3 Mayıs 2015 Pazar

4 Mayıs Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Dolunay etkisi ile nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilecek, bunun yanı sıra kredi almak, araştırma yapmak, muhasebecinizle görüşmek kısacası maddi konularda ki tüm mevzularla ilgili sorunlar çözüme kavuşmaya başlayabilecek. Sağlığımıza özellikle genital organlarımıza dikkat ediyoruz. Dolayın yöneticisi Mars Boğa burcunda hareket ettiğinden dolayı, kişisel kazançlarınız, para meselelerinizde stresli durumlarla karşılaşmaya, para yüzünden agresif olmaya, parasal konular yüzünden mücadele davet edileceğiniz bir durumunda olabileceğine işaret etmekte. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Aile içinde kadın figürler (Anne, hala,kız kardeş) gibi figürler daha ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabileceği gibi, güzelleştirmek adına da bazı aksiyonlar alabilirsiniz, evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, boya badana gibi işlere girişebilirsiniz mesela. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; üstlerinizden, patronlarınızdan güzel destekler alabileceğinize işaret etmekte. Kısacası bu hafta iş, çalışma koşulları, kariyeriniz, sosyal statünüz, parasal konularla ilgili muhteşem bir hafta olacak! Yine bu hafta Güneş – Jüpiter etkileşimi ile maddi konularda oldukça cömert davranabilirsiniz,  paranızın değerini çok bilemeyebilir, her zamankinden çok daha rahat bir şekilde harcayabilirsiniz. Finansal anlamda şansınıza gereksiz yere fazlaca  güvenebilirsiniz. Finansal anlamda risk almak için çok uygun bir hafta değil sizler için. Bu hafta birilerine hediye alacaksanız eğer, kesenizi çok fazla zorlamamaya dikkat edin.


Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Destek beklediğiniz her noktadan yardım görebilecek, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşme gibi konular gündeminizde yer alabilecektir. Yalnız olanlar yeni kişilerle tanışıp, gönül ilişkileri kurabilir, yeni ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bu dolunay zamanı 15 gün önce başladığınız işleri bitirmeniz için destekleyici olacaktır. Partnerinizden, ortağınızdan destekler görebileceksiniz. Yalnız dolunayın yöneticisi Mars burcunuzda seyahat ettiğinden, bu hafta lütfen sakin olmaya çalışın. Tepkilerinizi yumuşak bir şekilde ortaya koyun, hayatla gereksiz bir savaş ve mücadele içine girmeyin. Birden hayatın size karşı savaş açtığı hissine kapılabilir ve her şeyi düşman gibi görebilirsiniz ama kazın ayağı hiç öyle değil, siz sadece extra hassas ve gergin bir süreçten geçiyorsunuz sadece. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Birbirinden keyifli özellikle deniz yolculukları veya deniz kenarı yerlere yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile daha ılımlı ve uyumlu ilişkiler geliştirmeye başlıyorsunuz. İlişkiler, aile ilişkileri ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırabilir, ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatına ilişkin güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; maddi anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz girişimler için çok güzel bir hafta olacak! Bu hafta uluslar arası ilişkiler, yayıncılık, araştırma gerektiren konular, yeni yapabileceğiniz başlangıçlar, girişimler, ticaret, alım-satım, aşk, yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konuların hepsi ile ilgili çok güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir hafta olacak sizler için. Yine bu hafta Güneş – Jüpiter etkileşimi ile,  kaynaklarınızı sorumsuzca veya dikkatsizce kullanma potansiyeliniz olmasıdır. Başkalarının sınırlarını veya girilmez bölgelerini kurcalarsanız ve teklifsiz davranırsanız, istemeyeceğiniz bir davranış tarzıyla  yanıt alabilirsiniz. Ya da neşeniz ve esprileriniz başkaları tarafından aşırı görülür ve yerinde yapılmamış olarak görülebilir

İkizler ve Yükselen İkizler;

Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz, özellikle genital bölgenize dikkat etmenizi önerebilirim. Bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli bir konuyu sonlandırabilir, tamamlayabilirsiniz. Bu dönem iş görüşmeleriniz sizlere olumlu olarak geri dönüşler sağlayabilecektir. Günlük rutin yapılması gereken işleri tamamlamanız için destekleyici olacaktır, yeni iş projeleri de gündeme gelebilir. Yalnız dolunayın yöneticisi olan Mars boğa burcunda seyahat ettiğinden dolayı, üzerinize bir tembellik çökebilir, enerjinizi harcamak, hareketli olmak istemeyebilirsiniz. İş girişimleri veya yeni projeler evet başlayacaktır ama  belli başlı problemleri hallettiğiniz zaman ancak olabilecektir. Bu hafta iş ve kariyerinizle ilgili konularda, arkanızdan dönen bir takım oyunların farkına varabilir, bunlarla da uğraşmanız gerekebilir. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda kazançlarınızı daha rahat bir şekilde arttırabilecek, gelirler elde edebilecek, kazançlarınızı daha rahat yönetebileceksiniz. Yine bazılarınız ev ve yerleşimle ilgili konularda harcamalar yapabilir, hatta alım-satım,kiralama konularını da kapsayabilir bu. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; ev, yuva, aile, yerleşim, kredi, para, borçlar, taşınma, toprak, arsa, alım, satım gibi konular üzerinde etkin olacak. Bu hafta sizler için yaşamınızda size engel olan konulardan kurtulma, yeni kararlar alıp güvenli bir şekilde adımlar atacağınız bir hafta olacak. Çok uygun fiyatlı krediler çekebilir, burslar alabilir, maddi anlamda ihtiyacınız olan maddi desteği bu hafta rahatça bulabilirsiniz. Bazılarınız bu hafta ev değiştirmek için araştırmalar yapabilir, bankacıları ile ev kredisi ile ilgili görüşebilir veya bu arsa, toprak gibi konularda olabilir. Yine bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi ile, biraz daha hassas, daha az sakar ve insanların duygularına dikkat ederek davranmanız gerekebilir. Patavatsız olmamaya gayret etmelisiniz. Ayrıca iyi niyetle bile olsa tutamayacağınız sözler ve vaatler yapmak güvenirliğinizi zedeleyebilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Dolunay etkisi ile partneriniz var ise onunla birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz, partneriniz yok ise bu dolunay size aşkı getirebilir, eğer işiniz oyunculuk, tv, sinema gibi yaratıcılık gerektiren sektörde ise bu dolunay size yeni iş kapıları ve projelerde getirecektir. Arkadaşlarınız hayatınızın odak noktası olabilecektir, onlardan desek alabilir veya destek vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Dolunayın yöneticisi olan Mars boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, bu hafta arkadaşlarınızla çok fazla dalaşmayın, gerginliklere karşı dikkatli olun, onların size yardım ve desteğini saldırıymış gibi algılamayın. Bir de arkadaşlarınızla aranızda parasal meseleler veya ödünç verilen eşyalarla ilgili sıkıntıların oluşmaması içinde dikkat edin. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz, aşk ve sevgi konularına ilişkin hem şanslı hem de keyifli bir süreç olacak. Özellikle yalnız yengeçler sanki etrafınıza herkesi etkileyecek bir enerji yayıyor olacaksınız. Bu tarihe kadar yalnız olanlar türlü aşk ilişkileri ve flörtler içinde bulabilirler kendilerini. Fakat dikkat edilmesi gereken husus şudur ki, kilo almaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden yediklerinize içtiklerinize dikkat. Üzerinize bir rahatlama ve tembellikte çökebilir. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de;  bu hafta arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan çok güzel destekler görebilirsiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirleriniz artabilir, iş ile ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz, ortaklaşa işler, ortaklaşa yapabileceğiniz projeler oluşabilir. Aklınıza gelen bir fikri hayata geçirebilir, daha da büyütebilir, geliştirebilir, dostlarınızla yapacağınız konuşmalar sayesinde dallandırıp, budaklandırabilirsiniz. Bu hafta hem maddi anlamda keyifli, hem dostlardan destek, hem keyifli seyahatler hem fikirlerin hayata geçmesi bakımından hem önemli hem de keyifli bir hafta olacağa benziyor. Yine bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi ile karşınıza yakalamanız lehinize olacak bir fırsat çıkar bu fırsatı yakalamak için bir takım eksiklikleri tamamlamanız veya bir takım engelleri aşmanız gerekebilir. Bu çabayı gösterip göstermemekte kararsız kalabilirsiniz. Aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı kumar, aşırı alışveriş... dikkat edin. EGO'yu şişiren bir durumda yaratabilir, gereksiz kibir ve ukalalıktan kaçının özellikle dostlarınız karşı.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz.  Yaşamınıza dair yeni kararlar almanız ve yeni hedefler belirlemeniz gerekebilir, bunun yanı sıra evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz, evinizde değişimler yapabilirsiniz belki de ev değiştirirsiniz size kalmış? Ailenizle birlikte oldukça keyifli zamanlar geçirebileceksiniz bu dolunay zamanı. Evinizde çok büyük bir temizlikte yapabilir, size gereksiz olan eşyalardan, giysilerden…vs arındırabilirsiniz kendinizi. Dolunayın yöneticisi olan Mars boğa burcunda hareket ettiğinden dolayı, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular hayatınızın stres noktası haline dönüşebilir, özellikle parasal meselelerde anlaşmak yaparken, para konuşurken hakkınız yenmemesinde dikkat etmenizde yarar var. Bu hafta kariyer hayatınızda üstlerinizle, iş yaptığınız kimselerle birbirinize girmeyin, sakin ve ortam ı yumuşatıcı olmaya özen gösterin. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Özel hayatınızda, ilişkilerinizde bir nevi sorunlu bir süreç olarak düşünün bunu. Duygularınız yeterince dışarı çıkarmakta zorlanabilirsiniz, karşılıksız ilişkiler, platonik aşklar gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar krizler deneyimleyebilirler bu tarihe kadar. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; bu yapılan mücadelelerin artık sonuçlarını almak, meyvasını yemek anlamına gelmektedir. Özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konularda bu hafta oldukça şanslı ve büyüme odaklı olabileceksiniz. Elinizde ki parayı arttırabileceğiniz koşullar meydana gelebilirken, birlikte çalıştığınız kişilerden, arkadaşlardan çok güzel destekler alabilirsiniz. Bu hafta iş anlamında çok güzel işler başarabileceğiniz gibi, elinize yeni işler, yeni iş teklifleri, projelerde gelebilir. Yine bu hafta Güneş / Jüpiter sert kontağı ile de, yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz, bu hafta yeni bir  eğitime başlamak içinde çok uygun bir hafta. Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işleriniz sıkıntısız problemsiz hallolur bilginiz olsun. Bir ilişki, bir proje, ya da bir iş başlatmak  için çok verimli bir haftada olacaksınız. Cömertliği, saygınlığı, canlılığı, yapılan işlerin bir şekilde gösterişli, şova dönüşmesine neden olur, işleriniz parlar, takdir görür. Yeni iş teklifleri karşılaşabilir, terfi edebilir, iş bulabilir, üstlerinizden destekler alabilirsiniz.



Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabileceksiniz, seyahatler planlayabilir, web sitesi, blog açabilir, daha önce başladığınız yazıları bitirebilir, elinizdeki evrakları tasnif edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızda fikir alış-verişleri çok daha aktiflenebilir, oturduğunuz apartmanda koşulları iyileştirmek için fikirler üretebilirsiniz. Kitap yazmaya karar verebilir bunun için yayın evleri ile bağlantılar kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra tanıtım, pazarlama gibi işler içinde oldukça uygun bir haftadasınız. Dolunayın yöneticisi olan Mars Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, olası çıkacağınız seyahatlerde sizi gerebilecek durumlar, aksilikler, sinirlerinizi bozabilecek konular gündeme gelebilir. Uçağınız rötar yapar, aracınız zamanında kalkmayabilir, biletinizi bir başkasına satmış olabilirler, ya da para idesi gerektiren konularda işler pek istediğiniz gibi gitmeyebilir. Yine bu hafta olası gireceğiniz sınavlarınız var ise, öncesinden kendinizi rahatlamanın yollarını aramalısınız. Hukuksal konularda da stres yaratacak durumlarla karşılaşlabilir, devam eden bir davanız varsa bununla ilgili sizi gerebilecek durumlar oluşabilir. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar sizleri daha sosyal, hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kurabilir, davetler, organizasyonlar, önemli bir takım etkinliklere katılabilirsiniz. Hayatınıza çok seveceğiniz ve hızlı bir şeklide kabul edebileceğiniz yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; özellikle son 2 aydır aksayan tüm işleriniz süper bir şekilde hız kazanmaya başlayacak, engeller, sıkıntılar, problemlerin birden yaşamınızda azaldığına şahit olabileceksiniz. Bu hafta yaşamınızda bir el sanki sizi birden itecek ve yaşamınızda her şey sağlıklı ve düzenli bir şekilde hızlanmaya başlayacak. İsteklerinize çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilecek!  Güneş /Jüpiter etkileşimi ile de, kendiniz için iyi bir şeyler yapabileceğiniz buhaftada sağlığınıza özen göstermek konusunda adım atabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz ve becerilerinizden ötürü beğenileceğiniz dönem olabilir.  Hayatınıza değer ve anlam katacak şeyler konusunda düşünebilirsiniz.  Kendinizi ruhsal anlamda geliştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Para ile ilgili olası önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Odak noktanız para olacak! Bu dolunay olumlu etkilere sahip, olası gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakın! Sürpriz bir gelir kaynağı elde edebilir, kazançlarınız artabilir, bir ödül kazanabilirsiniz. Ama her halukarda finansal anlamda destekleyici etkisi olacak. Fakat bazı konularda doğru düşünmek veya doğru karar vermek zor olabilir. Özellikle duygusal, özel hayatınızı bağlayan  konularda kafanız karışabilir. Dolunayın yöneticisi Mars zarar gördüğü Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, bu hafta kredi çekmek, borç vermek-almak için pekte uygun bir hafta olmadığına işaret etmekte. Her ne kadar kişisel kazançlarınız iyi olsa da dolunay etkisi ile, vergi, prim, zorunlu ödenmesi gereken konular, bankacılık işlemleri, muhassebe işlerinizde bir takım aksilikler, sinirleri bozabilecek durumların oluşabilir. Tabii bu hafta biraz sağlık konularına da dikkat etsek iyi olur, özellikle genital bölgeye, yumurtalıklar, üreme organlarımıza. Belki bir doktora görünmek, tahlil yaptırmak gerekebilir. Yine Bu hafta Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iyi ilişkiler kurabileceğiniz, huzurlu, şanslı gelişmelerin olabileceği bir süreç olacak sizler için. Terfiler, iş değişiklikleri gündeme gelebilir, üstlerinizle, yöneticilerinizle daha kolay anlaşma zemini oluşabilir. Yalnız olanlar iş vasıtası sayesinde tanışacakları kişi ile flört edebilirler.  Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; maddi anlamda özellikle güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatlar, burs, kredi, miras, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili olacaktır. Aslında birazda havadan gelen, çok fazla güç sarf etmeden kazanılan gelirle ilgili olacaktır. Bazılarınız kredi ile ev alma girişiminde bulunabilir mesela. Beklenmedik, sürpriz bir ödeme de alabilirsiniz.  Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de; her türlü konuyu abartmaya eğilimli olabilir, rahatlıkla yoldan çıkabilirsiniz.  Tembelliğe eğilim artabilir, her işin kolayına kaçabilirsiniz. Gerçeklerden kaçabilecek derecede üzerinize bir iymserlik çökebilir. İllegal olan her türlü konudan uzak durun. Özellikle finansal konularda gereksiz bir iyimserlik bulutu çökebilir üzerinize.



Akrep ve Yükselen Akrep;
Burcunuzda gerçekleşecek olan  dolunay ile  özellikle ikili ilişkiler alanında destekleyici etkiler devrede olacaktır, eğer yalnızsanız ciddi ilişkilere başlayabilirsiniz, bunun yanı sıra hayatınızda önemli bir dönemece gelebilirsiniz, bir şeyleri sonlandırmak ve bitirmek üzere olabilirsiniz, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konularda sürpriz, sevindirici, harika haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, yeni projeler gündeme gelebilir. Bu hafta  kendinize odaklanma, neler istediğinize karar verme, kendinizi, kendi iç sesinizi dinleme zamanıdır. Dolunayın yöneticisi Mars zarar gördüğü Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, özellikle ortaklıklarınız var ise bu hafta biraz gergin olabilir sizler için.  Karşınıza gelecek insanlara karşı biraz atarlı davranabilir, sizinle anlaşma ortamı sağlamak isteyen kişilere karşı yapıcı olmakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta yeni bir ortaklık kurmak için koşullar pekte istediğiniz gibi olmayabilir. Varsa bu hafta partnerinize karşı da tahammülünüz biraz azabilir. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. İşte tatil planları yapma ve tatile çıkmak için harika zamanlar. Eşinizin yakın akrabaları, kardeşleri ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Bunun yanı sıra hukuksal konularda özellikle daha rahat bir şekilde anlaşma sağlayabilirsiniz. Özellikle tanıtım, reklam, medya, iletişim,pazarlama konularında maximum fayda sağlayabileceksiniz. Statü sahibi önemli kişilerden güzel destekler alabilirsiniz.  Akrabalarınızla da daha uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz.  Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de;  iş anlamında süper desteleyici etkiler olabileceği gibi, yaşamınızda yeni başlangıçlar, ataklar yapmanız içinde destekleyici olacaktır. Bu görünüm sayesinde büyük önemli anlaşmalar, imza gerektiren konular, el sıkışmaları yapabilirsiniz. Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan güzel destekler görebilir, hedeflerinize ilerlemeniz için dize destek olabilirler. Yani ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bazılarınız ise evlilik yolunda önemli adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Hayatınıza yeni iletişim araçları katabilir, web sitesi, internetle ilgili önemli projeler içinde yer alabilirsiniz. Size gelir getirecek anlaşmalar, ortaklıklar vuku bulabilir bu hafta. Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de kendi şansınıza gereksiz yere çok fazla güvenebilir, gereksiz yere riskler alabilirsiniz ve bu yüzden zarar görebilirsiniz. Hayatınızı tehlikeye atacak girişimler,  extrem sporlar için hiç uygun bir gün değildir. Özellikle kariyer anlamında riskler abartılı tepkiler vermemeye özen gösterin yöneticilerinize.


Yay ve Yükselen Yay;
Dolunay etkisi ile kendinizi bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsin kendini, önemli bir takım alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için ideal zamanlar. Arkanızdan dönen bir takım gizli işler aydınlığa çıkabilir, Yalnız sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle gıda zehirlenmesi, mide bozulması, bulantı gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta daha çok kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendinize daha fazla vakit ayırabilir, uzun zamandır yapmadığınız, ertelediğiniz işlerin başına geçebilirsiniz. Dolunayın yöneticisi Mars zarar gördüğü Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, iş konularında birlikte çalıştığınız kimselere karşı tahammülünüz azabilir, hataları bu hafta pekte kolay affedemeyebilir, iş konularında çok gergin olabilirsiniz. İş ile ilgili konularda özellikle parasal bir takım sorunları çözmeniz gerekebilir, kaynak yaratmanız gerekebilir ve bu sizi biraz strese sokabilir. Ya da yaptığınız işlerin ödemeleri biraz gecikebilir bu hafta. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 8. Evinizde hareket edecek olan Venüs sayesinde, başkalarının finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal konularında iyileşmeler gözlemeyebilirsiniz. Borç aradığınız anda kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde rahatlıkla borç bulabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar belki de ev-araba almak adına kredi çekmek için adımlar atabilirsin. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; iş, mesleki konular ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Terfiler, maaş artışları, iş değiştirme, yeni iş teklifleri, projeler gündemde olabilecektir. Önümüzde ki 10 günlük süreçte ayağınıza gelen hem mesleki anlamda hem de maddi anlamda fırsatları  iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.  Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de Her türlü konuda beklenti düzeyiniz aşırı yüksek olabilir, beklentilerinizi normal seviyeye çekmeye özen gösterin. Maddi anlamda girişimler için hiç uygun bir zaman değildir. Yatırımlar içinde geçerlidir bu.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Dolunay etkisi ile Kendinizi kalabalık gruplar arasında, kutlama içinde bulabilirsiniz. Hayatınızda size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Dolunayın yöneticisi Mars zarar gördüğü Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı,özel hayatınızda biri varsa onunla bu hafta kıskançlık konularından dolayı biraz asabileşebilir, gergin zamanlar geçirebilirsiniz. Eğer ki hayatınızda hiç kimse yok ise, bu hafta başlayan ilişkileri biraz daha tutkulu veya seks temelli olabilir, bu yüzden kalıcılık ve istikrarı sağlamak çok kolay olmayabilir. Ya da hiç ummadığınız bir arkadaşınızın size karşı özel bir takım duyguları olduğunu fark edebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınız bu aralar size birileri ayarlamak için kolları sıvayabilirler ama bunu yaparken ellerine yüzlerine de bulaştırabilirler. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için harika bir haber, bu tarihe kadar bir çoğunuz yeni ilişkilere yelken açabilir, evlilikler, nişan gibi durumlarda şanslı olacaksınız. Karşınızda ki kişilerle kuracağınız sıcak ve samimi ilişkiler sayesinde rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz. İlişkilerinde olası sorun ve problemlerle uğraşanlar artık daha hassas bir sürece giriş yapıyorlar ve sakinleşmeye başlıyorlar. Özel hayatta huzur teması çok daha ağır basacak. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgili işlerde, konularda fırsat ve şanslar elde edebilir, harika destekler görebilirsiniz. Eğer yalnız iseniz önümüzde ki 10 gün aşka bir şans daha vermeniz gerekebilir ki bu kişi eski bir flörtünüz olabilir. Ya da önemli bir sınava başarı ile verebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de, finansal anlamda kaynaklarınızı daha doğru kullanabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz


Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Dolunay etkisi ile  İş ve kariyerinize ilişkin konularda olumlu sürpriz beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İşsizler iş bulabilir, işi olanlar terfi veya değişim için kolları sıvayabilirler. Yalnız karar vermekte zorlanabilir, duygusal anlamda karmaşaya düşebilirsiniz. Üstlerinizden destekler alabilecek, kendinizi gösterme, ispat etme gibi durumlarda oldukça destekleyici olacaktır. Yeni işler, yeni projelerde gündeme gelebilir. İşinizle ilgili elinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, önemli bir takım konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Dolunayın yöneticisi Mars zarar gördüğü Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, bu hafta ailenizle gerilmemeye dikkat edin, ailenizden kimsenin kalbini kırmayın. Ev içinde minik kazalar oluşabilir, işinizden evinize çok fazla iş taşıyabilir ve bu yüzden ruhunuz çok sıkılabilir. İş ve ev arasında ki dengeyi kurmanız önemli olacaktır bu hafta. Çok fazla kariyer odaklı olup evinizi ihmal etmemeye özen gösterin. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu geçiş sürecinde, yeni işler, yeni projeler, yeni kuracağınız keyifli iş ilişkileri sayesinde de kazançlarınızı arttırabileceksiniz. Bunun sıra, spor, diyet, kişisel bakım gibi konulara daha fazla ilgilenebilir, sağlık kontrollerinden geçebilir, olası bir takım sağlık sorunlarının üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Günlük işler çok daha hızlı ve engellere takılmadan rahatça yapılabilecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha uyumlu ve keyifli bir şekilde çalışabileceksiniz. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; gayrimenkul alım-satım konuları ile ilgili güzel fırsat ve şanslar elde edebilir, ailenizden harika destekler görebilirsiniz. Kredi başvurunuza olumlu cevap gelebilir, size ödenen primlerde artışlar oluşabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer bu hafta gelirlerinizi arttırabilir veya yeni işler, projeler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik önümüzde ki 6 aylık sürecin hedeflerini belirleme ve harekete geçme zamanı bu hafta sizler için


Balık ve Yükselen Balık;

Haftaya Akrep burcunda ki dolunay ile başlıyoruz. Dolunay etkisi ile uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama..vb konulardan yana oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Fakat ayağınıza gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Bu hafta dolunay etkisi size romantik dakikalarda yaşatabileceği gibi, sezgilerinizde kuvvetlenecektir. Mesela bu hafta kitap yazmaya karar verebilirsiniz! Araştırma gerektiren konularda da istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz! Dolunayın yöneticisi Mars zarar gördüğü Boğa burcunda hareket edeceğinden dolayı, özellikle kardeşler, komşularla ilişkilerde tahammül seviyeniz biraz düşük olabilir, çok çabuk gerilebilirsiniz. Yine Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 5 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar eros aşk oklarını sizler için kullanıyor olacak. Yine yaratıcılık gerektiren konularda oldukça aktif olacak, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz konularla ilgilenebileceksiniz. Medya, tv, sahne gibi konularda kendinizi rahatça gösterebileceksiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu tarihe kadar türlü girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların hayatına ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirler. Bu hafta Güneş – Pluto etkileşimi ile de; Önemli imzalar, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu imzalar bazılarınız için evlilik yolunda atılan adım olmakla beraber, bazılarınız için ortaklık oluşturacak cinsten sözleşme imzaları olabilir. Bu hafta size gelir getirecek anlaşmalar için destekleyici etkiler altında olacaksınız.  Bunun yanı sıra bu hafta yakın yerlere seyahatler planlayabilirsiniz.Bazılarınız bir kurs, eğitim veya seminere katılabilir veya bir sertifika programına dahil olabilirler.