28 Haziran 2015 Pazar

29 Haziran Haftası Burç Analizeri




Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi, bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmekte olabilir veya üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durunda olabilir, hafiften gergin bir dolunay olacağı için ani kararlardan, öfke durumlarına karşı dikkat etmekte yarar var. Venüs/Jüpiter özel hayatınız, riskli girişimler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve cinsel yaşamınız daha ön planda olabileceğe benziyor. Eğer ki yalnızsanız bu hafta aşk size daha yakın olacak, karşınızda çıkan fırsatları iyi değerlendirin veya siz aşk konusunda braz ayran gönüllü de olabilir, derinleşmekte zorlanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gibi bir planınız varsa da bu hafta destekleyici etkiler var, hatta bir çocuk beklerken 2 çocuk haberi de alabilirsiniz, ee hayat sürprizlerle doludur.  Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş, sahne ile ilgili, sinema-tiyatro ile ilgili ise de bu hafta sürpriz yeni iş teklifleri ve projelerle de karşılaşabilirsiniz. Venüs/Jüpiter bu sene aşk konusunda en şanslı olabileceğiniz haftaya işaret etmekte.   Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Eğer işiniz sanat,yaratıcılık, tiyatro, sinema..vb bir iş ise sürpriz bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Bu hafta aniden hesapta planda yokken, fiziksel anlamda değişimlerde yapmaya oldukça açık olabileceksiniz, saç kesim şeklinin değişmesi veya farklı renkte boyatmak gibi. Bu hafta biraz daha hobilerinize, size keyif verecek konular için yaşamınızda yer açmanızda yarar var. Güneş – Neptün etkileşimi ile kendinize dönmek, özünüzü keşfetmek, bilinç altı konuları ile ilgilenmek, rüyalarınızın etkisi altında kalmanızda kuvvetle muhtemel. Yalnız lütfen kazalara oldukça açık olacaksınız, dikkatsizce adımlar atmaktan çekininiz.
#lovewins

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. 9. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunların bitiş anlamına da gelmektedir. Seyahatlerde organize edebilirsiniz ama son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var, keza sözleşmeler, anlaşmalar imzalar içinde güzel bir hafta. Fakat gecikmeler, duygusal stresler söz konusu. Venüs/Jüpiter birlikteliği ile yaşadığınız yerde kalabalıklar artıyor, evinizde daha çok misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz, evinize yeni teknoloji aletler, iletişim aletleri, beyaz eşya, elektronik aletler alabilirsiniz bu hafta. Kira sözleşmenizi yenileyebilir, toprak-gayrimenkul konularında yatırım yapabilir, satılmasını istediğiniz bir mülkünüz varsa satabilir, ev arıyorsanız bütçenize uygun bir ev bulabilirsiniz. Aile içinde özellikle kardeşlerinize ilişkin güzel haberler alabilirsiniz, bu hafta yaşadığınız yer ve aile içinde adeta bayram rüzgarları esiyor. Evinizi güzelleştirmek, boyamak, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak, aile içinde ki sorunların çözümü açısından da çok şanslı bir hafta. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de;  evinizde sıra dışı, farklı değişimler yaratmak için ideal bir hafta. Ani bir kararlar yeni mobilyalar alabilirsiniz evinize, veya dekoratif anlamda normalin dışında biraz çıkabilirsiniz. Bu hafta sizi saran, sorumluluk yükleyen koşullardan bir nebze olsun kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda  biri yok ise, bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz. Güneş – Neptün etkileşimi ile de  sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan manevi anlamda oldukça destekleneceğinize hatta onlarla tatil planları yapabileceğinize işaret etmekte.
#lovewins

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek.  8. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım-satım işleri ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gelirlerinizi arttırmak, borçlarla uğraşmak, ödemelerle ilgili konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Venüs/Jüpiter birlikteliği ile yeni bir eğitime başlanabilir, sınavlarda başarı verir, yakın çevre-komşular ve kardeşlerle ilgili bir takım sorunlar varsa çözüm getirir, keyifli seyahatler söz konusu olabilir. Anlaşma, sözleşme imzalamak içinde uygun bir hafta. Keza web sitesi açmak, satış için interneti kullanmak, blogunuzu hareketlendirmek, web sitenizi  yeniden düzenlemek içinde uygun bir süreçtir. Eğer ki yalnızsanız sizden mesafe olarak uzakta birileri ile mesajlaşabilir, flörtleşebilirsiniz. Sanal ortamda ilişkiler başlayabilir. Ya da bu mahallenizden biri olabilir, yakın komşunuz olabilir ya da seyahat esnasında tanışabileceğiniz biri ile olabilir. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz, hiç hesapta yokken hem de. Ya da bir diğer olası etkisi sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk/çıkma teklifi gelmesidir size. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz, biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde iyi gelecektir size. Arkadaşlarınızdan, farklı orijinal proje fikirleri alabilirsiniz de, bunları bir kenara not edin. Güneş- Neptün ikilisi özellikle kariyer anlamında artık işlerin yoluna girmesi için yöneticilerinizden, önemli kişilerden alacağınız güzel desteklere işaret etmekte. Hatta belki bu hafta işinizle ilgili seyahatlere de çıkabilirsiniz.
#lovewins

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu dolunay, bir takım sonlanmaları, bitişlere işaret ediyor. Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu dolunay zamanında daha çok belli edecekler. Venüs/Jüpiter birlikteliği ile maddi anlamda aklınızı kullanarak rahatlama, yeni kazanç kapıları elde etme gibi durumlar söz konusu. Finansal anlamda eğer ki problemler söz konusu ise bu hafta itibar ile artık rahatlamaya başlıyorsunuz. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler, iş anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatlerde söz konusu olabilir. Veya bilgiyi satarak, bilgiyi paraya dönüştürmenin yolunu bulabilirsiniz. Özellikle kadınlar bu hafta sizlere destek olabilecek bir noktada görünmekte. Eğer ki bu hafta alım-satım işleriniz varsa hal olmaması için hiçbir sebep yok. Bunun yanı sıra bu hafta giyim, süs eşyaları, kıyafet içinde keseniziniz ağzını epey açabilirsiniz. Ya da kendinize çok değerli pahalı bir hediye alabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir, bayan desteği ile özellikle veya finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu da olabilir. İşinizle-kariyerinizle alakalı bu hafta baya havalısınız, üstlerinizden sürpriz övgüler, davranışlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Eğer iş arıyorsanız, bu hafta şanslı haftalarınızdan bir tanesi, Uranüs/Venüs etkileşimi iş görüşmelerinde karşı tarafı etkilemek için her türlü silahınızı rahatlıkla kullanabileceğinize işaret ettiği gibi, orijinal tavrınızla rahatlıkla karşınızdakileri etkileyebileceksiniz. Güneş – Neptün etkileşimi özellikle yayıncılık, iletişim, seyahat, satış, pazarlama konusunda süper güzel desteklere de işaret etmekte, sanki yaşamınızda görünmez bir el değişmişçesine bütün işlerinizi hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. Ve bu arada bu hafta sezgiler fora olacak sizlerde, sezgilerinize bol bol güvenin!
#lovewins

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bir iş veya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir bu  dolunay. Dolunaydan hemen sonra diyet veya spora başlamak için harika etkiler altında olacaksınız. Sağlığımıza biraz dikkat, özellikle dişler, kemiklere ve cilde ve böcek sokmalarına karşı. Venüs/Jüpiter birlikteliği ile civa gibi hareketli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu hafta toprağa tohumları ekme zamanı, projeleri başlatma, karşınıza çıkacak her türlü fırsatı değerlendirme zamanı. Şans sizden yana olacak ve 4 ayak üstüne düşebileceksiniz çoğu zaman, aklınız sayesinde olası zor noktalarda bile rahatlıkla çözüm yolları üretebileceksiniz. Bu hafta  rejime başlamak, estetik operasyon, saç rengini değiştirmek, kendinize yeni sitller yaratmak, kıyafet için mağazaları talan etmek için uygun bir hafta.  Eğer yalnızsanız bu hafta flörtleri yaşamınıza daha kolay çekebilirsiniz, bu hafta arkadaşlarınızla sosyalleşebileceğiniz ortamları değerlendirmenizi tavsiye ederim. Aşkı kendinize çok daha rahat bir şekilde çekebileceksiniz. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu, ya da bir diğer olası senaryo partnerinizle birlikte tatil planı yapmak olabilir ya da sizden uzakta belki de farklı şehirden biri ile flörtleşmeler söz konusu olabilir. Bu hafta fiziksel olarak değişimler yapmak, rutinin dışına çıkıp değişik çevrenizde ki insanları şaşırtacak fiziksel değişimler yapmak içinde gayet uygun bir hafta. Güneş – Neptün etkileşimi bir ihtimal maddi kazançlarınızı hareketlendirici, maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı etkiler yaratabilir. Parasal konularda hislerinize, sezgilerinize güvenin, yardıma ihtiyacı olanlara yardım eli de uzatın.#lovewins

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. 5. aşk evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, eğer k hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu dolunay zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu dolunay zamanı girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların bir başarısı veya bir iş bitirişi ile ilgili bir mutluluk yaşayabilirler. Venüs/Jüpiter birlikteliği ile yaşamınızda her şeyi daha gizlilik içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir hatta bunu birazda abartabilirsiniz açıkçası. Ya da yalnızlıktan ve sevgisizlikten dolayı çok şikayet edebilirsiniz Psikoloji, bilinçaltı, ruhsal konular hakkında okuyabilir, araştırabilirsiniz. Eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size. Eğer ilişkiniz yok ise de gizli ilişkilere çekilebilirsiniz. Evli kişilerden lütfen uzak durun.  Doktora gitmek, check-up tan geçmek için uygun bir hafta.. Ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelmek içinde uygun bir süreç. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; estetik operasyon için uygun bir hafta, bunun yanı sıra bu hafta lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. Kredi çekmek, borç vermek içinde pek uygun değil.  Güneş – Neptün etkileşimi ile de özellikle yalnız olanlar romantik ilişkilere ve kişilere çekilebilir, birliktelikleri olanlar ise keyifli, romantik bir hafta geçirebilirler partnerleri ile birlikte. #lovewins

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir, bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu ise artık çözüme kavuşabilir. Dolunay gergin etkilere sahip olacağı için komşularınızla veya aile içi ilişkilerde gerginliklerden kaçınmakta yarar var. Venüs/Jüpiter birlikteliği ile arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizin farkına varabilirsiniz, onlar tarafından destek görebilecek, yanınızda olduklarını hisettirebilecekler. Bunun yanı sıra bu hafta yeni sosyal ilişkilerde kurabilir, yeni dostluklar/arkadaşlıklarda edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta para akışınızda veya kazancınızda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir, prim usulü çalışıyorsanız eğer priminiz yüksek gelebilir, finans anlamında da güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.  Bu hafta oldukça popüler, hareketli, davetler, organizasyonlar, kalabalık gruplarla takılma zamanı sizler için. Eğer ki yalnızsanız bu hafta arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Tanıdığınız kimseler size karşı duygusal anlamda boş olmadıklarını itiraf edebilirler. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Güneş / Neptün etkileşimi ile iş ve çalışma ortamınızda size destek olacak kişilerle, yeni müşterilerle karşılaşmanız, yaratıcı esinlerinizi kullanmanız için size gerekli desteği sunacaktır.#lovewins

Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. 3. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunayla birlikte, seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blogla ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Genel anlamda keyifli geçecektir bu dolunay, özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek içinde destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkileri söz konusu.  Venüs/Jüpiter birlikteliği ile iş arıyorsanız kadın desteği sayesinde iş bulma, terfi gbi bir amacınız var ise bu hafta özellikle buna kavuşabilirsiniz. Bu hafta üstleriniz, yöneticilerinizden övgü dolu sözler alabilir, size kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu olabilir. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren durumlarda şu dönem karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı iyi değerlendirin. Eğer ki yalnızsanız bu hafta iş vasıtası ile veya bir müşteriniz ile veya veya bir çalışma arkadaşınız ile flörtöz durumlar oluşabilir. Hayatınızda biri var ise de önümüzde ki 10 günlük süreçte söz, nişan, evlilik için adımlar söz konusu olabilir.  Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de  iş-kariyer anlamında güzel etkiler söz konusu, iş teklifleri, yeni projeler, iş ile ilgili destekleyici  etkiler söz konusu. Özellikle kadın figürlerinden daha çok destek alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flört durumu da söz konusu olabilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile aşk için yolculuklara çıkabileceğiniz gibi, yaratıcılık gerektiren alanlarda, hobilerinizde, sinema, tiyatro gibi konularda başarı elde etmeniz için size oldukça destek olacaktır. Ama yalnızsanız da oldukça romantik bir ilişki içine çekilebilirsiniz, sizden mesafe olarak uzakta yaşayan biri ile.#lovewins

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta  oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Finansal konular bu dolunayın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizde ki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bu oğlak burcu dolunayı yarayacak size. Gereksiz fuzuli harcamalardan uzak durun.  Venüs/Jüpiter birlikteliği ile bu hafta olası hukuksal bir mücadeleniz var ise harika destekler alabileceksiniz, yurt dışına çıkmak için araştırmalar yapabilir, vize-pasaport gibi konularla ilgilenebilirsiniz.  Ya da kendinize yurt dışında değerli bir şeyler sipariş edebilirsiniz. Hayatı biraz daha anlama, anlamlandırma, keşfetmeye yönelik çalışmalarda yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir, onlardan güzel desteklerde alabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız, yabancı uyruklu biri ile ya da mesafe olarak sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilir, duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da en kötü ihtimalle, kendinize çok keyifli bir yurt dışı seyahati ısmarlayabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de ; aşk sezonunuz açılmış oluyor, ilginç karşılaşmalar olabilir. Bu hafta özelikle çıkacağınız seyahatlerde minik kaçamaklar yapabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmeli, yaşamdan daha çok zevk alacağınız konulara yönelmelisiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile evinizde yapmayı planladığınız romantik dokunuşlar için aslında tam zamanı, boya, badana, eşyaların değişimi gibi. Ailenizden gelecek olan güzel desteklere de işaret etmekte.#lovewins


Oğlak ve Yükselen Oğlak;


Bu hafta  oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Burcunuzda bir dolunay meydana gelecek.  Hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz, bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu dolunay aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Dolunay hafiften sert etkiler aldığı için, kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz. Venüs/Jüpiter ile; eğer ki borç para arayışınız var ise gerekli desteği rahatlıkla bulabileceksiniz veya biriken ödemeleriniz var arkadaşlarınızdan veya banka kredisi desteği sayesinde yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem birlikteliğinizi daha da kuvvetlendirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sponsor, burs gibi arayışlarınız var ise bu hafta bu konulardan yana da şans sizde gülebileceğine işaret etmekte.  Bu hafta estetik operasyon içinde gayet uygun bir hafta, ya da önemli bir operasyonunuz var ise sorunsuz bir şekilde hallolabileceğine, yaraların çabuk iyileşebileceğine işaret etmekte. Sağlık olarak siz yine de genital bölgenize, üreme organlarınıza dikkat edin. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Güneş / Neptün etkileşimi ile finansal anlamda özellikle destek bulabileceğinize, maddi olarak rahatlayacağınız haberler almanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcılık gerektiren veya alım-satım işlerinden de gelir elde edebileceksiniz.#lovewins

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta  oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. 12. evinizde gerçekleşecek olan dolunayla birlikte, arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek. Venüs/Jüpiter birlikteliği ile; ilişkilerinizde problemleriniz var ise rahatlıkla ortak paydada buluşabileceğinize işaret etmekte, birbirinizi daha iyi bir şekilde anlayabilecek, destek olabileceksiniz. Evlenmek isteyenler partnerinize bu hafta evlilik teklif edebilirsiniz. Veya yalnızsanız eğer bu hafta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmek için gerekli koşullar sizin için hazır olabilir. Her türlü kuracağınız ikili ilişkilerin çok daha değer kazanacağı bir süreçte olacaksınız, bu yüzden tüm ikili kontaklarınızı gözden geçirin, düzenleyin, gerekli değeri sizlerde verin. Eğer partneriniz var ise onunla romantik, keyifli zamanlarda geçirebilirsiniz bu etki ile. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Güneş / Neptün etkileşimi ile de yaşamınıza keyif katacak yaratıcılığınızı tetikleyecek yeni alanlara yönelebilir, manevi konular ve manevi destekler yaşamınızda çok daha etkin bir hale gelebilir.#lovewins

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. 11. evinizde meydana gelecek olacak dolunay, hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat, gereksiz gerginlikler, huzursuzluklar yüzünden tadınız kaçmasın. Venüs/Jüpiter birlikteliği oldukça yoğun ama keyif alacağınız bir iş temposu sizleri bekliyor olacak, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz bu hafta. İş ortaklarınız, çözüm ortaklarınızla daha verimli iş projeleri de gündeme gelebilir. Eğer ki iş arayışı içindeyseniz eğer bu hafta kadın desteği sayesinde iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili, check up- kontrol gibi durumlarda olabilir. Keza diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sigarayı bırakmak, spora başlamak içinde oldukça uygun bir hafta. Yaşamınızda profesyonel destek aradığınız her konuda hemen yardımı bulabileceksiniz. Tabii sadece fiziksel değil bu ruh sağlığınız içinde geçerlidir.  Eğer iş arıyorsanız, bu hafta şanslı haftalarınızdan bir tanesi, Uranüs/Venüs etkieşimi iş görüşmelerinde karşı tarafı etkilemek için her türlü silahınızı rahatlıkla kullanabileceğinize işaret ettiği gibi, orijinal tavrınızla rahatlıkla karşınızdakileri etkileyebileceksiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile de evinizde yaratıcı çalışmalar yapmak, evinizde huzur ve konforu yakalamak için oldukça uygun bir süreç olabilecek, bunun yanı sıra özellikle aşktan yana süper şanslı bir hafta içinde olacağınıza da işaret etmekte.#lovewins