15 Mart 2015 Pazar

Balık Burcunda Güneş Tutulması ve Burçlar Üzerinde ki Etkisi





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 12. Evinde olacak. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bu dönem bilinçaltınızın derinliklerinde kalan bir takım korkular, endişeler ..vb konular için uzman birinden destek almak, terapi almak, ruhunuza iyi gelecek, ruhunuzu yumuşatacak teknikler uygulamak için de muhteşem aslında.  Tutulma zamanı Güneş zararlı bir derecede olduğundan dolayı özellikle hem sağlık özellikle ayaklar, ayak bilekleri, ayak parmaklarına dikkat edilmeli hem de psikolojik olarak travmatik bir durum söz konusu olabilir. Depresyona eğilim, yalnız kalma isteği, kabuğunuza çekilip yaşama biraz seyirci kalmak isteyebilirsiniz. Ya da bu tutulma zamanı zihniniz fişek gibi çalışır ve sürekli projeler, fikirler üretebilir.  Tutulma zamanı Güneş-Satürn etkileşimi özellikle, yurt dışı, yabancılar, uluslar arası  alanda işleriniz var ise eğer bunların hallolacağına işaret etmekte ya da ay sonuna doğru ya da nisan başı gibi bir seyahate çıkabilirsiniz ki bu seyahat iş bağlantılı olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 11. Evinde meydana gelecek. sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Tutulma zamanı Güneş ile Satürn arasında ki uyumlu etkileşim, sizden yaşça büyük dostlarınızdan önemli tavsiyeler, destekler alarak belki de bir krizi çok iyi yönetmenizi sağlayacaktır. Ya da kişisel anlamda bir değişim dönüşüm yaşamanızın yolu bir dostunuzdan da geçiyor olabilir. Eski, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelmek, küs olduğunuz kişilerle barışmak için bu tutulma hiçte fena değil açıkçası. Belki de bu desteği, kredi, borç gibi bir şekilde de görebilirsiniz. Gerçi tutulma Güneş zararlı bir derecede, bu arkadaşlarınızla yapacağınız aktivitelerde son dakika gollerinin yenmesi, son dakika işlerin iptal olması gibi bir anlama da gelebilir. Bu tutulma aslında birazda kim dost, kim düşman bunun çok netleştirecektir hayatınızda. Artık kimlere değer vermelisiniz, kimlerle aranıza mesafe koymalısınız size bunu öğretecektir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 10. Evinde meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Tutulma zamanı Güneş ile satürn’ün olumlu kontağı, iş konularında istikrarlı, güvenli bir gelişmeyi, hayatınızda uzun süre etkili olacak bir kariyer durumuna işaret edebilir. Uzun soluklu bir iş, projeye başlayabilirsiniz mesela. Ya da uzun süre birlikte çalışacağınız bir çalışan işe alabilir, size güzel kazanç sağlayacak bir müşteri ile de bir araya gelebilirsiniz. Eğer ki kendi işinizi kurmak gibi bir hedefiniz var ise, bu tutulma ve takip eden ilk 2 haftayı değerlendirebilirsiniz. Tutulma kariyer konularını muazzam bir şekilde parlatacaktır, beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz mesela. Ya da iş koşulları çok daha iyi olan bir işin de teklifi gelebilir size. Her şekilde bu tutulma kariyer konularında genel anlamda olumlu etkileri olacaktır. Sizden yaşça büyük, olgun kişilerden iş konularında güzel destekler görebilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 9. Evinde meydana gelecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Ya da yurt dışına bir seyahat organize edebilirsiniz, bu seyahat daha çok bilgi alma amaçlı ve size bir şeyler katacak bir seyahat olabilir. Hukuksal konularda desteğe ihtiyacınız olur ise eğer, rahatlıkla destek bulabilecek, olası bir sorunu hızlı bir şekilde çözümleyebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda da, bitirme sınavınız var ise, teziniz var ise veya eğitim konularında önemli bir dönemeçten geçiyorsanız bu tutulma sayesinde bu konularda da işlerinizin rast gideceğine işaret etmekte. Tutulma zamanı Güneş-Satürn kontağı, iş arama sürecindeyseniz eğer yurt dışı bağlantılı bir firmada işe başlayabilirsiniz. Bu dönemde çalıştığınız kurumun organizasyonel yapısında bir düzenleme meydana gelebilir ve siz düzenlemeden karlı çıkabilirsiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 8. Evinde meydana gelecek. Finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacaktır. Bu tutulma size ihtiyacınız olan finansal kaynağı, hayatınızın dinamikleri nasıl ise o şekilde getirecektir. Öğrenci iseniz burs olabilir, davalarınız var ise nafaka veya tazminat şeklinde olabilir, kredi arayışı içindeyseniz krediniz onaylanabilir, borç arayışınız var ise buna rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Eğer ki yatırım planlarınız varsa bu tutulma zamanı elinizde ki kaynakları doğru bir şekilde kullanmanız konusunda önemli kişilerden desteklerde alabilirsiniz. Tutulma zamanı Güneş-Satürn olumlu kontağı, hayatın keyifli yönlerini keşfetmenizi yeniden hatırlatacak nitelikte olacaktır. Bir süredir es geçtiğiniz hobileriniz ve size zevk veren uğraşlarınız var ise bunları yeniden gündeminize alabilirsiniz. Çokta abartmadan şans oyunlarında şansınızı deneyebilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 7. Evinde meydana gelecek. İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Tabii ki tutulma negatif etkilemek zorunda değil, zira tutulmaya Satürn destek olacak. Eğer ki bir anlaşma imzalarsanız, iş ortaklığı kurarsanız bunun uzun soluklu, uzun ömürlü olacağına işaret edebilir. Ortaklık teklifi gelirse bence bunu değerlendirmelisiniz, evlenmek içinde belki de yılın en güzel zamanlarında olacaksınız. Birilerine sizin işlerinizi halletmesi için vekalet verebilirsiniz bu dönem. Yine ailenizden, kan bağınızın olduğu kimselerden çok güçlü destekler alabilirsiniz maddi manevi! Ya da kan bağınız olan biri ile ortak bir iş girişiminizde olabilir ki sonuçları olumlu olacaktır sizin için. Eğer ki ev almak gibi bir planınız varsa, tutulma bu konuda da size destek olacaktır hatta alacağınız evde çok uzun süreler oturabileceğinize işaret etmekte.


Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 6. Evinde meydana gelecek. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle ayaklarınıza,  ayak bileklerinize, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Tutulma ile birlikte hayatınızı yeniden programlamak, yaşam kalitenizi arttırmak için girişimlerde bulunmak içinde güzel destekler alabileceğinize işaret etmekte. Yogaya başlayabilir, uzman bir diyetisyene gidebilirsiniz. Bence sağlığınızı yeniden düzgün bir şekilde programlayacaksınız. Bunların yanı sıra, gelelim iş hayatınıza! Bence en güzel etkileri buradan alacaksınız, iş kurmak, işinizi büyütmek, kalıcı sağlam iş projeleri, uzun soluklu iş yapacağınız müşterilerle bir araya gelme açısından da oldukça olumlu bir tutulma olacak. Varsa ofisinizi yeniden düzenleyebilir, yeni eşyalar, ya da işiniz için gerekli son model elektronikler, teknik cihazlar, yazılımlarda alabilirsiniz. Eğer ki kendi işinizi yapıyorsanız bu aralar alacağınız yeni çalışanlar hem çok işinize yarayacak hem de sizinle uzun süre çalışacak demektir.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 5. Evinde meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız akrepler için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Tutulma ile birlikte işin içinde Satürn olduğundan dolayı, bu dönem başlayacağınız ilişkiler uzun soluklu, güven verici ve kalıcı olabilecektir. Özellikle güven duygusunu sonuna kadar yaşayacağınız, kendinizi emniyette hissedeceğiniz bir partneri hayatınıza getirebilir. Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren, sahne ile ilgili bir iş size bu tutulma size güzel para kazanacağınız bir iş teklifini de getirecektir. Tutulma ile yaşamda size zevk veren konular neler bunları keşfedebilir, hobi olarak gördüğünüz bir şeyi işe dönüştürebilir ya da kendinize yeni bir hobi edinebilirsiniz. Ya da evliyseniz tutulma desteği sayesinde yuvanızı daha da mutlu edecek bir hamilelik sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.  Özellikle bu 10 gün şans oyunlarından yana da şansınızı çok fazla abartmadan deneyebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 4. Evinde meydana gelecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Tutulma su grubundan bir burç olan balık burcunda olacağından, evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet, mutfağı yeniden bir elden geçirmeniz gerekebilir. Ya da diyelim ki yeni bir yer satın alacaksınız, alacağınız yerin tesisatını bir ustaya göstermeden, kontrol etmeden almayın. Ya da kiralama yapacaksanız da aynı şekilde evi veya ofisi iyice gözden geçirtin.  Bir de bu tutulma zamanı evinizi yeniden düzenlemek, boyamak, evin şeklini, görüntüsünü değiştirmek, evinize yeni eşyalar, mobilyalar almak  içinde uygun bir zamanda olacaksınız. Ya da tutulma etkisi ile hayatınızda düzene sokmak istediğiniz hangi alan varsa, kendinize çeki düzen vermek istediğiniz tüm konular için gökyüzü destekleyici olacaktır. Gelecek hedeflerinizi belirlemek, bu hedefler için plan yapmak, hayatınızın kontrolünü elinize almak, kendinizle ilgili büyük kararlar verip harekete geçmek içinde uygun süreçte olacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 3. Evinde meydana gelecek. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. Tutulmaya Satürn destek olacağından dolayı, bu aralar özellikle psikoloji ile ilgili araştırmalar yapabilir, kendinizi ruhsal anlamda şifalandırmanın, tedavi etmenin yollarını arayabilirsiniz.  Eğer ki psikolojik olarak bir destek alırsanız bunun hem faydasını görecek hem de uzun vadede hayatınızda kullanabileceksiniz. Özellikle kendinize yeni iş alanları yaratabileceğiniz eğitimler alabilirsiniz ya da kişisel gelişimle ilgili konulara daha fazla ilgi gösterebilir bu alanlarda da eğitimler alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta balık burcunun son derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 2. Evinde meydana gelecek. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Tutulmaya Satürn destek verdiğinden dolayı, belki bir arkadaşınız, bir dostunuzla birlikte yeni bir iş kurmak için güç birliği içine girebilirsiniz. Ya da bir dostunuz sayesinde maddi kazançlarınız artabilir, iş bulmanıza yardımcı olabilir ya da yatırım konusunda sizi doğru bir şekilde yönlendirebilir. Tutulma zamanı yapacağınız her türlü alış-veriş uzun soluklu kullanabileceğiniz eşyalar olacaktır. Kariyer konusunda da eğer ki maaş zammı düşünüyorsanız veya terfi bu 2 hafta içinde konuşmanızda, isteklerinizi ifade etmenizde yarar var.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta burcunuzda bir güneş tutulması meydana gelecek. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Tutulmaya Satürn destek olacağından dolayı, kariyerinize ilişkin konularda tam anlamıyla harika destekler alabileceksiniz. Eğer ki bu tutulma zamanı kendi işinizi kurmayı hedefliyorsanız önümüzde ki 2 haftayı iyi değerlendirmelisiniz. Ya da yaptığınız işlerle, başarılarınızla özellikle çok daha fazla göz önünde olacak, rahatlıkla takdir görebileceksiniz. Bu dönem hayatınızda neyi başlatırsanız hem başarı garanti hem de uzun soluklu ve istikrarlı olacaktır. Ayağı yere sağlam basan hedefler belirleyebilecek ve bu hedeflere ulaşmak için sizden yaşça büyük kişilerden destekler alabileceksiniz. Tutulma hayatınızda adeta projeksiyon tutacak ve şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz ne tür sorunlarınız var ise bunları çözmek, temizlemek için kolları sıvamaya başlayacaksınız.