12 Nisan 2015 Pazar

13 Nisan Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Çıkacağınız seyahatlerde eşyalarınızın kaybolmamasında özen gösterin, fişinizi, biletinize sahip çıkın. İnternet üzerinden yapacağınız alış verişlerde gönderilerinizin doğru adrese gideceğinden emin olun. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve kuzenlerinize karşı sert ve soğuk davranmayın. Çevrenizde ki insanlara karşı biraz daha sempatik ve sevgi dolu yaklaşmaya çalışın. Kuzenleriniz, komşularınız varsa kardeşlerinize karşı küslük, kırgınlık durumları oluşabilir. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte zihninizi, aklınızı para ile ilgili konulara yöneltemeye başlayacaksınız, daha iyi nasıl para kazanırım, para kazanabilmek için yeni projeler üretebilirsiniz, fikirleriniz, zihniniz daha para odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak, sohbet konularınız daha para üzerine dönmeye başlayabilir. Para ile ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz. Yalnız para ve kazançlarla ilgili konularda hareket geçmekte biraz yavaş davranabilir, kendinizi fazlaca sağlama almak eğiliminde olabilirsiniz.  Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak.  Bu yeni ayın daha çok iş ve kariyer alanınızla ilgili konularda etkin olacağını düşünüyorum, bu bir değişimin işareti bence. Eğer iş arıyorsanız bu önümüzde ki 10 günlük süreç sizin için oldukça önemli olacağına işaret etmekte. Yalnız güç savaşları, güç çekişmeleri veya aşırı inatçı tavırlar sergilemeniz yorabilir sizleri, biraz tavırlarımıza bu hafta dikkat etmeliyiz. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Bu hafta parasal anlamda gereksiz risklerden, maceralardan uzak durmanızda yarar var. Para yüzünden partneriniz, sevgilinizle tartışmayın, kalp kırmayın, kumardan ve şans oyunlarından da uzak durmanızı tavsiye ederim. Ekstra para harcamanıza neden olabilecek gelişmeler olabilir, paranızı idare etmekte zorlanabilirsiniz. Keyfi, lüks tüketimlerinizde artabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. finansal konularda endişeli durumlara, kadınlar yüzünden parasal konularda zorlanmaya, değerli eşyaların kaybolması veya zarar görmesine, ilişkilerde veya ortaklıklarda parasal konularda yüzünden zor duruma düşmeye işaret etmektedir. Para yüzünden kimsenin kalbini kırmayın. Parasal konularda sert ve eleştirel bir tutum takınabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu süreçte yaşamınızda önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Kendinize yeni iletişim aletleri almak isteyebilirsiniz, fikirleriniz ve düşünceleriniz daha çok takdir görebilecektir. Bu süreçte daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz ve çeneniz bir parça daha fazla çalışabilir. Sizler için imzalar atmak, anlaşmalar yapmak için ideal zamanlar. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Bu yeni ay dönemi aslında Nisan ayında sizi patlatacak önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz veya gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var, eski kronik bir rahatsızlığınız gündeme gelebileceği gibi, psikolojik olarak destek alabilir, check-uptan geçmeniz veya bir uzman ile görüşmeniz gerekebilir. Yalnız arkanızdan konuşan gizli düşmanlar, kötü dedikodularda söz konusu olabilir. Umulmadık düşmanlıklarla da karşılaşabilirsiniz açıkçası. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Öncelikle bu hafta çok fazla atarlı ve tepkileriniz gereksiz yere abartılı olabilir bu yüzden de dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz dikkat edin. Sporla uğraşıyorsanız kendinizi sakatlamayın, riskli hareketlerden kaçının. Özellikle ailenizle ilişkilerde sert, kavgacı bir tutum sergilememeye özen gösterin, sakinliğinizi koruyun. Ev içinde sakarlıklar yüzünden yanıklar olabilir, dikkat edin.



İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. İkili ilişklier ve ortaklıklardan soğukluk, mesafe, sevginin kaybolması, ilişkilerin bitmesi, ortaklıklarn bozulması gibi etkiler söz konusu. İkili ilişkilerde krizleri çok dikkatli bir şekilde yönetmeniz gerekmektedir. Değersizlik hissi, yalnızlık hissi söz konusu olabilir. Eğer yalnız iseniz armudun sapı üzümün çöpü ona buna kulp takarak kimseyi beğenmeyedebilirsiniz. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte zihinsel olarak dinlenme ve geleceğe yönelik planlar yapma zamanıdır ama fikirlerinizi hayata döndürmek bir parça zor olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak, adımlar atmak için çok uygun zamanlar değil. Merkür 12. evinizde yer alacağından dolayı yaşamınızda bir takım konuları takıntı yapabilirsiniz, bir takım gizli dedikodular, gizli bilgi alış*verişleri gündeme gelebilir. Bu süreci bir hazırlık gibi görmekte yarar var. Bu dönem koşullar ve şartlar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir, zorlamamakta yarar var. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Bu yeni ay dönemi özellikle arkadaşlıklar, dostluklar alanınızda etkin olacak. Onlarla hızlıca ortaklaşa bir takım işlere girişebilirsiniz, farklı, daha önce hiç girmediğiniz ortamlara girebilir, yenilikçi, sıra dışı, orijinal kişilerle tanışabilir, yaşamınıza dâhil edebilirsiniz. Özellikle sosyal medya üzerinden  irtibat halinde olduğunuz kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz, bağışıklık sisteminiz bu hafta çok kuvvetli olmayabilir. Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenlerinizle tartışmamaya, gerginlikler yaratmamaya, olası gergin durumlarda ortamı sakinleştiren kişi olmaya özen gösterin.  Araç kullanıyorsanız çok aceleniz olsa bile risk almayın, kurallara uyun. Sizi gerebilecek, stres yaratacak  her türlü ortamdan uzak durun.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. özellikle sağlığınıza extra dikkat edin, kaslarınıza, bel bölgenize, belinize özellikle,  kolayca rahatsızlanabilirsiniz. İş konusunda ise, birlikte çalıştığınız özellikle kadın figürlerle anlaşmak zor olabilir, iş arkadaşlarınızla aranız açılabilir. İş arkadaşlarınıza karşı sert ve eleştirel yaklaşabilir, soğuk ve mesafeli olabilirsiniz. İş ortamınızda gereksiz kırgınlıklar oluşabilir. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, hayatınıza yeni insanlar katabilirsiniz bu süreç içinde. Dostluklardan rahatlıkla fayda görebileceksiniz. Yine özellikle yalnız olanlar aşkı sosyal çevrenizde bulabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. aArkadaşlarınızla aranızda fikir alış verişleri, birlikte seyahatler öne çıkacak. İletişiminizin artacağı bu dönemde birbirinden keyifli organizasyonlar düzenleyebilir, fikirleriniz içinde bulunduğunuz gruplar içerisinde önem kazanacaktır. Arkadaşlarınızın adeta Güzin ablası olabilirsiniz, sürekli sizlere fikir danışabilirler. İş yaşamında kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik planlarda yapılabilir bu dönem içinde. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Eğer iş arıyorsanız önümüzde ki 10 günlük süreci iyi gözlemleyin ve değerlendirin, sürpriz, beklenmedik ani iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ile ilgili kendiliğinden gelişen bir seyahate de çıkmanız gerekebilir. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Dostlarınız, arkadaşlarınıza karşı biraz daha müsamahakar olun, kimsenin kalbini kırmayın. Eğer ki bu hafta sizi sinirlendirecek bir durum meydana gelirse, konunun gerçekten ne olduğunu,kaynağını incelemeden peşin hükümlerde bulunmayın. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde, gereksiz yere çok harcama yapmanız gerekebilir. Bu hafta parasal konulardaki gecikmeler asabınızı bozabilir.



Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklardan yana bu hafta canınız biraz sıkılabilir, dostlarınız size biraz duygusuz gelebilir veya sizi sert bir şekilde eleştirebilirler. Bazı dostlarınızla aranız açılabilir. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin ve kimsenin de özel hayatına karışmayın, müdahale etmeyin. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatınızda bilgi ve iletişim çok daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor, bu yeni tanışacağınız kişilerle ilgili olabilir, iş hayatınıza ilişkin yeni fikirler gelebilir, iş seyahatleri yapabilir, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir. Fikirlerinizi üstlerinize kabul ettirmek çok daha kolay olacaktır bu süreçte. İş anlamında güzel destekler alabileceksiniz.Önemli toplantılarınızı özellikle bu hafta yapabilirsiniz. Kariyer anlamında koşulların hızla iyileştiğine şahit olabilirsiniz. İş görüşmelerinizi bu tarihe kadar yapabilirsiniz, iş değişikliği için güzel bir süreçtir. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak.  Yeni ay size planlanmamış, ani, sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir! Ya da sosyal medya üzerinde beklenmedik bir sürpriz, bir olay ile de karşılaşabilirsiniz kendinizle ilgili. Yine bu yeni ay zamanı eğer bir hukuksal konunuz, davanız varsa ise artık sonuçlanacağına işaret edebilir. Uluslararası ilişkiler, ithalat-ihracat vb. konulardan yana da şansınız oldukça açık. Bu hafta pazarlama, reklam, pr. çalışmaları içinde mükemmel bir hafta olacak sizler için. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. İş yerinizde yöneticilerinizle daha yapıcı ilişkiler kurmaya özen gösterin. Devamını getiremeyeceğiniz işlere girişmemeye çalışın. Genel olarak kariyer konularında desteklerin daha fazla olduğu bir dönemde olsanız dahi, işinizle ilgili gereksiz riskler almamaya da özen gösterin. Sabırsız ve insanları tepkilerinizle kışkırtmamaya özen gösterin. İş kazalarına karşıda dikkatli olun.



Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. İş ve kariyer konusunda özellikle kadın figürlerle anlaşmak, iletişim kurmak oldukça zor olabilir. Bu hafta iş anlamında kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Kariyerinizde fazla katı, duygusuz tavırlar sizi duruma sokabilir. Esnek olabilmeyi öğrenmelisiniz. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  Uluslar arası ilişkilerde ve hukuksal konularda anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yabancı uyruklu kişilerle veya yabancılarla daha çok iletişim içine girebilirsiniz. Yurt dışı için seyahat planları yapabilir, turları araştırabilirsiniz mesela, veya pasaport gibi resmi bir takım işlerinizi halletmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerden fikirsel anlamda güzel destekler gelebileceği bu hafta, eğitim gibi konularda sizler için destekleyici olacaktır. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Bu yeni ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konular üzerinde etkin olacaktır. Bu hafta bankanızda, kredi kartınızda, hesaplarınızda beklenmedik sürpriz bir takım minik sorunlar meydana gelebilir, bunun yanı sıra bu hafta umduğunuz veya istediğiniz maddi olanak ve koşullara çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Hayatınızı değiştirecek alel acele kararlar almamaya özen gösterin, sağlığınıza biraz daha dikkat edin, bilmediğiniz etmediğiniz yerlerde yemek yemeyin. Korkularınız, endişeleriniz her ne ise bunları yenmek içinde profesyonel destekler almakta harika bir dönemde olacaksınız. Yayıncılık ve eğitimle ilgili konularda gerginlik yaratıcı durumlarda meydana gelebilir, okulda öğretmeninizle de tartışmayın.





Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. iletişimle ilgili probleler pik yapabilir bu hafta. Bunun yanı sıra özellikle komşularınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizde ki özellikle kadınlarla ilişkilerinzide kriz yönetmeniz gerekebilir. Çevrenizde ki insanlara karşı katı, soğuk , geçimsiz davranmamaya özen gösterin. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  Riskli içeren yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Bankaları araştırabilirsiniz kredi için. Miras, burs, prim, vergi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir hafta ortasına kadar. Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırmaya yönelik fikirler koyabilirsiniz ortaya. Zihnen yoğun bir hafta sizleri bekliyor, sürekli bir şekilde bir şeyleri planlayarak ve organize ederek geçirmeniz gerekebilecek. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Bir nevi sizin için rekabet haftası olabilir, karşınızda ki kişilerle ilişkilerde gerginlikler, tuhaf anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bunu yanı sıra sürpriz ortaklık, iş teklifleri de gelebilir sizlere. Partnerinizin veya eşinizin kariyer yaşamında beklenmedik, ani, sürpriz değişimler gelişmeler de oluşabilir. Bu hafta özellikle ilişkisi olanlar bir parça dikkat, partneriniz biraz huysuz ve sinirli olabilir, alttan almaya özen göstermenizde yarar var bana göre. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Borç vermek, borç istemek, kefil olmak için pekte uygun bir süreç değil. Bu dönem cebinizden zoraki bir şekilde extra para çıkabilir, bu bir faiz veya ceza ile ilişkili bir para olabilir. Maddi anlamda gereksiz risklerden uzak durun ve dostlarınızın incitmeyin parasal meselelerden dolayı..


Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Banka işlemlerinde, kredilerde, ödemelerde gecikmeler, sorunlar söz konusu olabilir. Size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. Bu hafta yapacağınız özellikle güzellik, kıyafet, makyaj ürünlerinin ödemelerinde problemler meydana gelebilir. Kredi kartınızı kullanırken dikkat etmelisiniz. Merkür’ün etkisi ile , ilişkilerde fikir alış*verişleri daha çok önem kazanmaya başlıyor. Ortaklık teklifleri, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evlilik dahil her türlü ortaklık işlerinde şans sizden yana olacak. Anlaşmalar ve sözleşmeler imzalamak için çok uygun bir hafta, partnerinizin, ortağınızın size söyleyeceklerine bu dönem kulak kabartın, yaşamınızda işinize yarayacak fikirler verebilecektir sizlere. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Çok hızlı, etkin ve süper yoğun bir  çalışma süreci sizleri bekliyor. Beklenmedik aniden gelişen projelerin içinde bulabilirsiniz kendinizi ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle tanıtım, reklam, pr., halkla ilişkiler çalışmaları içinde oldukça uygun bir hafta. Yalnız bu yeni ay sağlığınızı ilgilendiren bölgede olacağından ve işin içinde Koç enerjisi olacağından dolayı, öncelikle kazalara karşı biraz daha açık olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle tansiyon problemi olanların biraz daha sağlıklarına dikkat etmelerinde yarar var. Bu yeni ay yaşamınıza spor gibi bir aktiviteyi de dâhil edebilir. Genel anlamda güzel olmakla beraber sağlıkla ilgili konular açıkçası benim bir parça kafamı karıştırdı. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. İş anlamında zorlayıcı etkilerin olduğu bir süreç, özellikle iş yapıp paranızı alamama,  ödemelerin gecikmesi gibi durumlar oluşabilir. Patronlarınıza karşı abartılı tepkiler vermeyin, ukala bir şekilde davranmayın onlara karşı. Bu hafta iş yükünüz artabilir, az zamanda çok fazla işi yetiştirmeniz gerekebilir.


Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özellikle ilişkiler ve özel hayatınızda sorunlar söz konusu, partnerinizle aranız açılabilir, ya da partnerinizin kendi hayatına dair olan sorunları size ilgil göstermesine engel olabilir, eğer böyle bir durum olursa lütfen onu idare edin. Ortaklıklarla ilgili konularda finansal anlamda aranızda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızda huzur ve başarıyı yakalamanız çok daha kolay olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişiler ile daha verimli paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz, kazançlarınızı artırabilirsiniz, yeni işler, projeler gündeme gelebilir, işinizle ilgili sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda iletişim trafiğiniz oldukça artmaya başlıyor, iş ile ilgili seyahatlere çıkabilir, yeni şeyler öğrenmek adına bazı eğitimler alabilirsiniz. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Yaratıcılık gerektiren sanat vb. konularla yakından ilgilenebilir, yaşamın daha eğlenceli, sizi memnun edici taraflarına yönelebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu yeni ay aslında sizin aşk evinizde meydana gelecek. Fakat! Eğer bir partneriniz yok ise oldukça flörtöz olabileceksiniz, birden fazla kişi ile görüşebilir, yemeklere çıkabilir, randevulaşabilirsiniz. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Yurt dışı, uluslar arası işler, eğitimle ilgili konular, resmi belge ve evrakla ilgili işlemler, hukuksal konularda bir takım zorlanmalar, sinir bozukluğu yaratacak durumlar meydana gelebilir. Tabii sizin bu esnada daha sakin ve yapıcı olmanız önerilir. İş seyahatleriniz olacaksa son anda bir takım aksilikler, gecikmeler oluşabilir.



Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Bu hafta iş hayatınızda işler pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, engeller, işlerin bitmemesi, son dakika projelerin iptali gibi durumlar söz konusu olabilir. Kişisel sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var, enfeksiyonlara daha açık olabileceğiniz günlerdesiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek gıdalara yönelin bol bol. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk ve çocuklardan yana oldukça şanslı zamanlar. Özellikle yalnız olanlar kalpleriniz hızlı attıracak bir aşk ile karşılaşabilirler, hamilelikle ilgili konularda da sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinize daha çok vakit ayırabilir, okuyabilir, yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz. Yaratıcılığınız bu dönemde oldukça artacaktır. Yalnız Merkür etkisi ile aşk hayatınızla ve çocuklarınızla ilgili konularda bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer yalnız iseniz flörlerin tadını çıkartmaya bakın. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Bu yeni ay zamanı yaşadığınız yeri, evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz hatta bununla ilgi araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, bununla ilgili de gelişmeler meydana gelebilir. Aslında bence bu yeni ay birazda sizlerin geleceğinizle ilgili olan hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize ve yeni aksiyonlar almanıza da neden olabilir. Yaşamınızda memnuniyetsiz olduğunuz alanları belirleyip bunları düzeltmek için girişimlerde de bulunabilirsiniz. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Lüks tüketiminiz artabilir, eğlence için çok daha fazla para harcayabilirsiniz. Parasal konular yüzünden zaman zaman gerilebilir, ödemelerde gecikmeler olabilir, banka hesaplarınızda hatalar söz konusu olabilir. Maddi konularda olası sorunları daha çok gergin ortamlar yaratarak değil, daha sakin ve uzlaşmacı bir şekilde çözmeye çalışmalısınız.



Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınızda ayrılıklar söz konusu olabilir. Ya da istediğiniz kişi sizi ret edebilir. Bu hafta hayattan tat almak, keyifle işlerinizi halletmek zor olabilir. Varsa çocuklarınızla iletişim kurmak, onlarla anlaşmakta zor olabilir. Arkadaşlarınızın kalbini kırmamaya özen gösterin, sert eleştirilerde bulunmayın. Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizde size huzur ve rahatlık sağlayacak dekoratif değişiklikler yapabilir, aile içinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Merkür ile birlikte istediğiniz bir evi satın almak için karar verebilir, taşınmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yuva, aile, emlak, alım*satım, aile içi ilişkiler konusunda keyifli, kazançlı, şanslı zamanlarınız olacak. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Bu hafta trafikte özellikle dikkatli olmanızı önerebilirim, hız yüzünden, dikkatsizlikten minik sorunlar ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazı sözleşmeler, imza gerektiren konular ortaya çıkabilir . Yakın çevreniz ve onların sorunları ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, kardeşinizin kariyer yaşamında sürpriz bir değişim meydana gelebilir. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. Varsa ortaklık ilişkilerinizde, partner ilişkilerinde daha sakin ve uyumlu olmaya çalışın. Ufacık konuları büyük yangınlara dönüştürmeyin. Özel hayatınızda özgürlük konularını çokta fazla abartmamaya özen gösterin. Ev içinde yanıcı, kesici, delici aletlerden doğan kazalara karşıda dikkatli olun



Balık ve Yükselen Balık;
Haftaya Venüs / Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Aile için ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir ya da ailede birinin kronik rahatsızlığı gündeme gelebilir. Aile içinde sevgi kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir, aile içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Veya çok istediğiniz bir ev eşyası veya evi alamayabilir veya sahip olmaya çalışırken zorlanabilirsiniz.  Hafta ortası itibari ile Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 1 Mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Yakın çevre ile ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, size keyif katacak türlü seyahatlere çıkabilirsiniz. Merkür sayesinde ise, iletişim trafiğiniz gözle görülür bir şekilde artıyor, bilgi alış*verişleri önem kazanmaya başlıyor. Size kazanç sağlayabilecek bir takım seyahatler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime, kursa başlayabilirsiniz. Yeni konular öğrenebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Haftanın son gökyüzü olayı ise Koç burcunda ki Yeni Ay olacak. Terfi, daha iyi imkânları olan iş görüşmeleri arayışları, para ile ilgili sürpriz bir gelişme, beklenmedik fırsatlar meydana gelebilir. Daha fazla para kazanmanız  için gezegenler yoğun bir şekilde çalışmakta!  Bunun yanı sıra bu hafta aynı şekilde ihtiyaçlarınız ve  harcamalarınızda artabilir, ekstralar yaşamınızda  daha çok belirebilir bütçenizi yinede denetim altında tutmanızda yarar var. Yeni ayın yöneticisi Marsın Jüpiter ile sert bir kontağı olacak. İş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha müsamahakar olmalı, onlara karşı daha sabırlı davranmalısınız. İş ortamınızda meydana gelebilecek olası sorunları daha da alevlendirecek davranışlardan kaçınmanız yerinde olacaktır. İş yerinde bu hafta kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin.