26 Nisan 2015 Pazar

27 Nisan Haftası Burç Analizleri






Koç ve yükselen Koçlar;

Merkür 8 Temmuza kadar  3. evinizde ilerleyecek iletişim kanallarınız çok daha aktif hale gelmeye başlıyor. Yakın çevre, komşular, kardeşlerinizle ilgili özellikle daha çok bilgi alış-verişleri yapabilirsiniz. Yayıncılık, yakın yerlere seyahat ve eğitimle ilgili konularda akılcı, rasyonel davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Yeni şeyler, öğrenmeye açık olacaksınız. Bol bol okumak için iyi bir zaman zarfıdır. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Yakın çevreniz, komşularınız veya kardeşlerinizle aranızda iletişim problemlerini gündeme getirebilir, iletişim engeline  takılabilirsiniz, telefonunuzda veya internetinizde sıkıntılar meydana gelebilir. Resmi evraklarınıza dikkat edin, kaybolmasınlar veya yıpranıp geçersiz hale dönüşmesinler. Yakın çevrenizde ki kişilerin sert eleştirilerine maruz kalabilirsiniz, yerinizde olsam bu hafta kulaklarımı biraz gelen sert eleştirilere kapatırdım.


Boğa ve Yükselen Boğa;

Merkür 8 Temmuza kadar 2. evinizde ilerleyecek. Finansal konularla ilgili iletişim trafiğinin ve bilgi alış-verişinin arttığı bir süreç olacak sizler için. Kazançlarınızı arttırmak için akıllıca yollar bulmaya çalışacaksınız. Harcamalarınızı, kazançlarınızı daha rasyonel bir şekilde organize edebileceksiniz. Para kazanmak için bazı seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Para ile ilgili daha çok konuşabilir, fikirler üretebilirsiniz. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Para ile ilgili konularda iletişimsel bazı sıkıntılar meydana gelebilir, para ile ilgili konularda kaygılar yaşayabilirsiniz, maddi konularda imza atmak, karar alıp uygulamak için pekte uygun bir hafta sayılmaz, önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar var. Değerli eşyalarınıza sahip çıkın, hırsızlıklara karşı dikkatli olun.  Parasal konularda haksız bir takım eleştirilere de maruz kalabilirsiniz.



İkizler ve Yükselen İkizler;

Merkür 8 Temmuza kadar  burcunuzda hareket edecek. Bu sizler için harika bir haber, lakin Merkür yönettiği burçtayken sizleri yarı yolda bırakmaz. Hayatınıza zihinsel anlamda hız ve çabukluk geliyor, önemli anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar, fikir alış-verişleri ve seyahatler ön planda olmaya başlıyor. Yeni şeyler öğrenmek için ideal zamanlar. Teknoloji ile daha çok iç içe olabilirsiniz. İşi ticaretle ilgili olanlar için güzel zamanlar. Daha esprili ve nüktedan olabileceksiniz.  Zihninizde bir sürü yeni projeler, fikirler belirebilir. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Bu daha önce fark etmediğiniz bir detayı fark etmenizi sağlayabilir, zihinsel anlamda farkındalığınız artabilir. ikili ilişkilerinizde fazlaca gerçekçi ve eleştirel yaklaşabilirsiniz. Kendinizi durup dururken karamsar düşüncelere itebilirsiniz, ruh haliniz kaygılı olabilir özellikle ikili ilişkilerle ilgili konularda. Partnerinizden veya ortağınızdan kesin sonuçlar isteyebilirsiniz. Bu hafta sözleşmelere imza atmak, yeni ortaklıklar başlatmak için pek uygun bir hafta değil sizler için.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Merkür 8 Temmuza kadar  12. evinizde ilerleyecek. Bu tarihe kadar insanlar sizlerle sırlarını paylaşmaya daha meyilli olabilir veya siz gizli, saklı bir takım konuşmaları yapmak için güvenilir insanlara ihtiyacınız olacak. İletişim ve zihinsel anlamda belki çok dışa dönük olamayacaksınız fakat içinizde bir farkındalık uyanacak, olaylara koşullara farklı bir gözden bakmaya başlayacaksınız. Daha önce kaçırdığınız atladığınız detayların üzerinden tekrar geçme fırsatı yakalayabileceksiniz. Ve tabii ki bir iç sorgulama da yaşayabilirsiniz. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. zihinsel anlamda kendinize fazla yüklenebilirsiniz, kendinizi fazla fazla eleştirebilirsiniz, bir takım dedikodular, söylentiler canınızı bir parça sıkabilir, uyku kaliteniz bu hafta sizler için pek tatmin edici olmayabilir. Fikirlerinizi ulu orta her yerde dile getirmeyin, çalınabilir.


Aslan ve Yükselen Aslan;

Merkür 8 Temmuza kadar  11. evinizde ilerleyecek. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bilgi alış-veriş trafiğinizde artış başlıyor. Bazı dostlarınızla bir araya gelebilir, onlara akıl hocalığı yapabilirsiniz. Daha sosyal olacağınız için yeni bazı tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmak için artık daha mantıklı kararlar verip adımlar atabileceksiniz. Neşeniz ve hareketli yapınız ile arkadaşlarınızın oldukça dikkatini çekeceksiniz. İşten kazandığınız gelirleri arttırmak adına akıllıca adımlar atabileceksiniz. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Gereğindne fazla gerçekçi, eleştirel davranışlar sergileyebilir, kolay inanmayabilir, bardağın boş tarafından görmeye daha meyilli bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Özellikle özel hayatınız, aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizde bu tavrı daha çok sergileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı, partnerinizi daha çok eleştirebilir, onlarla fikir birliğine varmak daha zor olabilir bu hafta. Kendinize dönmek, özel yaşamınızı düzenlemek, ne istediğinize karar vermek için ideal bir hafta fakat arkadaşlarınızla birlikte ortak projeler için adımlar atmak için ise pekte uygun değil. 


Başak ve Yükselen Başak;

Merkür 8 Temmuza kadar  10. evinizde ilerleyecek. İş hayatınızda fikirlerinizle çok dikkat çekeceksiniz. Kariyerinize ilişkin konularda daha mantıklı kararlar verebilecek ve hareket edebileceksiniz. İşinizde yeni teknolojiler kullanabilir, bilgi alış*verişeri artıyor. Kariyerinizle ilgili konularda daha hızlı aksiyon alabileceksiniz. İş arayanlar bu zaman aralığında yeni görüşmelere gidebilirler, terfi veya iş değişikliği yapmak isteyenler ise gelen teklifleri daha rasyonel bir şekilde değerlendirebilirler.  Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. İşinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınmak yerinde olacaktır, sinirlerinizi bozan, sizi demotive edebilecek konuşmalara maruz kalabilirsiniz, yanlış hesaplar ortaya çıkabilir, şüpheci ve kaygılı bir tuh haline bürünebilirsiniz. Bu hafta iş ile ilgili konularda fikirlerinizi satmak, kabul ettirmek için eksta güç sarf etmeniz gerebilir! İşinizle ilgili daha önce gözden kaçırdığınız bir detayın birden farkına varabilir, düzeltme yoluna gidebilirsiniz. 





Terazi ve Yükselen Terazi;

Merkür 8 Temmuza kadar  9. evinizde ilerleyecek. İletişim ve bilgi alışverişinin artacağı nokta bu tarihe kadar, yabancılarla ilişkiler, uzak akrabalar, hukuksal konular, tanıtım, inançlar, felsefi konular üzerine olacaktır. Bilgi, mevki, statü sahibi kişilerden fikirsel anlamda rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Uzak yerlere birkaç günlük bir takım seyahatler gündeme gelebilir. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ile iletişimde problemler meydana gelebilir, birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Aracınızın radyo, cd çalar, teyp kısmında teknik bir takım sıkıntılar meydana gelebilir veya kullandığınız cep telefonunuzda! Bu hafta olası çıkacağınız seyahatlerde engel ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz, yolculuklarda kayıplar olabilir. Seyahatlerde rötarlar, gecikmeler işlerinizin aksamasına neden olabilir.


Akrep ve Yükselen Akrep;

Merkür 8 Temmuza kadar  8. evinizde ilerleyecek. Ödemeler, borçlar, krediler, eşinizin, ortağınızın, partnerinizin finansal koşullarıyla ilgili bilgi alış-verişleri, konuşmalar, sözleşmeler,anlaşmalar ön planda olacak. Kredi almak için başvuru yapabilirsiniz, miras, nafaka gibi konularda orta yolucu bulucu mantıklı çözüm yollarına gidebilirsiniz. Eşinizin finansal konuları ile ilgili keyifli haberler alabilirsiniz. Bu dönem finansal anlamda sonradan ödemeli kaynak arayışlarınız güzel bir şekilde sonuçlanabilir. Olası borçlarınızı rahatlıkla taksitlendirebilirsiniz. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Maddi konularda risk almak, önemli kararlar almak, imzalar atmak için pekte uygun bir hafta değil, araştırmalar yapabilirsiniz mesela, kredi araştırmaları olabilir bu, ya da burs ama imza gerektiren konuları bir sonraki haftaya bırakmanızda yarar var..


Yay ve Yükselen Yay;

Merkür 8 Temmuza kadar  7. evinizde hareket edecek. Bu tarihe kadar önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, kontratlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile seyahatlere çıkabilirsiniz. Evlilik için harika bir dönem, tam imza atmalık! Ortak,partner veya evli olduğunuz kişi ile olası sorun ve problemleri mantıklı, rasyonel yaklaşımlarla rahatlıkla çözüm bulunabilecektir. Düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde seçebilecek ve onlarla yüz yüze gelebileceksiniz. Yeni ortaklıklar kurulabilir yada en azından bunun fikirlerinin temelleri atılabilir. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Önemli kararlarınızı, adımlarınızı bir hafta kadar ertelemenizde yarar var, bu hafta mutlak sonuçlar beklediğiniz konularda, beklediğiniz haberlerde gecikmeler meydana gelebilir, kendinizi haksız yere fazlaca eleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, ortaklık gerektiren konularda, partner ilişkilerinizde iletişimsel sorunlar gündeme gelebilir bu hafta. 


Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Merkür 8 Temmuza kadar  6. evinizde hareket edecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve/veya iş ortamınızda bilgi alış*verişleri artıyor. Yeni orijinal fikirler havada uçuşmaya başlıyor. İş ortamınızda ki olası sorunların üstesinden akılcı bir şekilde gelebileceksiniz. Günlük rutin işlerinizi rayına koymak, düzenlemek içinde harika zamanlar. Bu zaman aralığında özellikle yaptığınız işte yeni teknolojik aletler kullanılabilir, alt yapı çalışmaları yapılabilir, yeni iş projeleri ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş arayanlar bu süreçte türlü mülakatlara gidebilirler. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak.  İş ile ilgili bazı dedikodular, olumsuzluklar, iletişim problemleri tadınızı bir parça kaçırabilir, psikolojik anlamda kendinize fazlaca yüklenebilirsiniz. İş konularında kendinize çok fazla yüklenmeyin ve bu hafta size ait olmayan gereksiz sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşın.



Kova ve Yükselen Kova;

Merkür 8 Temmuza kadar  5. evinizde hareket edecek. Yalnız olanlar özellikle iletişimini, mailleşmenin mesajlaşmalarının daha çok olacağı bir ilişki içine çekilebilirler. Aşkla ilgili konularda daha akılcı ve rasyonel bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren, çizimi yazı..vb konularda oldukça ilginç fikirler aklınızda uçuşabilir. Çocuklarla ilgili olası sorunların üstesinden mantıklı çözüm önerileriniz ile üstesinden gelebileceksiniz. Onlarla iletişiminiz çok daha iyi olacak. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. özel hayatınızla ilgili sert, fevri kararlar vermek için pek ideal bir hafta değil, arkadaşlarınızla aranızda iletişimsel bir takım sorunlar meydana gelebilir. Hem özel hayatınızda hem sosyal çevrenizde önyargılardan uzak durmaya çalışın. Kimseyi haksız yere eleştirmeyin ve dostlarınızın kalbini kırmayın.


Balık ve Yükselen Balık;
             
Merkür 8 Temmuza kadar  4. evinizde hareket edecek. Ev ve yaşadığınız yerle ilgili bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Kontratlar, imzalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evinize yeni teknolojik aletler alabilirsiniz. Aile içerisinde olası sorunlara karşı akılcı yöntemler geliştirebilirsiniz. Evinize yeni telefon, pc, internet sağlayıcı kısacası sizlerin bilgi alışverişlerinizi sağlayacak yeni donanımlar edinebilirsiniz. Yalnız bu haftaya özel olarak Merkür ile Satürnün sert bir kontağı olacak. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren ve aileyi ilgilendiren konularda önemli kararlar almak, adımlar atmak için pekte uygun bir hafta değil, eleştirel, karamsar, kötümser bir yapıya bürünebilirsiniz. Eğer iş değişikliği gibi planınız var ise önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar var, bunun yanı sıra bu hafta üstlerinizle ilişkilerinizde iletişimsel bir takım sorunlar oluşabilir.