22 Mart 2015 Pazar

23 Mart Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Haftanın ilk günleri uzak yerlere seyahat,eğitim, önemli kişilerle iletişim, görüşme etkin olurken, hafta ortasına doğru daha iş ve kariyer odaklı olacak, bu konularda beklentilerinizi daha net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Hafta sonuna doğru geldiğimizde ise sizleri daha hareketli ve sosyal zamanlar bekliyor, arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, arkadaşlar arası yardımlaşma temaları ön plana çıkabilir. Yalnız hafta sonu sağlığınıza biraz dikkat, hassas olabilir. Kendi başınıza kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Bu hafta parasal konularda özellikle müsrifçe harcamalar yapmamaya özen gösterin, bu hafta lüks harcamalarınız artabilir, birilerine hediye alırken çok bonkör davranabilirsiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;,
Haftanın ilk günleri finansal konular,ödemeler,borç alacak-verecek konuları çok daha ön planda olacak, hafta ortasına doğru geldiğimizde ise yardım ve destek aradığınız konularda rahatlıkla desteği bulabileceksiniz. Hafta sonuna doğru iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkacak, yöneticilerinizle olan ilişkiler sorgulanabilir, önemli toplantılar görüşmeler gündeme gelebilir. Hafta sonu ise eller havaya yapmak, arkadaşlarınızla beraber olmak, davetlere katılmak, yeni kişilerle tanışmak için oldukça uygun görünüyor. Venüs – Jüpiter etkileşimi ile kendinize yeni bir tarz yaratabilir, saçınızın şekliniz, rengini değiştirebilir, estetik yaptırabilir, paranızı daha çok güzelleşmek için harcayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftanın ilk günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar,sözleşme gerektiren konular ön planda olacak. Partnerinize veya ortağınıza destek olmanı gereken koşullar oluşabilir. Hafta ortasına doğru finansal konular, ödemeler, borçlar, alacak-verecek konuları, bankacılık işleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Para ile ilgili konularda bazı bir takım önemli kararlar almanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru bazı seyahat planları yapılabilir, iletişim, eğitim, tanıtım, reklamcılık gibi konular hayatınızda daha belirgin olmaya başlayabilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise, tüm iyi ve doğru hareketlerinizle ön planda olacaksınız. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda isteklerinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftanın ilk günleri iş hayatınız gerçekten yoğun olacak, iyi organize olmalı ve dağılmamaya özen göstermelisiniz, lakin aynı anda birkaç iş ile ilgilenmeniz mümkün olacaktır. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeyi de ihmal etmeyin. Hafta ortasına doğru ikili ilişkiler ve ortaklık gerektiren konular daha ön plana çıkmaya başlıyor. Partnerinize destek olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru harcamalarınıza biraz dikkat etmeli, beklenmedik sürpriz ödemeler hafiften can sıkıcı olabilir. Hafta sonuna geldiğimizde önemli kişilerle bir araya gelebilir, seyahat planı yapabilir, araştırma gereken konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Venüs – Jüpiter etkileşimi ile bu hafta dostlarınızdan harika destekler göreceğinize işaret etmekte.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftanın ilk günleri özel hayatınız, aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacaktır. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek ve eğlenebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasına doğru iş ve çalışma ortamınıza ilişkin bazı değişiklikler yapabilirsiniz, günlük angarya işleriniz peşinden koşturabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ikili ilişkileriniz daha ön planda olmaya başlayacak, bu alanlarda özgürlük ihtiyacınız artabilir, sınırlarınız aşmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu sizler için biraz para harcama, alış-veriş zamanı olacak. Ama bütçenizin dengesini bozmamaya da dikkat edin. Venüs-Jüpiter etkileşimi ile iş konusunda fırsat yakalamayı, terfiyi,  olası yeni iş teklifine işaret etmekte.



Başak ve Yükselen Başak;
Haftanın ilk günleri ev,yuva,aile, yerleşime ait konular daha ön planda olacak. Ödenmesi gereken faturlarla ilgilenmeniz gerekebilir, hafta ortasına doğru özel hayatınızla ilgilenmeniz gerekebilir, yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Hafta sonuna doğru yalnız iş yerinde stres artıyor ve yetiştirilmesi gereken işlerle haşır neşir olacak ve yoğunlaşmaya başlıyorsunuz, günlük angarya işlerle de ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonunda ise ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili keyifli gelişmeler gerçekleşecektir. Özellikle yalnız olanlar hafta sonu sürpriz tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilir, bazılarınız para getirici ortaklık teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. 

Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftanın ilk günleri iletişim trafiğinizde artış meydana geliyor, bazı minik seyahat ihtimalleri de olabilir. Bilgi ve iletişim trafiğini dikkatli organize etmenizde yarar var. Hafta ortasına doğru ev, yuva, aile ile ilgili işler ön plana çıkıyor. Evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru özel hayatınız, aşk, çocuklarla ilgili konular daha ön planda olmaya başlayacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilir, eğlenebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, günlük yapılması gereken işler, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Diyet,spor gibi konular gündeme gelebilir. Venüs – Jüpiter etkileşimi özellikle parasal destek arayışlarınızın olumlu sonuçlanacağına, maddi olarak kazançlarınızın artacağına işaret etmekte.


Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftanın ilk günleri kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilir ya da en azından finansal konular daha ön planda olacaktır. Hafta ortasına doğru önemli kararlar alabilir, fikirlerinizde daha inatçı ve karşı tarafa kabul ettirebilecek güçte olacaksınız. Hafta sonuna doğru evinize, evle ilgili işlere vakit ayırma zamanı olacaktır. Evde yapılması gereken bir takım işlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde, eğlenme zamanı olacak sizler için, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, hayattan çok daha fazla keyif alabilir, aşk ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs – Jüpiter etkileşimi özel ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda pireyi deve yapmamanız gerektiğine, olası sorunları sakin bir şekilde ele almanızın iyi olacağını göstermekte.

Yay ve Yükselen Yay;
Haftanın ilk günleri kendinizi daha hareketli, hassas, aceleci hissedebilirsiniz. İsteklerinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yalnız biraz da alıngan olabilir, bu yüzden çabuk parlamaya yatkın olabilirsiniz dikkatli olmakta yarar var. Hafta ortasına doğru finansal konular ön planda olacak. Para alış-verişleri, para hesapları, bütçe konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, aynı anda bir çok konu ile ilgilenmeniz gerekebilir, bazı seyahat planları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi yakın çevrenize çok daha rahat bir şekilde dinletebileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, dinlenme zamanı olacak sizler için, evinizde daha çok zamana ayırabilir, arkadaşlarınızı, dostlarınızı eve davet edebilirsiniz. Evde yapılması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftanın ilk günleri daha içe kapalı, kendinize dönük ve sağlıkla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınız biraz hassas olabilir, dikkat etmenizde yarar var. Uyku modunu üzerinizden atmakta zorlanabilirsiniz. Hafta ortasına doğru silkelenip kendinize geliyorsunuz ve isteklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Düşüncelerinizi, isteklerinizi somutlaştırmaya başlayacaksınız. Yalnız duygusal anlamda daha mesafeli ve soğuk yaklaşabilirsiniz çevrenizde gelişen olaylara karşı. Hafta sonuna doğru finansal konular ön planda olmaya başlıyor, kazançlarınız artmaya başlayabilir, para ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu seyahat etmek, yakın çevrenizle birlikte olmak, fikir alış-verişlerinde bulunmak içinde ideal olacaktır

Kova ve Yükselen Kova;
Haftanın ilk günleri, sosyal, hareketli, arkadaşlarınızla beraber vakit geçirecek, bir takım davetler, konser, etkinliklere katılabilirsiniz. Hafta ortasına doğru biraz dinlenmeye vakit ayırarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Uyku düzeninize dikkat etmenizde yarar var, rüyalarınız semboller içerebilir. Hafta sonuna doğru isteklerinizi rahat bir şekilde ortaya koymanıza yardımcı olacak bunun yanı sıra özgürlük ihtiyacınızda artacaktır. Hafta sonuna geldiğimizde ise, finansal konularla ilgili harika gelişmeler gözlemleyebilirsiniz, bu yeni bir iş teklifi, terfi veya proje ile oluşabilir. Venüs- Jüpiter etkileşimi ile evinizi güzelleştirebilir, evinize yeni eşyalar alabilir, paranızı daha çok eviniz için harcayabilirsiniz bu hafta.

Balık ve Yükselen Balık;

 Haftanın ilk günleri iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular ön planda olacak, üstlerinizden övgüler alabilir, hızlı ve atak davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Hafta ortasına doğru sosyalleşecek, arkadaşlarınızla beraber olacak, arkadaşlar arası yardımlaşma temaları ön plana çıkmaya başlayacaktır. Hafta sonuna doğru ise yalnız kalmak, kendinizle vakit geçirmek, isteklerinizi düşünmek, hedefler belirlemek için uygun zamanlar olacak. Hayatı ve yaptıklarınızı daha fazla sorgulayabilirsiniz, rüyalarınız semboller içerebilir. Hafta sonunda ise, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz, bunun yanı sıra yeni başlangıçlar yapabilir, hayatınıza dair bazı önemli kararlar verebilirsiniz.