24 Mayıs 2015 Pazar

25 Mayıs Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta sizler için biraz daha kritik olabilir, Güneş ile Satürn arasında ki gerginlik birinci derecede etkileyebilecektir, öncelikle seyahatlerinizde dikkatli olmanızda yarar var, varsa arabanızın bakım ve onarımını aksatmamak akıllıca olacaktır. Bunun yanı sıra burada bir güven problemi söz konusudur, güveniniz zedelenebilir ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bu etkileşim yüzünden hukuksal konularda bazı aksaklıklar, problemler ortaya çıkabileceği gibi, internet üzerinden yapabileceğiniz alış-verişlerde de sıkıntılar meydana gelebilir, siparişler karışabilir. Bu hafta genel olarak sabırlı olunması gereken bir hafta. Akrabalarla ilişkilerde sorunlar meydana gelebilir, özelikle ego kaynaklı sorunlar.   Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; bazı aldanmalar, hayal kırıklıkları oluşabilir. Aldığınız bazı kararların ardından “Acaba yanlış mı” diye tekrar tekrar sorgulayabilirsiniz. Bu dönem sağlığınız için kullandığınız ilaçların yan etkilerini daha fazla hissedebilirsiniz. Bir takım dedikodular, sözler bir parça keyfinizi kaçırabilir. Trafikte dikkat etmenizde yarar var, aracınızın benzin-yakıt deposu ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. İş ile ilgili önemli evrakları, doğru yere koyduğunuza emin olun, onu bunu unutmayın sonra üzülebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizde ki kişilerle gereksiz muhabbetler üzerine tartışmalardan kaçınmanızda yarar var.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta gökyüzü diğer günlere nazaran daha bir gergin olacak, güneş ve Satürn pek arkadaşça etkileri olmayacak bu hafta. Özellikle maddi anlamda dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta! Ödemelerinizde gecikmeler meydana gelebilir, banka işlemlerinde problemler oluşabilir, maddi anlamda beklentileriniz tamda istediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir! Koşulları ve şartları çokta istediğiniz şekilde yönlendiremeyebilirsiniz, gecikmeler, engeller oluşabilir. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; finansal konularla ilgili gerçekçi olmakta zorlanma, bir hayal kırıklığı, gerektiği noktada aksiyon alamama durumu oluşabilir. Veya en iyi senaryo ile “Acaba kazançlarım azalacak mı, ödemelerimi yapabilecek miyim?” endişesi de yaşayabilirsiniz. Finansal konular pek iç açıcı olmayabilir sizin için. Riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmakta yarar var. Finansal anlamda görüşmeler yaptığınız bir yer var ise beklentileriniz pek karşılanmayabilir. Ama hemen pes etmeyin ama beklentilerinizi de abartmamaya özen gösterin. Para ile ilgili tartışmalardan haksız çıkabilirsiniz. 

İkizler ve Yükselen İkizler;
Gergin bir haftaya giriş yapıyoruz, Satürn ve Güneş bu hafta kavga halinde olacaklar, özellikle ikili ilişkiler alanında ciddi zorlanmalar meydana gelebilir, olası ilişkiler sekteye uğrayabilir, destek ve yardım beklediğiniz konular umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle sosyal ilişkilerde, arkadaşlık ilişkilerinde eleştiri oklarının hedefi olabilirsiniz. Bu hafta sabırlı olmalı ve kontrolü elinizden kaybetmemeye özen göstermelisiniz ve objektifliğinizi elden bırakmamanızda yarar var. Dış görünümünüzde değişimler yapmak için pekte uygun bir hafta değil. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; zaman zaman harekete geçmekte zorlanabilirsiniz, hedefinizden şaşabilir, sonrasında kendinizi eleştirebilirsiniz. Çabuk çözülebilir, zora gelince uğraştığınız işleri bırakabilirsiniz. Bir boşvermişlik çökebilir üzerinize. Bu mod sadece bu hafta etkin olacak, merak etmeyin. Bu size birazda endişe de katabilir “Acaba yapabilir miyim, ben buna uygun muyum?” şeklinde  Özellikle dalgınlıklar, kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz. Çok önemli kararlarınızı bu hafta vermememizi öneririm, hata yapma, yanılma payı büyük olabilir. Bu hafta hafiften depresif olabilirsiniz ama geçici bir etki. Bu arada bu hafta alkol alımına ve ilaç kullanımına da dikkat edin, yan etkiler çok daha fazla açığa çıkabilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Güneş- Satürn sert etkileşimi ile; bu hafta ne yazık ki gökyüzü oldukça gergin ve sinirli olacak. Özellikle sağlığınıza özen göstermenizde yarar var, iş yaptığınız kişilerle, müşterilerle aranızda gerginlikler oluşabilir, beklentileriniz tam olarak gerçekleşmeyebilir. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda aynı şekilde gergin hat üzerinde olacak, bu bir müşteri kaybına da işaret edebilir, iş ilişkilerinde kopma noktalarına gelebilirsiniz. Ama bu durumun sadece bu haftaya özel olduğunu ve geçici olduğunu unutmamalısınız. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; sanki bir şeyler kendinize koyduğunuz amaçları gerçekleştirmek için harekete geçmenizi sağlayacak enerjiyi size vermiyor gibi hissedersiniz. Yaptığınız hareketleri gizleme eğiliminde olabilirsiniz veya eylemleriniz diğer kişiler tarafından pek fark edilmeyebilir. Gerçek olmayan hisler ve amaçlar peşinde olabilirsiniz. Kısacası dikkat diyoruz. Finansal anlamda kayıplar söz konusu olabilir, sizi olumsuz anlamda şaşırtacak haberler alabilirsiniz, eğer iş görüşmeleriniz olacak ise maddi anlamda büyük beklentilerinizin olmamasını tavsiye ederim. Bu arada cüzdanınızı, değerli eşyalarınızı bir yerlerde unutmamaya özen gösterin. 


Aslan ve Yükselen Aslan;

Sakinliğinizi korumanız gereken kritik bir haftaya giriş yapıyoruz. Bu hafta güneş ile Satürn arasında ki gerginlik özellikle arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizi zedeleyebilir, güveniniz bir arkadaşınız yüzünden sarsılabilir, özel hayatınızda tam olarak ne istediğinizi bilemediğinizden dolayı bazı problemler meydana gelebilir. Hukuksal anlamda özellikle riskli işlere kalkışmamanızı öneririm. Özel yaşamınızda yalnızsanız eğer bu hafta pekte yeni ilişkiler başlatmak için uygun olmadığını söyleyebilirim. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; sosyal çevrenizle ilgili minik bir hayal kırıklığı, beklemediğiniz bir hareket veya söz duyabilir ve hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Bu finansal konulara da yansıyabilir. Bu borç, alacak verecek, ödemelerle ilgili de olabilir. Bu en iyi senaryo ile “Acaba gerekli ödemeyi alabilecek miyim?, istediğim krediyi acaba verecekler mi veya eşimin, sevgilimin finansal durumu düzelecek mi” tadında endişe verebilir size. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve maddi konular iç içe olabilecek. Arkadaşlarınız ile finansal konular yüzünden gereksiz yere tartışmalara girmemenizi tavsiye ederim. Bu hafta sosyal çevrenizde ki kişiler hayal kırıklığına uğratabilir, beklentilerinizi düşük tutun. 


Başak ve Yükselen Başak;

Bu hafta Satürn ile Güneş arasında gerginlik meydana gelecek ve bu başta sağlığınız olmak üzere iş*kariyer konularında dikkatli adım atmanız gereken bir hafta olduğuna işaret etmekte. Yöneticilerinizle aranızda ki ilişkiler gergin bir noktaya gelebilir, dikkatli olmanızda yarar var. Yeni iş başlangıçları yapmak için pekte uygun bir hafta olduğu söylenemez, elinizde yarım kalan işlerinizi bitirmenizi tavsiye edebilirim. Maddi anlamda büyük riskler almak, kredi çekmek içinde uygun bir hafta değil. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; özel hayatınız, ikili ilişkilerden yana kararsızlık, hayal kırıklığı, çabuk harekete geçememe durumu olabilir. Tam mücadele etmeniz gereken anda ipleri birden bırakma eğiliminde olabilirsiniz, aman dikkat! İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda dikkatli adımlar atma zamanı, önemli major kararlarınızı bir sonraki haftaya ertelemenizde yarar var. İşinizle ilgili bir hayal kırıklığı durumu söz konusu olabilir, bu hafta isteklerinizi kabul ettirmek zor olabilir


Terazi ve Yükselen Terazi;
Çabuk geçmesini isteyeceğiniz bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta harika haberlerim yok ne yazık ki!  Satürn ile Güneş arasında gerginlik meydana gelecek, bu öncelikle siparişler, ithalat-ihracat konularında aksaklıklara, problemlere neden olabilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde zorlanmaların meydana gelebilir, özellikle maddi anlamda bazı karışıklıklar oluşabilir, banka hesaplarınızda olabilir veya beklediğiniz ödemelerde gecikmeler oluşabilir. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de;  birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili minik bir takım sorunların üstesinden gelmeniz beklenebilir sizden. Bir takım yalanlara şahit olabilirsiniz. Veya tembellik üzerinize çöreklenir ve yapmanız gereken işleri geciktirme eğiliminde olabilirsiniz. Bilinçaltınız oldukça hareketli olacağa benziyor, birazda uykusuzluk problemi nüks edebilir. Bu hafta özellikle zehirlenmelere, alerjilere karşı dikkatli olun, alkol tüketiminde abartmamaya özen gösterin. Uzaklar, yabancılar, yurt dışı ile ilgili, eğitimle ilgili işlerde aksilikler, yanlış anlamalar, hatalar oluşabilir.


Akrep ve Yükselen Akrep,

Bu haftanın ana teması para, fakat kazançlarınızı doğru ve etkin bir şekilde idare etmeniz önemli, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir, mali bir kriz atlatabilirsiniz, sizin için önemli bir eşya kırılabilir veya kaybolabilir bunların hepsi bu hafta gerçekleşecek olan Satürn ile Güneş arasında ki gerginlikten dolayı meydana gelmesi muhtemel gerginlikler. Maddi anlamda büyük riskler almak için de pek uygun bir hafta değil, arkadaşlarınızla aranız maddi konular yüzünden gerilebilir de, sakin ve serin kanlı kalmanızda yarar var, bu etkilerin geçici olduğunu da unutmamalısınız. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; riskli girişimlerde bulunmak için uygun bir zaman olmadığına işaret etmekte, borsa gibi finansal anlamda risk gerektiren işlerden bu hafta uzak durmak iyi olacaktır. Hayal kırıklığı yaşamamak adına. Yine aşk ve çocuklarla ilgili konularda hayal kırıklıkları oluşabilir.  Bu hafta sizler için biraz krizle mücadele haftası olabilir. Maddi anlamda özellikle risk almak için pekte uygun değil, keza borç vermek içinde. Bunun yanı sıra özellikle arkadaşlarınızla finansal konular üzerinden yanlış anlamalara mahal verecek tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Ödemelerinizi yaparken dikkatli olun, yanlış yerlere yanlış ödemeler gitmesini banka hesaplarınıza da karışıklıklar olabilir, muhasebeciniz hatalar yapabilir.


Yay ve Yükselen Yay;

Bu hafta Güneş-Satürn sert etkileşimi biraz sert geçebileceğine işaret etmekte, kişisel istekleriniz hedefleriniz ve ilişkiler alanında etkin olabilecek. Eğer kötü giden bir ilişkiniz var ise önümüzde ki 10 günlük süreç içinde aranızda soğumalar başlayabilir, ayrılıklar gündeme gelebilir. Eşiniz veya ortağınızla iletişim kurmak güçleşebilir. Partnerinizle birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Hak etmediğinizi düşündüğünüz eleştiriler alabilir, sinirleriniz bozulabilir.  İş anlamında önemli büyük kararlar vermemekte fayda bu hafta, sakinliğimizi korumalı, olaylara olabildiğinde objektif yaklaşabilmeliyiz. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; ilişkilerde bir boşvermişlik, bir “boşveer modu” oluşabilir, hakkınızı savunmakta zorlanabilirsiniz, kendinizi pasivize hissedebilirsiniz. İş-kariyer yönetiminize dikkat edin, krizleri doğru yönetemeyebilirsiniz. İş yerinizin yemekhanesinde yediğiniz yemekler bu hafta midenize dokunabilir. İşinizde gereksiz tartışmalardan, ufak mevzuları büyütmekten kaçının


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Kritik bir haftaya giriş yapıyoruz ama sadece bu haftayı etkileyecek, bu yüzden telaş yapmayın. Bu hafta Güneş ve Satürnün arası biraz bozuk olacak, bu öncelikle yaptığınız işlerden yeteri kadar performans alamayabileceğinize, bir müşteri kaybına, iş anlamında bir gerginliğe, huzursuzluğa işaret etmekte. Bunun yanı sıra bu hafta bünyeniz çokta sağlam olmayabilir, sağlığınıza extra dikkat etmenizde, vitaminlerinizi almanızda yarar var. Gizli, saklı-kapaklı işler başınıza iş açmanıza neden olabilir, her şeyi usulü ile yapmaya özen göstermelisiniz. Aile ilişkiler, yerleşime ait konularda da sıkıntı yaratacak durumlar oluşabilir. Hukuksal konularda özellikle dikkatli olmanızı öneririm. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; sağlığınıza extra dikkat edin, zehirlenmelere karşı özellikle. Eğer alerjik bir cildiniz, egzamanız..vb gibi rahatsızlıklarınız var ise bu hafta daha çok azabilirler. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı güveninizi kaybedebileceğiniz konular olabilir, zihniniz meşgul olabilir. İş ortamınızda olası mevzuları çok fazla büyütmemeye özen gösterin


Kova ve Yükselen Kova;
Pekte eğlenceli bir haftaya giriş yaptığımız söylenemez açıkçası, yılın en zorlu haftası diyebilirim aslında. Bu hafta Güneş ve Satürn pek dost ilişkiler kurmayacaklar, özel yaşamınızda sorunlar gündeme gelebilir. Eğer yalnızsanız bu dönemde başlatacağınız ilişkiler sorunlu, bir türlü gitmeyen, ilerlemeyen sorunlar olabilir. Çocuk sahibi olanlar onların rahatsızlıkları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hamile olanlar özellikle dikkat etmeleri gereken bir hafta, düşük riskli meydana gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta büyük parasal risklere girmek, borçlar vermek içinde uygun bir zaman değil, karşılığını göremeyebilirsiniz. Çekleriniz karşılıksız çıkabilir. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; tembelleşebilir, harekete geçmekte zorlanabilir, bir takım korkulardan dolayı endişeli olabilirsiniz. Rahatınıza aşırı düşkünlük yüzünden yapmanız gereken işleri sonraya atabilirsiniz bu da ilerde sorun yaratabilir, dikkat. Özel hayatınızda hayal kırıklığı, çabucak vazgeçme, aldanma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta finansal anlamda riskli, büyük girişimlerden uzak durmanıza yarar var. Birlikte olduğunuz kişiye karşı güven kaybı da yaşayabilirsiniz.


Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta gökyüzü biraz gergin açıkçası, Satürn ve Güneş kavga halinde olacaklar, iş ve kariyer konularında ya da evde ailede bir takım uzlaşmazlıklar, ayrılıklar oluşabilir, ortak noktada buluşmak zor olabilir. Evde bana veya işte otorite figürleri ile anlaşmakta zorlanabilir, eleştiri oklarına maruz kalabilirsiniz. Özellikle maddi konular oldukça ön planda olabilecek, para mevzuları bu hafta biraz sizlere sıkıntı verebilir, bu özel hayatınıza ilişkilerinize de yansıyabilir, dikkat edin. Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de; geçmişe ait bir takım konularla yüzleşmeniz, uğraşmanız gerekebilir. Bu hafta tembellik sarabilir dört bir yanınızı ve olayları gerçek yönleri ile değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Bana sorarsanız, bu hafta önemli karar almaktan ve uygulamaya sokmaktan kaçının. Hem özel hayatınızda hem de aile içinde gereksiz tartışmalardan uzak durmanızda yarar var, aldanmalar, hayal kırıklıkları, boşuna enerjinizi sarf ettiğinizi düşünebilirsiniz.  Evinizde, yaşadığınız alanda su ile ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir, tesisatla ilintili sorunlar.