8 Şubat 2015 Pazar

9 Şubat Haftası Burç Analizleri




Koç ve yükselen Koçlar;


Haftanın ilk günleri yaratıcılık gerektiren işler, aşk, çocuklarla ilgili konular hayatınızda ön plana çıkıyor. Hayattan daha çok zevk alabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir daha çok eğlenebilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise çalışma koşulları ve iş ortamınıza ilişkin konular ön plana çıkıyor. Hafta ortası yetişmesi gereken, tamamlanması gereken işler, günlük rutin angarya işlerle boğuşabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermekte yarar var. Hafta ortasına doğru ikili ilişkilerinizde rahatlıkla destek bulabileceksiniz, öze hayatınıza daha çok zaman ayırabileceksiniz. Hafta sonunda ise finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir, ödeme planları yapabilir, borç alacak-verecek, kredi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Venüs/Pluto etkileşimi ile de; İlişkilerde tutku ve ihtiras ön plana çıkar. İlişkilerde, özel hayatınızda bir şeyleri takıntı haline getirebilirsiniz, dikkatli olun. Cinsel anlamda daha çabuk uyarılmaya açıksınızdır, bugünlerde başlayan ilişkiler daha çok tutku, fantezi ve seks temelli olabilir. Libido enerjisi çok yükselebilir, cinsel ihtiyaçlar çok fazla artabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;

Haftanın ilk günleri eve ait uğraşlar, tamamlanması gereken işler, aile ile ilgili işler, konular ön planda olacaktır. Bu konularla ilgili gerginlik yaratacak konulardan kaçınmakta yarar var. Bu konularla ilgili isteklerinizin ve arzularınızın hemen olmasını isteyebilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise aşk, çocuklar, hobiler, yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkmaya başlıyor. Hayal gücünüz artabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde özellikle daha kolay başarı yakalayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise iş yoğunluğu artmaya başlıyor, mesaiye kalınması gerekebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle daha dengeli ve uyumlu bir çalışma performansı gösterebilirsiniz. Hafta sonunda ise özel hayatınız ve ikili ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor, kıskançlık, laf sokma gibi durumlardan uzak durmakta fayda var. Venüs/Pluto etkileşimi ile de Cinsel anlamda tabularınızı yıkabilecek ilişkilere çekilebilirsiniz. .  Bu hafta güçlü ve söz sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Gücünüzü ve iradenizi nasıl yönlendirdiğiniz, isteklerinizi gerçekleştirmek için nasıl bir yola başvuracağınızı danışabilir, fikir alabilirsiniz.




İkizler ve Yükselen İkizler


Size harika haberlerim var ama öncelikle haftanın genel etkilerine şöyle bir göz atalım. Haftanın ilk günleri iletişim, bilgi alış-veriş trafiğinizde artış meydana geliyor, bazılarını minik seyahat planları yapabilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise ev ve yerleşime ait konular daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Evde denge ve huzur bulma görevi size kalabilir. Hafta ortası ev-iş dengesini iyi ayarlamakta yarar var. Hafta sonuna doğru ilerlediğimizde ise özel hayatınız ve aşkla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Yalnız olanlar sürpriz bir aşk kapınızı çalabilir. Birazdan bunun detaylarından bahsedeceğim. Hafta sonuna geldiğimizde sağlığa birazcık dikkat etmekte yarar var, özellikle tansiyon, baş ağrıları gibi konulara. Hafta sonu günlük angarya işlerinizi halletmekle geçirebilirsiniz. Venüs/Pluto etkileşimi ile de Çıkarlarınızı düşünmek isteyeceksiniz. Bunun yanında bir ilişkiniz sizi zorlayabilir ve bu kişi üzerinizde baskı yaratan durumlara neden olabilir. Yoğun ve sizi derinden etkileyen bir duygu deneyimi yaşayabilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Haftanın ilk günleri finansal konular, kazançlarınız, bütçe ile ilgili konular daha çok ön planda olacak. Bu konularla ilgili isteklerinizin hemen olmasını isteyebilirsiniz. Hafta ortasına doğru finansal konular yerini daha çok iletişim ve bilgi alışverişine bırakıyor. Her zamankinden daha çok telefon konuşması yapabilir, mail yanıtlayabilir, bilgi alış-verişleri yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru eve ait uğraşlar, yapılması gerekenler, ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizde misafir ağırlayabilir, evde yapılması gereken minik işlerle uğraşabilirsiniz. Hafta sonu ise daha eğlencenize ayırabilirsiniz, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullarla ilgilenebilirsiniz. Venüs/Pluto etkileşimi ile de ilişkinizin veya iş hayatınızın sırtınıza yüklediği sorumlulukların ciddi anlamda sizi etkilemeye başladığını görebilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişiye karşı şüphe duyabilir, ilişkide kıskançlık veya aşırı sahiplenme duygusundan kaynaklanan pürüzlere odaklanabilirsiniz


Aslan ve Yükselen Aslan;


Haftanın ilk günleri burcunuzda ilerleyecek olan ay sayesinde istek ve arzularınızı daha net bir şekilde ortaya koyabilir, hatta onlara daha kolay ulaşabilirsiniz. Övgü alabileceğiniz koşullar gündeme gelebilir. Hafta ortasında ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kazançlar, bütçe ile ilgili konular. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilir, bulabilirsiniz. Finansal konularla ilgili daha dikkatli, detaycı ve titiz yaklaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise yakın çevre ve komşularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, huzur ve denge arayışı içinde olacağınız bu günler, alacağınız haberler ve bilgiler sizi mutlu edebilir. Hafta sonunda ise ev ve yerleşime ait konular önem kazanmaya başlayacak, evinizde kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz, evinizde yapılması tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Venüs/Pluto etkileşimi ile de bekarsanız eğer ise bir kişiye karşı aniden yoğun duygular hissedip o kişiye karşı ilgisinin arttığını hissedebilir. Karizmatik ve çekici gelen bir kişiyle arada cinsel çekim yaşanabilir.


Başak ve Yükselen Başak;

Haftanın ilk günleri biraz daha içe kapalı, yalnız kalmaya meyilli olabilir, uykuda düzen ve huzur yakalamak zor olabilir, karmaşık rüyalar görebilirsiniz. Fakat hafta ortasına doğru üzerinizde ki bu toprağı ve ağırlığı silkeliyorsunuz, istek ve arzularınıza çok daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Yalnız bu günlerde daha eleştirel ve detaycı olabilir, mükemmeliyetçi tavrınızla çevrenizdekilerin ilgisini çekebilirsiniz. Hafta sonuna doğru finansal konular, kazançlarınız daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Kendinizi şımartmak adına minik bir şeyler alabilirsiniz kendinize. Hafta sonunda ise yakın yerlere seyahatler yapılabilir veya en azından bunun planlarını yapabilirsiniz. İletişim trafiğiniz, telefon görüşmeleriniz, bilgi alış-verişlerinizde artmaya başlıyor hafta sonu. Venüs/Pluto etkileşimi ile de bazen duygularınız çok güçlü olsa bile, yüzeyde bir şey fark ettirmeden duyguları derinden yaşayabilir ve kimseye bir şey belli etmeyebilirsiniz, duygularımızı paylaşma konusunda cimrilik yapabilirsiniz.


Terazi ve Yükselen Terazi;


Haftanın ilk günleri sosyal çevrenizde hareketlenme, arkadaşlarınızla daha ok toplanıp beraber olma, ortak bir şeyler yapmanızı sağlayacak koşullar gündeme gelebilir. Eğleneceğiniz ve hayattan daha çok keyif alacağınız koşullar oluşabilir. Hafta ortasına doğru ise kendinizi yorgun ve dinlenmeye ihtiyacınız varmış gibi hissedebilir, yalnız kalmak isteyebilir, kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Kafanızı toplamak, enerjinizi yeniden kazanmak için bu gerekli olacaktır sizin için. Ama sağlığa biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle midenize ve bağırsaklarınıza. Hafta sonuna doğru ise çevrenizde uyum, denge ve huzur arayışı içine girebilirsiniz veya bu ortamı siz yaratabilirsiniz. İsteklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz ve ikili ilişkilerle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, harcamalar artabilir, hatta gereğinden fazla harcayabilirsiniz dikkat. Finansal konular hayatınızda daha görünür bir hale geliyor, bütçeleme yapabilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep;


Haftanın ilk günleri iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Kendinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bu konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hafta ortasına doğru artık sosyalleşme, eğlenme ve arkadaşlarla bir araya gelme zamanı sizler için. Hafta sonuna doğru dinlenme, yalnız kalma, kafanızı dinleme sürecine girebilirsiniz. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Uykuda düzen yakalamak biraz zor olabilir, bilinçaltı, psikoloji..vb konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, duygusal bir yoğunluk ve stres içine girebilirsiniz. İsteklerinizi daha net ve kararlı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Venüs/Pluto etkileşimi ile de bedenimizle mutlu olmak önem kazanır, irademizi kullanarak değişmek ve dönüştürmek istediğimiz yönlerimize odaklanabiliriz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz vasıtası ile tanışacağınız kimselerle flört edebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.




Yay ve Yükselen Yay;

Haftanın ilk günleri sezgileriniz kuvvetli olabilir, rüyalarınız çıkabilir, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Hafta ortası ise iş ve kariyerinizle ilgili konular daha ön plana çıkmaya başlıyor yalnız stresle mücadele etmeniz gerekebilir, sakinliğinizi korumak önemli olacaktır. Hafta sonuna doğru ise sosyal yaşamınız renklemeye ve hareketlenmeye başlıyor, yeni tanışmalar olabilir veya arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir yemek, konser ..vb bir aktiviteye katılabilirsiniz akşam saati. Hafta sonu bir takım dedikodulara canınız sıkılabilir veya peşinizden iş çeviren veya konuşan kişilerin haberi gelebilir. Kabuğunuza çekilmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Venüs/Pluto etkileşimi ile de Oldukça sezgisel bir o kadar da içsel dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz bu hafta tutkulu güven duyma arzusu ile hareket etmeyi, sahiplenici ve kıskanç tavırlar sergilemeyi ve kendi çıkarlarınızı kollamaya önem verebilirsiniz.



Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Haftanın ilk günleri başkalarına ait finansal kaynaklar, bankacılık işlemleri, krediler, burslar..vb konular hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor, bu konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası itibari ile hayatınızda hatırı sayılır önemli kişilerden destekler görebilir, olası hukuksal, kanunsal konulardan yana stres yaşasanız da destek görebileceksiniz.  Uzak akrabalarla ilgili haberler de alabilirsiniz. Akademik konularla da ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonuna doğru iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor, yöneticilerinizle veya sizlerden yaşça büyük, deneyim sahibi olgun kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu sizler için keyif, eğlence zamanı olacak. Hayattan çok daha fazla zevk alabilir, güzel haberler alabilirsiniz. Venüs/Pluto etkileşimi ile de, krizlere veya stresler karşısında daha soğukkanlı ve kontrollü davranmak elinizde, ketum olmak, sır saklamak, sırları veya gerçeği açığa çıkarmak için biraz dedektiflik yapabilirsiniz.



Kova ve Yükselen Kova;

Haftanın ilk günleri destek beklediğiniz her konuda size yardımcı olmaya hazır kişilerle bir arada olacaksınız. Zaten tek başınızda hareket etmenizde biraz zor görünüyor. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı sözleşmeler, anlaşmalar da gündeme gelebilir. Hafta ortasında ise bütçe, harcamalar, borç, sonradan ödenecek maddi kaynaklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularla ilgili stres yaşatacak durumlar ortaya çıkabilir, sakin olmakta yarar var. 3 kuruş için stres sinir yapmaya değmez. Hafta sonuna doğru tatil planı yapma zamanı, uzak yerlerde yaşayan kişilerle bilgi ve iletim trafiğiniz de artmaya başlıyor. Hafta sonu iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Venüs/Pluto etkileşimi ile de derin duygulara dalabileceğiniz, ruhunuza, sezgilerinize, bilinçaltınıza dikkat edebileceğiniz bir hafta. Psişik radarınız açık olur çevremizdeki kişilerin duygu ve ruh hallerini algılayabilirsiniz. Siz de bu avantajı kullanarak hem kendinizin hem yakın çevrenizdekilerin çözüm bekleyen sorunları stresleri veya krizleri varsa paylaşabilişiniz.


Balık ve Yükselen Balık;

Haftanın ilk günleri iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. Sağlığınıza biraz dikkat, özellikle yediklerinize içtiklerinize, midenize,bağırsaklarınıza dokunmasın. Yoğun, tempolu bir iş başlangıcı sizleri bekliyor. Hafta ortası itibari ile destek aradığınız anda bulabileceksiniz yalnız karşınızdaki kişileri eleştirirken dozunu kaçırırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ortaklıklar, sözleşmelerle ilgili konular ön planda olacak. Hafta sonuna doğru ise finansal konulara el atmanız gerekebilir, fren mekanizmanızı çalıştırabilirsiniz. Ödemeler, borçlar, harçlar, krediler, burslar gündeme gelebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise işinizle ilgili size destek olabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor, uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Venüs/Pluto etkileşimi ile de cinsel enerjisi yüksek bir gün olacak. Diğer yandan, dedektiflik, casusluk yapmak eğlenceli gelir, hayalet ve korku hikayelerinden keyif alabilirsiniz, sırlarınızı paylaşmak, sırları açığa çıkarmak, gizemlerle ilgilenmek, bu tür kitaplar okumak film seyretmek için uygun bir hafta.