16 Haziran 2015 Salı

İkizler Burcunda Yeni Ay






16 Haziranda İkizler burcunun 25. Derecesinde bir Yeni Ay meydana gelecek arkadaşlar. Yeni ay  ikizler burcunda meydana geleceğinden dolayı, İkizler burcu semboliğinde neler varsa gündemimizde olabileceğine işaret etmektedir.
 Yayıncılık, iletişim, tanıtım, reklam, halkla ilişkier, seminer, lansman, seyahatler…vb her türlü yazılı sözlü, görsel iletişim konularının hayatımızda hız kazacağı bir dilime gireceğimize işaret etmekte. Bilgi, iletişim, önemli evrak ve dosyalar,mektuplar, mailler,  eğitim, bilişimle ilgili konular, sınavlar,  teknoloji, davalar,  şifreleme, şike, şaibe, sosyal medya gibi konuların hayatımızda ön planda olabileceğine işaret etmekte.
Yeni bir eğitime başlayabilir, sunumlar hazırlayabilir, lansmanlar yapabilir, yeni kitabınıza başlayabilir ve yayın evinizle görüşebilir, seyahatler organize edebilir, web sitesi açabilir, entelektüel anlamda kendimize yeni bilgiler katabilirsiniz mesela.  Duygusal meseleleri halletmek için pek uygun değildir, çünkü ikizler süreci biraz daha zihinle ilişkilidir, duygulardan çok zihin ön planda olabilecektir. Tamda bu yeni ay zamanı iletişimin hızlanacağı, önemli haberlerin alınıp, verileceği zamanlara işaret eder. Kendimizi ifade etmek, konuşmak, derdimizi daha çok anlatmak, duyulmak isteriz. Kararlarımızın arkasında durmak zor olabilir, değişken bir ruh halinde olabiliriz, bunun için endişe etmeyin, bu çok normal.  Yalnız bu süreçte başlayan işler ve ilişkilerde yoğunluk ve derinlik beklemek pek akıllıca olmaz, daha yüzeysel kalabiliriz pek çok konuda. Meraklı ve araştırmacı tarafımız çok daha güçlü bir şekilde çalışır.  Bu yeni ay zamanı, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir araya gelmek, dedikodular yapmak çok daha fazla keyif verici olabilecektir. Yeni başlama ihtimali olan işler, eğer iletişim, yayıncılık, medya, satış, alım-satım, eğitim ile ilgili konuların dışında ise istikrarı sağlamak biraz zorlaşabilir açıkçası. Yeni ay zamanı Mars başrol oynayacağı için, bu saydığım tüm temalarda, hırs, agresyon, hırs, tartışmalarla, bir takım zorlanmaların meydana gelebileceğine işaret etmekte.
Türkiye açısından değerlendirdiğimizde ise;
Yeni ay Türkiye doğum haritasında 12. Eve düşmekte ve Ay ile de kontak kurmakta. 12.ev gizli saklı sırlar, gizlilik içinde yürütülen tüm işler, gözaltı, hapishane, hastane, casuslar, terör örgütleri, suçlar, suçlu kimselere işaret etmekte. Bu yeni ay yeni bir suç dalgasını, göz altına alınabilecek kişilere işaret etmekte. Yine bu yeni ay zamanı sosyal medya ile ilgili yasaklamaya çalışma, yaptırımlar gündeme gelebilir. Bu hafta öyle gizli bilgiler, dökümanlar, ses kayıtları, görüntüler açığa çıkar ki kan gövdeyi götürebilir yeni ayda Mars etkin olduğundan.