmekte. Eğer ki hayatınızda ciddi biri yok ise özel anlamda, bu 10 günlük dönemde düşüncelerinizi değiştirecek, ciddi bir ilişki veya bir ortaklığın adımları atılabilir. Ya da bazılarınız bu 10 gün içinde evlenme teklifi alabilirler. Bu hafta yine eğer estetik bir müdahale yaptırmak isterseniz de sonuç sizi tatmin edecektir. Ticari işlerinizde olumlu gelişmeler bekleyebilir, hafta başında ki yurt dışı ve yabancılarla ilgili olan sorunların hızlı bir şekilde çözülmeye başladığını görebilirsiniz. Gücünüzü toparlama, yaşamda ki hedeflerinize kitlenme zamanı artık. Uyuma, tembellik yapma zamanı değil, hedef belirleme ve harekete geçme zamanı. Mars zaten hazır burcunuzda ilerlerken satürn desteği ile de yaşamınıza kontrollü bir hız vermenin zamanı geldi artık. Mars ise hareket ve motivasyon kazandıracaktır yaşamınıza ve bu satürn ile birleşince sizi kimse durduramaz. Adeta hedefe kitlenmiş komutan gibi olursunuz. 

Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu hafta Güneş/Satürn sert etkileşimi ile haftaya başlıyoruz. Dostlarınıza, arkadaşlarınızla gereksiz münakaşa e gerginliklerden kaçınmanız gereken bir hafta. İnatçılık, kibir yüzünden sosyal iişkiler zarar görebilir. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu hafta zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir. Özellikle sağlığımıza da bu hafta özen göstermemizde yarar var, çabuk hastalanabilirsiniz. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Bazı arkadaşlarınızla yardımlaşma temaları ön planda olacakken, bazı arkadaşlarınızdan işin içinde sanat, yaratıcılık, moda, renkler, müzik..vb olan iş projeleri, teklifleri alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir veya arkadaşlar arası yanlış anlaşılmalar biraz can sıkabilir. Satürn sert etkili olacağından, yardım edeyim derken de kötü duruma düşmeyin. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Gizlilik içinde yürüteceğiniz her türlü başarıya ulaşacaktır. Yapacağınız işleri bir süre kimseyle paylaşmak istemeyebilir, gizlilik içinde yürütebilirseniz de. İlişkiler arenası bir parça zorlu gelebilir, partner veya ortağınızla didişebilirsiniz. Bu hafta kendinizi garip bir rekabet içinde bulabilirsiniz. Daha sağlam güvenilir kaynaklar ile ruhsal çalışmalar yapabilirsinz, biraz daha kendinize dönme, yalnzlık temaları ağır basacak olsa da, şu birkaç haftalık süreci yaşamdan tam olarak beklentiniz nedir, kendinizle ilgili değiştimek istediğiniz özellikler nelerdir bunları düşünüp sorgulayabilirsiniz. Ayrıca sigara gibi kötü alışkanlıkları da bırakmak için gerekli  manevi gücü kendinizde bulabilirsiniz. Evet aslında bu etkileşim manevi güç gerektiren yapmayı düşündüğünüz ne varsa yapmanıza yardımcı olacaktır.



İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta öncelikle güneş –Satürn sert etkileşimini deneyimleyeceğiz. Hem kariyer hem de ilişkiler, ortaklıklar alanı bu hafta gergin. Hem kariyerinizde hem de özel hayatınızda gereksiz öfke patlamalarına, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Yöneticilerinizle veya eşinizle/ortağınızla gereksiz kibir, sert soğuk davranışlardan kaçınmakta yarar var. Kariyer veya partner ilişkilerinizde kendinizi engellenmiş, sorunlarla boğuşurken bulabilirsiniz birden. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Kariyerinizle ilgili konularda yanlış değerlendirmeler, yanlış kararlar almamaya özen gösterin. Eğer size bir teklif gelirse, bu teklifin içeriğini, ne kadar gerçekçi olup olmadığını iyice araştırın. Hayallere dalıp, realiteden uzaklaşmayın, ya da siz kariyerle ilgili bir konuda soğuk bir gerçekle de yüzleşmeniz gerekebilir. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Dostlarınız veya arkadaşlarınızla birlikte uzun vadeli bir projeye veya ortaklığa soyunabilirsiniz. Ya da bu hafta etkisi güçlü bir organizasyonda yer alabilirsiniz. Özellikle erkek arkadaşlarınızdan bu hafta önemli destekler alabilir, fayda görebilirsiniz. Dostlarınıza veya partnerinize karşı görev ve sorumluluklarınız artabilir. arkadaşlarınızdan sağlam, kalıcı, güzel desteklere işaret etmekte. Dostlarınız sayesinde yaşamınızda çözümsüz gibi görünen bir sorunun üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Özellikle erkek arkadaşlarınızla birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Bu hafta organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı bir araya toplayabilir, özel davetler organize edebilirsiniz. Bu hafta dostlukları pekiştirmek, sağlamlaştırmak, yararlı işler yapmak için çok güzel bir hafta.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta öncelikle güneş –Satürn sert etkileşimini deneyimleyeceğiz. Yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitimde, sınavlarda, seyahatlerde ya da yurt dışı gönderilerinizde aksaklıklar, engeller, problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle uçak seyahatleriniz varsa bu hafta sıkça rötarlarla karşılaşabilirsiniz. Keza bu hafta tanıtım,reklam, organizasyon, halkla ilişkiler faaliyetleri içinde pek uygun bir süreç değil, aksaklıklar, problemler, engeller, sorunlar söz konusu olabilir.  Birlikte çalıştığınız kişilerle ego çatışmalarına girmeyin, müşterinizle de yanı şekilde. Bu hafta birlikte çalıştığınız kimseler veya müşterileriniz sizi delirtebilir. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Çıkacağınız olası seyahatlerde değerli eşyalarınıza mukayyet olun, bavulunuzu bir yerlerde unutmayın. Dalgınlık yüzünden yanlış rezervasyonlar, hatalı bilet alımları söz konusu olabilir. Resmi evraklarınızın zarar görmemesine dikkat edin veya bir yerlerde unutmayın. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Bu hafta iş değiştirmeyi düşünüyorsanız veya terfi gibi bir beklentiniz var ise gerçekleşebilir. Eğer iş arıyorsanız bu hafta birinin aracılığı ile iş bulabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hedef belirlemek, kendinize çeki düzen vermek, yanlış giden tarafları belirleyip bunlar üzerinde çalışmalar yapmak, sağlam projelere girmek, görev almak için oldukça uygun bir hafta.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Bu ikili hem maddi konular hem de özel hayatta zorlanmalara, gereksiz öfke ve gerginliklere, ani patlamalara işaret eder. Mali anlamda işler haftanın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, krediler, ödemeler, borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir. Maddi konularda risk almak için uygun olmadığı gibi, ortaklaşa kazançlarınız varsa o noktalarda endişelenmenize neden olan durumlar söz konusu olabilir. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Parasal meselelerde kendinizi aptal yerine koydurmayın, doğru kararlar verin. Cebinizde, banko sandığınız bir iş son anda direkten dönebilir ve bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Banka işlemlerinizde de hatalı işlemler, kredi kartı kaybolması, hesap hataları söz konusu olabilir. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Yurt dışı ile ilgili işleriniz, eğitim, yabancılarla ilgili konularda olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Bir de bu hafta size iyi gelecek, kendinizi iyi hisssetmeninize yardımcı olacak bir seyahat organize edebilir, felsefe- din..vb konular üzerinde araştırmalar, çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta biraz daha bencil olup, sizlere iyi gelen hobilerinize yönelin, kendinize zaman ayırın, kendiniz için daha çok bir şeyler yapabilirsiniz. Keza hobi sayılacak konulara yönelebilir, kursa-seminerlere de katılabilirsiniz.



Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya Güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız/partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım /satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda  yanılgılar, hayal kırıklığı gibi durumlarda söz konusu olabilir. Kendinizi kandırılmış, enayi yerine konmuş gibi hissedebilirsiniz veya arkanızdan iş çevriliyormuş gibi gelebilir size. Önemli konularda kesin hükümler vermeden önce, dostlarınızın görüşüne ve fikrine de önem verin. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Para anlamında gücünüzü toparlayabileceğiniz, özellikle aradığınız bir borç, ihtiyacınız olan bir kredi gibi finansal anlamda çözmeniz gereken bir sorun var ise bu hafta bunları halledebileceksiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirmek, kendinizi sorgulamak, yeni hedefler belirlemek için oldukça uygun bir hafta. Kendinizde harekete geçebilecek gücü rahatlıkla bulabileceksiniz. Evinizde bir şeyleri düzenlemek, değiştirmek, aile içinde bir şeyleri düzene sokmak içinde destekleyici etkiler var.



Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz, önce sağlık diyoruz, özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat. İş yerinizde, çalışma ortamınızda gereksiz sinirlenmeler, kibir, ukalalık yüzünden birlikte çalıştığınız kimselerle dalaşmamaya özen gösterin. İş ortamınız bu hafta extra gergin olabilir. İşinize gerekli/gereksiz çok karışılabilir ve bu sizin dengenizi bozabilirde. Bu hafta özellikle birlikte çalıştığınız kimselerle daha çok papaz olmaya işaret etmekte, ego çatışmaları söz konusu olabilir.. Tüm iletişim kanalları ile sorunlu bir iletişim kurabilirsiniz. Bu haftanın ana teması aslında sizlerin iletişim olacak. Kullandığınız cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler…vs sizi yarı yolda bırakabilirde. Yol demişken, bu hafta araç kullanan arkadaşlar daha dikkatli olsunlar, gereksiz agresyondan, tartışmalardan kaçınsınlar trafikte. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Kendinizi daha yaratıcı  hissedebilir, işin içinde renkler, sanat, dans, müzik,..vb konuların olduğu işlere çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili konularda ise bu dönem kendinize çeki düzen vermeniz, özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınız bir parça hassas olabilir bu hafta veya iş yoğunluğundan dolayı kendinize çok fazla bakmıyor olabilirsiniz.Özellikle, alerjiler, zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. İmza atmak, ortaklık başlatmak için gayet uygun bir hafta. Eğer ilişkinizde, özel hayatınızda sıkıntılar var ise bunları düzeltmek adına harekete geçmek içinde gayet uygun bir zaman dilimi. İnternetle ilgili bir takım iş projeleriniz var ise bu hafta bunları başlatmak içinde gayet uygun bir hafta.


Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Para, finans, bütçe konuları yaşamınızın sıkıntılı anları olabilecek. Para yüzünden gerilebilir, ödemeler gelmeyebilir, para yüzünden tartışmalar yaşamaya açıksınız, dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu hafta riskli yatırımlar için hiç uygun değil, borç vermek ve almak içinde. Para yüzünden ne kendinizi ne de bir başkasını kırın, bu konularda her türlü fikre ve desteğe açık olun, gereksiz yere insanlara acıyıp para kaybetmeyin ve kandırılmayın. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Özel hayatınızla ilgili hayal kırıklığı, yanlış ifadeler, anlamalara karşıda dikkatli olunmasında yarar var. Olmayacak insanlara olmayacak değerler verebilir ve akabinde siz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yine gereksiz lüks harcamalardan da kaçınmanızda yarar var bu hafta. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Finansal anlamda kendinize çeki düzen vereceğinize, bütçenizi düzenleyebileceğinize işaret etmekte. Yeni iş projeleri alabilirsiniz. Yalnız bu hafta finansal anlamda riskler almak için pek uygun değil, maddi anlamda hedef belirleme ve bu hedeflere göre çalışma-plan yapma haftası sizler için bir nevi.



Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Güneş / Satürn etkileşimi sizleri hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konusunda stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu hafta elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil. Kariyer anlamında üstlerinizle birbirinize girmemeye özen gösterin. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Mutfak, banyo ile ilgili su tesisatında sorunlar meydana gelebilir. Evinizde tadilat işlerine biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Ev içinde meydana gelen bir takım olayları veya konuları doğru değerlendiremeyebilir, hatalı kararlar alabilirsiniz. Evinizde bir şeyleri kaybetmenizde olasıdır. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Özel hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek için oldukça uygun bir hafta. Eğer partneriniz yok ise bu hafta sağlam, kalıcı ilişkiler kurma potansiyeliniz oldukça yüksek. Keza bu hafta yaratıcı çalışmalar yapmak, kendinize zaman ayırmak, yeni hobilere yönelmek içinde oldukça uygun bir hafta. Artık bu hafta sağlam, kalıcı adımlar atmak, harekete geçmek için çok uygun.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Bu hafta dedikodular, güveninizin yıkılması, arkanızdan iş çevirenler, kuyunuzu kazanlar, gizli düşmanlar, size kötülük yapmak isteyen kişiler olabilir ve bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ne yazık ki biraz acımasız olacak gibi. Kontrolünüzün dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Psikolojik olarak zorlanacağınız, sağlık olarakta dikkat etmeniz gereken bir hafta. Kardeşleriniz, komşularınız ile birbirinize girmemeye dikkat edin. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Mesela bu hafta reklam, tanıtım, organizasyon, kitap yazma, kitap evleri ile görüşme için oldukça uygun bir hafta. Kardeş veya komşularınızla yanlış anlamalar, ifadeler, gereksiz alınganlıklar söz konusu olabilir. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Ailenize odaklanabilir, evinizde/ aile içinde düzeltmek/ organize etmek istediğiniz konulara el atabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek, evinizde tamirat işleri ile uğraşmak için oldukça uygun . Bunun yanı sıra kötü alışkanlık ve özelliklerinizden kurtulmak için de çalışmalar yapabilirsiniz. Ama bu hafta özellikle iletişim kazalarına karşıda dikkatli olmanızda yarar var.



Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu hafta kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizden gereksiz ukalalık, kibir yapmamaya özen gösterin, öfkenizi bu alana yöneltmeyin. Ya da kimse için kendinizi feda edip, kurban durumuna düşmeyin. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Paranızı biraz daha sanat, kozmetik, giyim, renkler, müzik..vb konulara da harcayabilirsiniz. Para konularında, hesaplarında hatalar, para ile ilgili konularda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Değerli eşyalarınıza, cüzdanınıza mukayyet olun, bir yerlerde unutmayın, çaldırmayın.  Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Arkadaşlarınızla birlikte seyahat planları organize edebilir, birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Aslında bu hafta biraz sosyal yaşantınızı gözden geçirme, düzene sokma, gereksiz kişileri ayıklama zamanı olabilir sizler için. Gerçekten size yarayacak, sevgisini verecek, değer verecek kişileri seçebilir ve size yük olan kişilerden kurtulabilirsiniz de.




Balık ve Yükselen Balık;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli bir hafta sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişimlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken, işinizi özenle yaptığınızdan da emin olun. Akabinde Güneş ile Neptün birlikte hareket edecekler. Yaratıcı tarafınızı çok daha güçlendirecektir. İlham melekleri yanınızdan pek ayrılmayacak bu hafta. Eğer ki sanat, müzik gibi alanlara yeteneğiniz varsa bu hafta bunları daha çok parlatabilirsiniz. Keza bu hafta bağımlı olduğunuz konularla uğraşmanız gerekebilir. Sezgileriniz rahatsız edici derecede güçlenebilir, önemli bir şeyi önceden sezebilir veya rüyalarınızda görebilirsiniz. Yine bu hafta hem Venüs hem de Mars; Satürn ile olumlu kontaklar kuracaklar. Para anlamında elinizin daha da güçlenmeye başlıyor, yaptığınız işler daha görünür bir hal almaya başlıyor artık. Maddi anlamda hedeflerinize ve isteklerinize kilitlenecek ve rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Planlı olmanız ve hedef belirlediğiniz takdirde doğru stratejilerle kazanca ulaşabileceksiniz.