23 Ağustos 2015 Pazar

24 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi burcu seyahati sürecinde; ortaklık için görüşmeler yapmak, partnerimizin veya ortağımızın fikirlerinden yararlanmak, anlaşmalar imzalamak varsa düşmanlarımız veya aramızın nane olduğu kişilerle ateşkes yapmak için uyun bir dönem olacaktır. İkili ilişkilerde fikren de olsa adil olmaya çalışacağımız, politik manevralarla krizleri kendi yararımıza dönüştürebileceğimiz bir süreç olacak. Ortaklık veya ikili ilişkilerinizle ilgili her iki tarafı da memnun edecek kararlar alabileceksiniz. Balık burcunda ki dolunay ile ; 12. evinizde gerçekleşeceği için, bu alan kapalı bir alandır, aktif ve canlı değildir. Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönme, meditasyon yapma, kendinizi içsel anlamda tanıma veya tanımanıza yardımcı olacak çalışmalara katılmak için uygun bir dönem olacak. Dolunay Güneş/Jüpiter etkileşimini tetikleyeceğinden dolayı, hem ruhsal anlamda ki olası gelgitlerinizi hem iş çalışma kapasitenizi gereksiz yere çok fazla abartmamanız gerektiğini göstermekte. Yeni iş fırsatları, iş projeleri söz konusu bu dolunayda fakat bu projelerin ayaklarının yere sağlam bastığına emin olun, enerjinizi boş işlere kanalize etmeyin. Sağlıkla ilgili, özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olun, tarihi geçmiş yiyecek, içecek, ilaç..vb bunlardan uzak durun. Spora- diyete başlamak için muhteşem bir zamandır ama kendinize gerçekçi hedefler koyun. Sizlerin yerinde olsam bu dolunayı da alırım arkama bol bol yüzerim, ya da bir havuza yazılırım ve yüzme üzerine kurulu bir program yaratırım kendime. Ama elbette havuzun hijyenik olmasına da özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olmasıMerkür’ün Terazi sürecinde; iş arayanlar iş bulabilir, iş yerinde fikirlerinizle dikkat çekebilir, işinizle ilgi önemli müşterilerle önemli toplantılardan karlı çıkabilirsiniz. Eğer ki işiniz satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım ile ilgili ise yaşadınız, en keyifli dönemde olabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kimselerden gelecek olan fikirlere açık olmalısınız, işinizle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu bu süreçte. Balık burcunda ki dolunay etkisi ile de; dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. Zira hem Güneş hem de Jüpiter aşk evinizde birlikte hareket ediyor olacak. Yalnız dikkat etmeniz gereken ise şu, diyelim ki biri ile tanıştınız! Bu kişinin gerçekçi olduğunu, söylediklerinin doğru olduğuna emin olun. Özel hayatınızda gereksiz ve abartılı fantezi ve hayallere çok fazla yer vermeyin. Romantizm yaşamak için çok güzel bir dolunay. Loş ışıklar, güzel bir şarap, keyifli bir akşam yemeği. Her türlü romantik ortamı yaratabilirsiniz. Yalnız işaretleri de iyi okumaya bakın!

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olmasıMerkür’ün Terazi sürecinde;  aşk, özel hayatınız, çocuklarla ilgili konularda genel anlamda iyicil etkiler söz konusu. Eğer ki özel hayatınızda biri yok ise, yeni birileri ile tanışabilir, yazışabilir, flört edebilirsiniz, bu kişi ile internet aracılığı ile tanışabilirsiniz mesela. Hobilerinize daha fazla yönelebilir, yeni hobiler edinebilir, el yetenekleriniz varsa bunları geliştirecek kurslara veya işlere yönelebilirsiniz.Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya!  Bu dolunay genel anlamda destekleyici etkilere sahip, üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Kariyerinizle ilgili konularda aşırı hayalperest davranmamalı, ayakları yere sağlam basan hedefler ve istekler içinde olmalısınız. Bu dolunay sürecinde iş ile ilgili size yerine getirimesi zor bir takım sözler verilebilir. Aslında kariyer konularında oldukça fırsat ve şansların olduğu bir dolunay fakat öncelikle sislerin bir dağılması gerekiyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev alma-satma gibi işler olabilecektir. Aklınıza evinizle yapmayı planlayacağınız ilginç fikirler gelebilir. Ev içinde sohbet, muhabbet ortamı çok daha fazla olacaktır. Yeni bir eve geçmek, ev almak, araba almak veya satmak içinde güzel bir süreçte olacaksınız. Özellikle yapacağınız pazarlıklar çok adil ve sizin düzgün yönetebileceğiniz pazarlıklar olacaktır. Sıra geldi balık burcundaki dolunaya. Bu Dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işler, eğitim, danışmanlık, hukuksal konular aydınlanmaya başlayacak. Bazılarınız uzak mesafeli bir takım yolculuklar için planlar yaparken, bazılarınız ise önemli bir sınav veya eğitim hayatına dair bir takım kararlar alabilir, yeni bir eğitim, seminer, kurs ..vb şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yazı işleri ile ilgilenenler, kitap çıkarmayı düşünenler bu dolunaydan yararlanabileceksiniz. Uzak yerde, farklı şehirde hatta belki de yurt dışında olan bir arkadaşınıza, dostunuza yardımcı olabileceğiniz konular ön plana çıkabilir. Dolunayda Neptün etkili olduğundan, ruhunuzu aydınlatacak, sizi bilgiye doyuracak seminerlere, eğitimlere katılabilirsiniz. Yalnız insanları gözünüzde gereksiz yere çok fazla büyütmeyin, kimseye olduğundan daha fazla paye-değer vermeyin. Sonrasında üzülen siz olursunuz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler..vb konular olabilecektir.  Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeni bir dil öğrenebilirsiniz. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlarla üzerinde gerçekleşecek olan bu dolunay destekleyici etkilere sahip olacak. Bu dolunay zamanı ödemeler her ne kadar üst üste binecek gibi görünse de, iş veya çalıştığınız alanla ilgili yatırımlar yapma zamanı olacak. Bu bir teminat şeklinde olabilir veya banka ile kredi hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Ödemelerinizi düzene sokmak, harcamalarınızı gözden geçirmek, finansal anlamda kendinize çeki düzen vermek bu dolunayın etkileri arasında. Yalnız dolunay zamanı Neptün etkin olacağından dolayı, öncelikle parasal mevzular elbette ki çözülüyor fakat bir anlaşma yapılacaksa, bir komisyon işiniz varsa oyuna gelmemeye, kandırılmamaya dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, finansal konular, kazançlar, alım-satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. Nasıl daha iyi para kazanırıma cevap arayabilir, alım-satım işleriniz varsa bu etki ile rahatlıkla işlerinizi yapabilirsiniz. Para, finans, mali konularla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, önemli, toplantılarda söz konusu. Parasal konularda daha adil çözümler üretebilecek, olası kriz durumlarını politik bir şekilde yönetebileceksiniz. Para ile bağlantılı anlaşmalar yapmak içinde güzel bir süreç. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler. Kişisel anlamda kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratacak, kişisel yeteneklerinizi belki de paraya dönüştürebilecek fikir veya fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Yurt dışı kaynaklı işleriniz varsa tıkırında devam edecektir işleriniz. Yalnız dolunayda Neptün etkili olduğundan, eş veya ortağınız ile ilgili bir hayal kırıklığı, ummadığınız bir davranış görebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde;  iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, tamamen kendinizle, kişiliğinizle, kişisel yeteneklerinizle ilgili konular olabilecektir. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeni gerekebilir. Bir check-uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi çok hünerli ve yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Daha çok anlatmak, anlamak, okumak, iletişim kurmak isteyeceksiniz. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Dolunay güzel etkilere sahip, bu dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilir, projenin teklifi size gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşma ön planda olacaktır. Olası bir diğer etkisi de, sağlığınızla ilgili yapılması gereken kontroller şeklinde olabilir, bu bir muayene göz veya diş veya bel ile ilgili muayeneye gitmeniz gerekebilir. Diyetisyenle de bir görüşme olabilir, diyet yapmaya karar verebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak gibi bir planınız var ise onu zaten bu ay içinde yapmalısınız. Bu dolunay size işinize yatırım yapmanız konusunda sizi destekleyecektir. Maddi anlamda patronlarla konuşma yapmak istiyorsanız bu dolunayı takip eden hafta içinde yapabilirsiniz. Bu dolunay ruhsal sorunlarınıza çözüm getirebileceği gibi, size harika bir terapistte getirebilir. Yalnız dolunay neptünyen olduğundan dolayı, iş konularında yanlış anlamalara, alınganlıklara, işaretleri yanlış okumaya çok eğilimli olabileceğinize işaret etmekte. İş kurmak isteyebilir, yeni iş yeri açmak isteyebilirsiniz. Ama kandırılmamaya, dolandırılmamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde süreçte . Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. 2 Kasıma   kadar önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ertelemenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ha erteleyemediniz olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve işinize gelmeyi çıkartın sözleşmeler içinden. Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır ve şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Sıra geldi balık burcundaki dolunaya! Özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun. Yaratıcılık gerektiren konularda (Sahne, Tv, Sanat..vb) işlerle karşılaşabilir, başarı yakalamanız oldukça olası olacaktır. Duygusal anlamda ciddiye alacağınız kişilerle flörtler söz konusu olabilecektir. Yaptığınız işlerle geniş kitlelere çok rahat ulaşabileceğiniz gibi, dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan çok güzel destekler alabilirsiniz. Yalnız dolunay neptünyen olacağından dolayı özel hayatınızda yaş tahtaya basmamaya dikkat edin. Tanışacağınız veya hayatınızda ki kişiyi gözünüzde çok fazla büyütmeyin, hayal kırıklığı yaşamamanız için söylüyorum. Neptün’ün gerçekleri çarptırıcı bir etkisi vardır zira! Eğer çevrenizde ki insanlar sizlere uyarılarda bulunurlarsa bunları dikkate alın

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; sizleri oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Arkadaşlarınızın fikirleri görüşleri bu dönem sizler için oldukça önem kazanacak keza sizinde fikirleriniz onların yaşamlarında yol gösterici olabilecektir. Oldukça nazik, kibar iletişim becerilerinizle insanları bir araya getirebilir hatta küsleri bile barıştırabilirsiniz. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya! Bu dolunay genel anlamda iyi etkilere sahip, evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Tam dolunay zamanı Güneş/Jüpiter kariyer alanında seyahat ettiğinden dolayı, iş konularında genişleme, fırsatlar yakalamak için uygun koşulların olacağını göstermekte. Yalnız Neptünyen bir dolunay olduğundan dolayı, kafanız biraz karışabilir, iş konularında gerçekçilikten uzaklaşabilir, kolay kandırılabilirsiniz. Bunlara dikkat etmeli, iş konularında yaş tahtaya basmamanız gerekiyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; Üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. İşiniz için seyahatlerde söz konusu olabileceği gibi, anlaşmalar, sözleşmelerde söz konusu olabilecektir bu süreç içinde. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi üstlerinizle, yöneticilerinizle paylaşmaktan çekinmeyin. Rahatsız olduğunuz konular var ise eğer, onlarla kibar, nazik bir şekilde iletişim kurun. Derdinizi anlatın, ifade edin. Sıra geldi balık burcunda ki dolunaya!  Dolunay ile birlikte, yakın yerlere seyahat etmek, iletişim-eğitim konuları ile ilgilenmek, yakın çevrenize özellikle de komşularınıza yardım etmek için koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bazılarınız web sitesi, blog, internet ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir dil eğitimine başlamak içinde uygun bir süreçte olduğunuza işaret etmekte. Dolunay zamanı Güneş/Jüpiter birlikte hareket edecekler. Bu öncelikle seyahat demek, yabancı ülkelere seyahatler söz konusu olabilir  veya bununla ilgili araştırmalar içine girebilir, planlar yapabilirsiniz. Keza bu hafta ticaret-satış-pazarlama-reklam-halkla ilişkiler çalışmaları yapmak içinde uygun bir haftadır. Eğer ki yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu hafta eğitim almaya başlayabilirsiniz mesela. Hukukla ilgili önemli bir süreçte iseniz bu hafta size artı puan kazandıracak gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Bu hafta yaşama dair yeni bilgilere ulaşmak, felsefe-din..vb konularla ilgili araştırmalar yapmak, okumak içinde güzel bir hafta. Fakat dolunay neptunyen olduğundan dolayı, kafanız biraz karışabilir, iş ve kariyerle ilgili konularda ne yöne doğru gideceğinizi tayin etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta en azından iş konularında risk almak için pek uygun olmayabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; iletişim yeteneklerinizi daha çok din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize..vb işlerle ilgilenebilirsiniz. Seyahatler organize edebilirsiniz. Derinliği, ruhu olan kitaplar ve yayınlar daha fazla okuyabilir, kişisel gelişimle ilgili eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz.  Sıra geldi balık burcundaki dolunaya! Dolunay, para, mali konular üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunay olumlu etkilere sahip, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, bu yeni bir proje ile olabileceği gibi iş yerinde terfi ile de olabilir. Veya free olarak yapacağınız bir iş ile de gelebilir. Dolunay haftasında Güneş/Jüpiter  birlikte hareket edecekler. Yaşamınızda finans ile ilgili bir kriz var ise eğer rahatlıkla çözebileceğinize işaret etmekte. Eğer ki kredi çekmek isterseniz bu hafta rahatlıkla sonuç alabilirsiniz, burs bulmak, sponsor ayarlamak içinde uygun ve de destekleyici bir hafta. Bir de bu hafta yaşamınızda kötü olan bir şeyi dönüştürmek, kötüyü iyiye çevirebilmek içinde güzel etkiler devrede olacak. Eğer ki ortak olarak yaptığınız bir takım işleriniz var ise bu hafta bu konularda kazançlar artabilir, işlerde hızlanmalar söz konusu olabilir. Miras işleriniz varsa bu hafta bunlarla da ilgilenmeniz gerebilir. Yalnız dolunay Neptünyen olacağından dolayı, maddi konularda ayakları yere sağlam basmayan yatırımlardan uzak durun, hiç ama hiç kimseye kefil olmayın, güvensiz yatırım araçlarını kullanmayın, parayla ilgili bir projeniz varsa 2 defa düşünün. Zehirlenmelere karşıda dikkatli olun! Kumardan da uzak durun!

Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta Merkür artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve retrosu ile beraber 2 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akabinde Balık burcunda Neptünyen bir dolunay meydana gelecek. Ve haftanın son gökyüzü olayı ise, Jüpiter ile Güneş’in birlikte hareket edecek olması. Merkür’ün Terazi sürecinde; krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslar ön planda olabilecektir. Özellikle Merkür sayesinde 2 Kasıma  kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz.  Bu dönem biraz daha zihinsel farkındalık dönemidir, kendinizde değiştirmek istediğiniz noktaları tespit etmek için güzel bir süreçtir. Yalnız elbette 8. Ev krizleri ilişkilendiren bir alan olduğundan, iletişim krizlerini yönetmeniz gerekebilir bol bol. Sıra geldi burcunuzda meydana gelecek olan dolunaya! sıra sezgileriniz inanılmaz kuvvetlenecek ve hatta yönünüzü bulmanızda yardımcı olacak. Kişisel, önemli bir şeyin mutluluğunu yaşayabilir, kutlamasını yapabilirsinizde. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli motivasyonu ve desteği bulabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksin. Dolunay zamanı Güneş ve Jüpiter birlikte hareket edecekler; eğer ki ilişkinizde veya ortaklığınızda negatif giden bir süreç var ise bu hafta bunu pozitife çevirmek, barışmak, olası sorunların üstesinden gelebilmek için güzel etkiler devrede olabilecektir. Bu hafta bazılarınız evlenme teklifi alabilir, söz-nişan-düğün gibi konularla haşır neşir olabilirsiniz. Bu hafta sizlere ortak iş yapma adına teklifler gelirse şayet değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu hafta ortaklıklar kurmak, anlaşmalar imzalamak içinde güzel bir hafta. Eğer ki danışmanlıkla ilgili işleriniz var ise bu hafta randevu defteriniz epey yoğun olabilir hatta bu yoğunluk önümüzde ki haftayı da kapsayabilir. Yalnız dolunay neptünyen olacağından dolayı, siz tüm bu güzellikleri görmekte zorlanabilir, gereksiz komik alınganlıklar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi gerçekçi bir gözle irdelemekten kaçınabilir, sorunları görmezden gelirseniz tüm bu saydığım iyicil etkiler size uğramayabilir de. Eğer hayatınızda kimse yoksa, biri ile tanışabilirsiniz. Bu çok büyüleyici olabilir ama karşınızda ki insanı gözünüzde gereksiz yere fazla büyütmeyin.