10 Mayıs 2015 Pazar

11 Mayıs Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç,
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. yazı, kardeşler, yolculuklar, eğitimle ilgili konularda hayatınıza hız ve heyecan getirecek. Fakat bu konularla ilgili kararsızlıklar, ikilemlerde kalabilirsiniz. Özellikle araç sahipleri sizlere rica ediyorum, aracınızın, kontrol, muayene vesaire ne varsa yaptırın, başınıza sorun açabilir. Yakın çevrenize fikirlerinizi benimsetmek için ukala yaklaşımlarda sergileyebilirsiniz. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, bu da size evinizde yuvanızda huzur ve barış zamanına işaret etmekte, evinizde sosyalleşebilir, evinizde dekoratif bir takım çalışmalar yapabilirsiniz. Mars / Satürn etkileşimi ile, cesaret gerektiren işlerde başarı olmak zorlaşır, gücümüz kısıtlanır, kendimizi yeterince iyi bir şekilde ortaya koyamayabiliriz. Otorite figürlerle gerginlikler, problemler meydana gelebilir.  Girişimlerimiz engellenebilir, cesaretimiz kırılabilir, hevesimizi kaçırabilirler, moralimizi bozabilirler. Özellikle bu etkileri iletişim, komşular ve kardeşlerle ilişkilerle yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Mars finansal konularda hareket, hız, agresyon ve stresi beraberinde getirecek. Para kazanabilmek için çok daha fazla çalışmanız, efor sarf etmeniz gerekebilir. Finansal konularla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Hakkınızı almak için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Ve tabii ki Mars adama harcatır, harcamalarınızda bu zaman dilimi içinde daha çok artabilir. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, dostlarınızdan birileri size duygusal anlamda açılabilir veya arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler. Ya da arkadaşlarınızla birlikte bu hafta sanatsal bir takım aktivitelere katılabilrsiniz, dostlarınızdan harika destek ve yardım görebilirsiniz ihtiyacınız olan her konuda, onlarla birlikte tatil planları da yapabilirsiniz. Mars  / Satürn etkileşimi ile de; yeni iş girişimleri için, ikna gerektiren durumlar için pekte uygun değildir. Taleplerimiz ret edilebilir.  Enterasan katı kurallarla karşılaşabiliriz, kendimizi disipline etmemiz gerektiren konularla yüzleşebiliriz. Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabilir, tembelliğe eğilim gösterebiliriz. Finansal konularda işler pek istediğimiz gibi gitmeyebilir, bir zorlanma, bir engel ile karşılaşabiliriz ya da moral bozabilecek bir durum ile.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Şimdi bu etkinin önce negatif taraflarından bahsetmek istiyorum; öncelikle kazalara, çarpmalara, sakarlıklara, düşmelere daha açık olacaksınız, çünkü daha acele hareket edeceksiniz. Bir de kararsızlık, iki şey arasında gidip gelme durumu daha çok hayatınıza ön plana çıkabilir. Tamam şimdi  işin iyi tarafından bakalım, mars hayatınıza hareket ve canlılık getirecek, bir süredir çünkü buna ihtiyacınız vardı. Yeni başlangıçlar yapmak, adımlar atmak için gerekli motivasyon ve gücü bulabileceksiniz. İletişim yeteneklerimiz sayesinde bir çok problemin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Libidonuzda hissedilir bir artış gerçekleşebilir. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, iş hayatınızı sizin için daha verimli daha sevebileceğiniz bir yere dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mesela masanızı süsleyebilir, ofisinize yeni bir şeyler alabilirsiniz, ofisinizi güzelleştirebilirsiniz. Bu hafta iş ortamınızda ki kişilerle beraber bir çok sosyal aktiviteye dahil olabilirsiniz. Ya da gerçekten sevdiğiniz işe yönelmek için harka bir hafta. Mars  / Satürn etkileşimi ile de balkon düzenlemek, çiçek ekmek, bahçe-toprak işleri ile uğraşmak için harikadır. Cinsel anlamda sorunlar meydana gelebilir, cinsel korkular, endişelere yaşanabilir. Engelli koşuda olmak gibi geçebilir bu hafta, başarı ancak çok ama çok çalışmak sayesinde gelir. Düşman kazanabiliriz veya düşmanca davranışlarla karşılaşabiliriz. Özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklaşa yaptığınız işlerde bazı engel ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar daha gizli kapaklı hareket etmek isteyebilirsiniz, ruhsal anlamda biraz karmaşa yaşayabilir, ne yöne ne şekilde gideceğine karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte sinirler hassas olur, alınganlık ve tembellik artar. Sanki bir şeyler kendinize koyduğunuz amaçları gerçekleştirmek için harekete geçmenizi sağlayacak enerjiyi size vermiyor gibi hissedersiniz. Yaptığınız hareketleri gizleme eğiliminde olabilirsiniz veya eylemleriniz diğer kişiler tarafından pek fark edilmeyebilir. Gerçek olmayan hisler ve amaçlar peşinde olabilirsiniz. Kısacası dikkat diyoruz. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, bu hafta yaşamınızı güzelleştirmek veya kendinizi güzelleştirmek adına girişimlerde bulunmak için harika bir hafta. Eğer yalnız iseniz sizden mesafe olarak uzakta olan bir ile romantik yakınlaşmalarınız olabilir. Kişisel hobilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, bu hafta sanatsal aktivitelerde başarı haftasına dönüşebilir sizin için. Ya da bu konularda eğitime başlayabilirsiniz. Mars  / Satürn etkileşimi ile de iş hayatında özellikle patronlarla sorunlar meydana gelebilir, önemli istekleriniz, taleplerinizi bu hafta dile getirmeyin. İş ortamında rekabet ederken problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sportif faaliyetler için iyi değildir, kazalar, sakatlıklar oluşabilir. Kendinizi çok yormayın spor yaparken ve riskli hareketlerden kaçının. Özellikle sağlığınıza dikkat edin.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars sosyal çevrenizi hareketlendirmek, hız getirmek, arkadaşlarınızla ilgili konularda heyecan, motivasyon ve beraberinde stresi getirmek için çalışıyor olacak. Bu dönem arkadaşlarınızla duygusal bağlar kurmak yerine, daha çok onlarla fiziksel güç gerektiren koşullarla karşı karşıya kalacaksınız. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla çok daha fazla iletişim halinde olacak, birlikte bazı önemli kararlar almanız gerekebilecek. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, gizli aşk ilişkilerine çekilebilirsiniz veya ilişkilerinizi gizlilik içinde yürütmeyi tercih edebilirsiniz. Mars  / Satürn etkileşimi ile de bol bol dinlenmeli ve ruhu rahatlatmakta yarar vardır.  Kazalara, bir şeyleri kırıp dökmeye eğilim oluşur. Özellikle kavgalı ortamlardan uzak durun, birileri ile tartışırken elinizdekileri sağa sola fırlatmayın. Özellikle dostlarınızla, arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler meydana gelebilir, istemeden de olsa birilerini kırabilir, çok sinirlenebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars iş ve kariyerinize ilişkin konularda motivasyon, hareket, enerji ve yanında da eşantiyon olarak stres ve mücadelede getirecektir. Yöneticilerinize bol bol didişecek ama genelde mücadeleyi kazanan siz olacaksınız. İş hayatınızla ilgili daha çok efor sarf etmeniz gerekecek, mücadele vereceğiniz alan bu konular olacak. haftaBu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, arkadaşlarınız ve dostlarınız arasında çok önemli yardımlaşma ve destek temaları ön plana çıkabilecektir. Özellikle psikolojik anlamda birbirinize destek olmanız her an yardıma hazır olmanız gerekebilir. Eğer bir ilişkiniz var ise, bu hafta romantik planlar yapmak, mum ışığında yemek, ayı postunda şarap ya da sizin hayal gücünüz neye yetiyorsa yapmak için uygundur. Mars  / Satürn etkileşimi ile de, kesici, delici, her türlü ateşli silah ve aletlerle oynamak, kullanmak tehlikelidir. Tansiyon, kan ile ilgili rahatsızlıklar, isilik, kurdeşen, iltihap gibi sağlık sorunları meydana gelebilir, dişler ve kemikler kırılgan olabilir bu hafta. Özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konularda iş konuları tahmin edebileceğinizden daha stresli ve gergin olabilir bu hafta.



Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars uzun mesafeli yolculuklara çıkmanız için gerekli motivasyon ve koşulları sağlayacaktır sizlere. (Bu seyahatler yurt dışına da olabilir). Eğitim, hukuk gibi konularda daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir, bu konularla ilgili bazı kararsızlıklarla ve stresle mücadele edebilirsiniz. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, iş hayatınızda küs ve problemli olduğunuz kimselerle barışmak, kırılan kalpleri onarmak için harika bir hafta. İş hayatınızda minik bir ödül alabilir, patronlarınız tarafından övgüler alabilirsiniz. Her şekilde iş hayatınız ve çalışma ortamınıza ilişkin pozitif etkiler hakim olacak. Mars  / Satürn etkileşimi ile de yurt dışı ile ilgili işler, iletişim işleri, yabancılarla yapacağınız her türlü iş hayatınızın stres ve engel yaratan konularına dönüşebilir. Seyahatlerde sorunlar, sürpriz rötarlar meydana gelebilir. Seyahat esnasında kimseyle kavga etmemeye özen gösterin. İllegal her türlü detaydan uzak durun, eğitimle ilgili konularda bazı zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz.
Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars harcamalarınızla ilgili dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Ödemeler stres yaratabilir, finansal konularla ilgili daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Veya para ile ilgili endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, iş hayatınızda küs ve problemli olduğunuz kimselerle barışmak, kırılan kapleri onarmak için harika bir hafta. İş hayatınızda minik bir ödül alabilir, patronlarınız tarafından övgüler alabilirsiniz. Her şekilde iş hayatınız ve çalışma ortamınıza ilişkin pozitif etkiler hakim olacak bu hafta. Mars  / Satürn etkileşimi ile de cesaret gerektiren işlerde başarı olmak zorlaşır, gücümüz kısıtlanır, kendimizi yeterince iyi bir şekilde ortaya koyamayabiliriz. Otorite figürlerle gerginlikler, problemler meydana gelebilir.  Girişimlerimiz engellenebilir, cesaretimiz kırılabilir, hevesimizi kaçırabilirler, moralimizi bozabilirler. Özellikle bu engelleri, vergi, borç, muhasebe, parasal konularda yaşayabilirsiniz. Krediniz onaylanmayabilir, zoraki extra ödemeler, harcamalarla uğraşmanız gerekebilir. Gerektiği anda nakit bulmakta zorlanabilir, bankacılık işlemlerinde stresli durumlar meydana gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ile ilgili konularda stres, mücadele, enerji, motivasyon getirecektir. Şimdi bu etki sayesinde eğer hayatınızda partner veya ortak var ise onunla zaman zaman fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz yalnız bu çatışmanın dozajı bir parça sert olabilir. Karışınızda ki kişiyle ilgili kendinizi sürekli stres altında hissedebilirsiniz, veya onunla sürekli mücadele etmeniz gereken bir ortamda bulabilirsiniz kendinizi. Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, kafanız oldukça karışacak demektir, acaba kimi seçseniz, kiminle birlikte olsanız? Bir iyi etki daha, düşmanlarınız, size zarar vermek isteyenler kartlarını size karşı açık oynayacaklar, sizler bu sayede düşmanlarınızı daha iyi tanıyor olacaksınız. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, evinizi, yaşadığınız alanı güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Mars  / Satürn etkileşimi ile de yeni iş girişimleri için, ikna gerektiren durumlar için pekte uygun değildir. Taleplerimiz ret edilebilir.  Enterasan katı kurallarla karşılaşabiliriz, kendimizi disipline etmemiz gerektiren konularla yüzleşebiliriz. Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabilir, tembelliğe eğilim gösterebiliriz. Özellikle ikili ilişkilerde isteklerimizi yaptırmak zor hale gelebilir, yanlış iletişim, yanlış kelimeler kullanmaktan dolayı tartışma yaratacak durumlar oluşabilir. Ortaklıklar ve ilişkiler bozulabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars  iş ve çalışma ortamı, günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda stres,mücadele, hareket ve daha fazla efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya serecektir. Sağlığınıza bu dönemde extra dikkat etmeniz gerekir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sürekli fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz.Fakat bu da sizin kararsız veya sürekli fikir değiştirmenizden kaynaklı olabilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir fakat daha az takdir görebilirsiniz. Bu hafta Venüs /Neptün etkileşimi sayesinde, varsa partnerinizle birlikte birkaç günlüğüne bir yerlere kaçabilir, romantik bir tatil yapabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, ruhunuz bu hafta daha yaratıcı olabilir, 2 satır bir şeyler karalayabilirsiniz. Mars  / Satürn etkileşimi ile de balkon düzenlemek, çiçek ekmek, bahçe-toprak işleri ile uğraşmak için harikadır. Cinsel anlamda sorunlar meydana gelebilir, cinsel korkular, endişelere yaşanabilir. Engelli koşuda olmak gibidir bu günler, başarı ancak çok ama çok çalışmak sayesinde gelir. Özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gereksiz stres ve gerginlikler oluşabilir. İş ortamınızda birileri ayağınızı kaydırmak isteyebilir, iş yaptığınız kişiler veya iş arkadaşlarınızdan düşmanlıklar görebilirsiniz. Bu hafta iş konusunda risk almamaya özen gösterin, herkese atarlanmayın.


Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars aşk, çocuklar, yaratıcı konular, hobilerinizle ilgili konularda heyecanlandırıcı, harekete geçirici, stresli, efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya çıkartacaktır. Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, bu dönemde kafanız karışabilir ve birkaç kişi arasında gidip gelebilirsiniz. Çocuklarla iletişim biraz problematik olabilir bu dönemde. Özel hayatınızda ki bu karışıklık streste yaratabilir.Bu hafta Venüs / Neptün etileşimi ile;  romantik zamanlar oluşturmak için harikadır, yaratıcı çalışmalar içinde aynı şekilde. Bugün hafta  başlayan ilişkiler çok romantik ve çok sevgi dolu olacaktır, rüyaların aşkı gibi bir etki yaratabilir. Bağışlama, affetme, kabul etme ve sevgiyle bir şeyleri tedavi etmek için çok uygundur arkadaşlar. Mars  / Satürn etkileşimi ile de Özel hayatınızda özellikle krizler yaratmamaya özen gösterin, kimsenin kalbini kırmayın. Partneriniz var ise onunla ilişkinizde ağzınızdan çıkacak olan kelimelere dikkat edin. Bu hafta beğendiğiniz biri var ise gidip açılmak, ilan-ı aşk etmek için pekte uygun değil. Paranızı riskli işlere yatrmayın,  para kaybı yaşayabilirsiniz.


Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta Mars ikizler burcuna geçiş yapacak ve 25 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar Mars eve, yerleşime, aile içi ilişkilerle ilgili biraz stres, mücadele, kararsızlık, afeo sarf etmeniz gereken koşulları getirecektir. Taşınacaksınızdır (Veya ev alacaksınızdır), ama hangi ev olduğu konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir fakat diğer taraftan yetiştirmeniz gereken işlerle de ilgilenmeniz gerekir, aile içinde agresyon yükselebilir, fikir birliğine varılmakta zorlanabilir. İşte mars bu tatta olaylarla uğraşmanız için yorabilir biraz sizleri. Bu hafta Venüs / Neptün etkileşimi ile, hayal gücünün yüksekliğine işaret eder ve yardımlaşma temasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayacaktır. Bu hafta  tiyatro, resim, fotoğrafçılık. vb kurslara yazılmak için çok uygun dönem olduğuna işaret etmektedir. Yalnız olanlar inşallah bu birkaç gün içinde gerçekten sevip sevilebilecekleri romantik ilişkileri başlar. İlişkilerde kusurları ve hataları görmezden gelmeye eğilimli olabilirsiniz, yanılmaya ve kandırılmaya daha açık olabilirsiniz. Mars  / Satürn etkileşimi ile de ev ve iş dengesini dikkatli bir şekilde kurmanız gerekmektedir. Hem ev hem de iş hayatı engel ve stres alanı olarak görünüyor. Gergin ortamlardan uzak durun, taraf tutmayın, ailede erkeklerle iş yerinde patronlarla tartışmayın. Aile içinde sağlık sorunları oluşabilir, hastalıklarla uğraşmanız gerekebilir. Aile içinde sizin cesaretinizi kırabilecek, moral bozacak bir durum oluşabilir