16 Nisan 2015 Perşembe

18 Nisan KOÇ Burcunda Yeni Ay




Merhaba Arkadaşlar;

18 Nisan Cumartesi günü KOÇ burcunda bir YENİ AY meydana gelecek. Yeniay’ın yöneticisi olan MARS o gün Jüpiter ile sert bir kontak kuracak. Şimdi bu yeni ay ve etklilerinden daha detaylıca bahsedelim..
-          Bu yeni ay bir amaç belirleyip o amaç uğruna planlar yapıp adımlar atmak için çok idealdir.
-          iyimser, hevesli, coşkulu ve hayatımızda yeni bir takım başlangıçlar yapmak için uygun zamanlardır 
-           Lidersel özelliklerimizi daha fazla ortaya koymak isteyebilir, bir takım konular için öncülük etmek isteyebiliriz
-          Aceleci, panik ve aşırı heyecanlı olabiliriz. Sabır mekanizmamız biraz sekteye uğrayabilir. Öfkemizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz.
-           Sağlığımızla ilgili özellikle baş bölgesinde bulunan organlar hassas olabilir. Baş ağrıları ve kronik migreni olanlar bu yeni ay zamanı migrenleri daha çok azabilir. özellikle tansiyon problemi olanlar biraz daha dikkat etmelerinde fayda var. Bunun yanı sıra dil, kulaklarda hassaslaşabilir. Panik atak gibi sorunlar oluşabilir.
-          Yeni şeyler denemeye, hayatımıza yenilikler katmak isteyebiliriz
-          Özgürleşme, daha rahat hareket etme isteğimiz daha da artabilir, yeni fikirlere ve girişimlere açık oluruz
-          Koyacağımız hedeflere çok rahat bir şekilde ulaşabileceğimize… ama unutmatın hedef koymak burada kilit cümle… Hedefiniz var ise sırtınız yere gelmez…
-          Yeni bireysel girişimlerinizin sonuçlarını olumlu bir şekilde toplayabileceksiniz, yeni başlangıçlar, iş girişimleri, bireysel olarak yapacağınız her türlü aktivite için geçerlidir..

Mars – Jüpiter etkileşimi ile de;
-        Enerjiniz oldukça yüksek olacağı için spor ve egzersiz çalışmalarına başlamak için ideal bir zaman, işle ilgili bir proje başlatmak, yeni girişimlerde bulunmak , hedeflerinize doğru hızla harekete geçmek için harika bir konum.  Ancak aşırı hırslı, agresif ve bencil bir tutum bir çuval inciri berbat edebilir.
-        Bugünler inançlar, felsefi konular üzerinde tartışmalar yapılabilirsiniz. Spora başlamak, egzersizlere başlamak için idealdir fakat riski hareketler denemeyin, kaslarınızı gereksiz yere zorlamayın.
-      Eğitimle ilgili konularda stres yaratıcı durumlar meydana gelebilir. 
-    Cinsel anlamda da yeni maceralara, yeni değişik heveslere açık olabilir, günü birlik ilişkilere eğilimli olabilirsiniz. 
-    Cesaretiniz oldukça yerinde olacak, korkusuzca her zor durumun üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz, faka t abartılı davranışlardan da kaçınmanız yerinde olacaktır. Kibir ve bencillik bugünün olumsuz  şartlarıdır, sizleri zor duruma sokabilir.
-    Sabırsızlık ve acelecilik yüzünden kazalara, düşmelere, çarpmalara yatkın olabilirsiniz, dikkat.
-    Ticari girişimler için hiçte uygun değildir, para kaybedebilirsiniz.
-    Yurt dışı bağlantılı her türlü iş ve girişimlerde sorunlar meydana gelebilir.
-    Bugünlerde ruhsal yönü güçlü kişilerle bir araya gelip çalışmalar yapabilirsiniz, enerji çalışmaları, kuantum, aile dizilimleri..vb çok fayda görebilirsiniz.

Yeniay’ın yöneticisi olan Mars Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, genel olarak hayatınızda “Para” ile ilişkili deneyimler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda sabırlı olmanız gerekebilir, yeni para kazanma alternatifleri karşınıza çıkabilir, para anlaşmaları yapmanız gerekebilir, parasal bir sorunu çözümlemeniz gerekebilir, paranız çalınabilir, parasal konular hayatınızın stres noktasına dönüşebilir.




Türkiye ve Dünya açısından baktığımızda ise;
Yeni ay, Türkiye doğum haritasının 11. Evinde meydana gelecek. Politik Astrolojiye göre 11. Ev yasama organları, millet vekilleri, dernekler, sivil toplum kuruluşları, menkul kıymetler borsası, ülkenin hazinesi, parlemento, ulusal servet, yabancı ülkelerle yapılan anlaşmalara işaret eder. Önümüzde ki 15 günlük dönemde ülke gündeminde daha çok bu konular konuşulacak, yazılacak, çizilecek demektir.
Yeni Ay’ın yöneticisi olan Mars, Jüpiter ile sert kontağı olacak. Bu ikilinin sert kontakları, gereksiz kavgaları, gereksiz risk almayı, kazaları, uzlaşılmayan durumları, abartılı harcama ve abartılı tepkilere işaret etmektedir. Hem Mars hem de Jüpiter haritada ülkenin finansal kaynaklarına işaret ettiği bölgelerde yer almaktadır. Bu da Nisan genelinde Ülke ekonomisinin iyiye gitmediğine dair daha çok açıklama ve habere, yapılması muhtemel ve ülke ekonomisine zarar verebilecek harcamalara, ekonomik verilerle ilgili yapılacak olan açıklamalara gelebilecek olan sert ve orantısız tepkilere işaret etmektedir. Bu 15 günlük süreçte dövizde, dolarda yine bir hareketlenme, yükseliş olması pekte şaşırtmaz açıkçası. Ekonomik olarak darboğazın sinyalleri de olabilir bunlar. Ya da yurt dışı anlaşmalarımızda, uyumsuzluklar, anlaşma ihlallerine işaret etmekte.
Millet vekilleri ile ilgili sürekli tartışma ortamları, partiden istifalarda beklenen etkiler arasındadır. Yine yeni onaylanan iç güvenlik paketine dair uygulama örnekleri ile karşılaşabiliriz. Olası yapılacak olan bir gösteri veya eylem içinde ve bu çok fazla ses getirebilir, tepkisel olarak.
Sevgiler..