16 Ağustos 2015 Pazar

17 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Eğer işiniz sanat, yaratıcılık, tiyatro, sinema..vb bir iş ise sürpriz bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Bu hafta aniden hesapta planda yokken, fiziksel anlamda değişimlerde yapmaya oldukça açık olabileceksiniz, saç kesim şeklinin değişmesi veya farklı renkte boyatmak gibi. Bu hafta biraz daha hobilerinize, size keyif verecek konular için yaşamınızda yer açmanızda yarar var. Güneş / Satürn sert etkileşimi ile; hayatınızı disipline sokmanız gereken taraf ise daha çok, finansal konular, ödemeler, borçlar, krediler ile ilgili olduğuna işaret etmekte. Bankacınızla, muhassebecinizle, vergi memurları ile sıkıntılar oluşabilir. Bu hafta finansal anlamda risk almak için pek akıllıca değil.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile ;  evinizde sıra dışı, farklı değişimler yaratmak için ideal bir hafta. Ani bir kararlar yeni mobilyalar alabilirsiniz evinize, veya dekoratif anlamda normalin dışında biraz çıkabilirsiniz. Bu hafta sizi saran, sorumluluk yükleyen koşullardan bir nebze olsun kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda  biri yok ise, bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz. Güneş / Satürn sert etkileşimi ile;  kendinizi iş ve ilişkiler alanında disipline etmeniz gerekebilir, iş konularında sorumluluklarınızı gözden geçirmeli ve planlı hareket etmeniz gerekebilecektir.

İkizler ve Yükselen İkizİer;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile ; arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz, hiç hesapta yokken hem de. Ya da bir diğer olası etkisi sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk/çıkma teklifi gelmesidir size. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz, biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde iyi gelecektir size. Arkadaşlarınızdan, farklı orijinal proje fikirleri alabilirsiniz de, bunları bir kenara not edin. Güneş / Satürn etkileşimi ile sağlığınızda problemler, kronik rahatsızlıkların gündeme gelmesi gibi durumlar oluşabilir. Ya da iş ve çalışma ortamınızda engellenebilir, çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir, ego çatışmaları yaşanabilir, özellikle erkeklerle.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir, bayan desteği ile özellikle veya finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu da olabilir. İşinizle-kariyerinizle alakalı bu hafta baya havalısınız, üstlerinizden sürpriz övgüler, davranışlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Eğer iş arıyorsanız, bu hafta şanslı haftalarınızdan bir tanesi, Uranüs/Venüs etkileşimi iş görüşmelerinde karşı tarafı etkilemek için her türlü silahınızı rahatlıkla kullanabileceğinize işaret ettiği gibi, orijinal tavrınızla rahatlıkla karşınızdakileri etkileyebileceksiniz.  Güneş /Satürn  sert etkileşimi ile; aşk hayatınızda engeller, sorunlar. Varsa çocuklarınızla ilgili sizi endişelendirecek haberler söz konusu olabilir. Yatırım yapmak, risk almak için uygun bir hafta değil. Mali konularda bir takım engelleri aşmanız gerekebilir, ya da kendinizi finansal anlamda biraz disipline etmeniz, kontrlü elinize almanız gerekebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile ; eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu, ya da bir diğer olası senaryo partnerinizle birlikte tatil planı yapmak olabilir ya da sizden uzakta belki de farklı şehirden biri ile flörtleşmeler söz konusu olabilir. Bu hafta fiziksel olarak değişimler yapmak, rutinin dışına çıkıp değişik çevrenizde ki insanları şaşırtacak fiziksel değişimler yapmak içinde gayet uygun bir hafta. Güneş /Satürn  sert etkileşimi ile evinizle ilgili bir sorun canınızı sıkabilir, aile bireylerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir veya ailenizle duygusal çatışmalar içine girebilirsiniz. Ya da yaşadığınız evde kontrolü ele alıp, bir düzen getirmeniz gerekebilir. Bu hafta partnerinizi ailenizle bir araya getirmemeye özen gösterin, gerginlikler oluşabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; estetik operasyon için uygun bir hafta, bunun yanı sıra bu hafta lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. Kredi çekmek, borç vermek içinde pek uygun değil. . Güneş /Satürn  sert etkileşimi ile  iletişim problemleri, kullandığınız iletişim aletlerinde sıkıntılar, trafikte sorunlar, aracınızın arıza yapması gibi durumlarda söz konusu. Bir takım dedikodular, arkanızdan dönen oyunlar, söylentiler canınızı sıkabilir açıkçası. Aile de baba sağlığına da dikkat etmesinde yarar var.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Konser, davet, her türlü size gelen sosyalleşebileceğiniz teklifleri kabul edin.   Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı;  para/finans ile ilgili konularda gerginlikler, ödemlerin gecikmesi, finansal problemler, engellenmeler, sorunlar söz konusu. Bu hafta yatırım yapmak, parayla ilgili risk almak, önemli mevzuları konuşmak, zam konuşması yapmak için pek uygun değil.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  iş-kariyer anlamında güzel etkiler söz konusu, iş teklifleri, yeni projeler, iş ile ilgili destekleyici  etkiler söz konusu. Özellikle kadın figürlerinden daha çok destek alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flört durumu da söz konusu olabilir. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı  vesvese, endişe, kaygılı ruh hali içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin bu aralar, ailenizle özellikle annenizle tartışmalardan kaçınmak yerinizde olacaktır. Depresif, melankolik takılabilirsiniz haftanın son günleri .

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; aşk sezonunuz açılmış oluyor, ilginç karşılaşmalar olabilir. Bu hafta özelikle çıkacağınız seyahatlerde minik kaçamaklar yapabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmeli, yaşamdan daha çok zevk alacağınız konulara yönelmelisiniz. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı , arkanızdan dönen gizli işler, dedikodular, kötü kalpli kötü kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sözleşme, anlaşma imzalamak içinde pek uygun bir zaman değil. Hukuksal konularda dikkatli olmalısınız, illegal olan her türlü konudan uzak durun.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir.Güneş- Satürn sert etkileşiminden dolayı;  para ile ilgili konularda korku, endişe gibi durumlarda söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla aranızı para meseleleri yüzünden açmayın veya yanlış iletişim şekli yüzünden.Kendinize finansal konularda biraz çeki düzen vermeniz gerekebilir, maddi konularda ödemelerde özelikle bu hafta zorluklarla karşılaşabilirsiniz veya size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler olabilir. Sağlıkla ilgili konularda  masraflarınız artabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile;  arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı, özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi.. İşin içinde Satürn olduğundan dolayı özel hayatınız, ilişkileriniz, ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda engeller, problemler olabilir. Ego çatışmalarına girmemeye özen gösterin.

Balık ve Yükselen Balık;

Eğer iş arıyorsanız, bu hafta şanslı haftalarınızdan bir tanesi, Uranüs/Venüs etkieşimi iş görüşmelerinde karşı tarafı etkilemek için her türlü silahınızı ra. hatlıkla kullanabileceğinize işaret ettiği gibi, orijinal tavrınızla rahatlıkla karşınızdakileri etkileyebileceksiniz. Güneş / Satürn sert etkileşiminden dolayı,  yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu hafta  ön planda olacak, sizi psikolojik olarak etkileyecek rüyalar görebilirsiniz.  Elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, meydana gelen olası olayları kontrol etmek, yönlendirmek çok zor olabilir.  Platonik duygular çok ön plana çıkabilir. Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmelisiniz, tansiyonunuza, dolaşım sisteminize, baldırlarınıza, bacaklarınıza.