31 Ekim 2015 Cumartesi

2 Kasım Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta Merkür, akrep burcuna geçiş yapacak ve 20 Kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bilinmeyen konular üzerinde araştırmalar yapabilirsiniz, kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular üzerinde alternatif tedavilerle ilgili bilgiler toplayabilirsiniz. Daha rahat para kazanma ile ilgili fikirler, projeler geliştirebilirsiniz. Yalnız eski, gözden kaçmış olan borçlar falanda gündeme gelebilir, dikkatinizi finansal konular üzerine yoğunlaştırmaya başlayacaksınız. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkileri olanlar, ilişkilerde dengeyi kuracak, partnere destek olacak, onunla daha romantik, tutkulu zamanlar geçirebilecekler. Bazıları ise onlara kazanç sağlayacak ortaklık teklifler alabilirler. İlişkisi olmayan yalnızlar ise, tutkulu, romantik, keyifli, denge ve ahengin olduğu bir ilişki içine girebilir bazıları ise evlilik yolunda adımlar atabilirler 5 Aralığa kadar. 


Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile, ortaklıklara imzalar atmak, yeni projelere başlamak, partner /ortakla beraber seyahatler yapmak için çok güzel bir zaman dilimi. Fikirlerinizle karşınızda ki kişileri rahatlıkla etkileyebileceksiniz. Bu hafta itibari ile 20 Kasıma kadar tüm sözleşme ve imza gerektiren işlerinizi halledebileceksiniz. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. İş ve çalışma ortamınızda sulh, huzur, barış süreci başlıyor. 5 Aralığa  kadar güzel proje teklifleri gelebilir iş ortamında dengeyi sağlayacak kişi siz olabilirsiniz. Diyet, spor gibi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yalnız olanlar, bazıları aynı sektörde ve iş yerinde çalıştıkları kişilerle minik flörtler ve yakınlaşmalar yaşayabilirler.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile,  iş arayabilirsiniz, önemli müşterilerle bir araya gelip önemli projeleri üstelenebilirsiniz. Yalnız iş arkadaşlarınızla olası sürtüşmelere ve dedikodular yüzünden problemlere dikkat etmenizde yarar var.  Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. Sizler içinde aşk dönemi başlıyıor. Yalnız bu süreç ciddi ilişkiler için hazırlık sürecidir. Flörtler başlayabilir hayatınızda, hayattan çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, 5 Aralığa  kadar destekleyici etkiler altında olacaklar. Eros oklarını sizler için sağa sola savuracak



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile biraz daha hayatın keyifli yanlarına odaklanmak, sosyalleşmek, hobilere yönelmek, size keyif verecek konularla ilgilenmek için çok uygun. Keza yeni bir hobinin eğitimine başlamak, sanatsal konularda başarı yakalamak içinde güzel. .Bu hafta ruhunuz daha çok sevgi dolu olabilir, cinsel olarak çevrenizde ki insanlara çok daha çekici gözükebilirsiniz. Fiziksel olarakta estetik yaptırmak, güzelleşmek, kuaför salonlarında daha çok mesai harcamak, gardrobunuzu son bahara hazırlamak içinde zaman harcayabilirsiniz. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda huzur, dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız. Ev içinde olası sorunların üstesinde diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolun bulunmasını sağlayabilirsiniz. Evinizde dekoratif değişlikler yapabilir, boya,badana gibi konular ön plana çıkabilir 5 Aralığa kadar.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile ev değiştirmek isteyenler, evini yenilemek isteyenler, ev almak isteyenler bu sürece kadar ciddi araştırmalar yapabilirler. Aile içinde konuşulmayan konuların konuşulabileceği bir süreç. Ev sahibiniz ile kiraya zam yapmaması için bu süreç anlaşmaya varabilirsiniz. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. İletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkiler sunacaktır size. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, yakın çevreniz ile daha samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile romantik bir seyahate çıkabilir, yalnız olanlar ise çıkacakları seyahatlerde birileri ile tanışma fırsatı bulabilirler 5 Aralığa kadar.


Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile  bir çok irili ufaklı seyahatler yapabilirsiniz, seminer vermek-kalabalık gruplara konuşmalar yapmak, yeni bir şeylerim mesela dil ile ilgili eğitimlere başlamak için güzel bir süreçte olabileceksiniz. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. Venüs size finansal anlamda kazançlarınızı arttırmanız için destekler sunacaktır. finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, güzel hediyeler alıp-verme, alış-veriş zamanı olacak sizler için. Fakat genel anlamda finansal konularda oldukça şanslı ve kazançlı etkiler altında olacaksınız 5 Aralığa kadar.




Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile kafanızı, zihninizi nasıl daha iyi para kazanabilirim şeklinde saksıyı çalıştırmaya başlayacaksınız. Para ile ilgili anlaşmalar, sözleşmeler hatta kazancınızı arttırmanız için seyahatler bile söz konusu olabilir. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. Burcunuzda seyahat edecek olan Venüs, fiziki görüntünüzde değişikler yapabilir, saçınızınız rengini değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyon yaptırabilir. Bunun yanı sıra, aşkı hayatınıza çok daha kolay çekeceksiniz, çevrenizi kendinize hayran bırakacaksınız. Spot ışıkları üzerinizde parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha ön planda olacak. Sanatsal konularda da yine oldukça başarılı olabileceksiniz 5 Aralığa kadar.



Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile fikirlerinizle göz kamaştıracaksınız. Projelerinizi hayata geçirme zamanı sizler için. Fikirsel anlamda harika destekler alabilecek, zihniniz zehir gibi çalışacak.  Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkisi olanlar için aslında kırmızı alarm zamanı, gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir, gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz, bazılarınız ise platonik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha verim elde edebilir, daha mutlu olabilirsiniz 5 Aralığa kadar.



Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile  sezgileriniz, varsa bir takım psişik yeteneklerinizde artışlar meydana gelebilir, yalnız iletişim, kendinizi ifade etme ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu dönem zihnen düşünmek, organize etmek, hayal etme zamanı ama bunları fiziksel dünyaya aktarmakta zorlanabilirsiniz. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda biraz daha ön plana almaya başlıyor, parti,davet,konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayıra bileceksiniz.Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik flörtlere başlayabilirler. Veya arkadaşları için çöp-çatanlık çalışması yapabilirler. Dostlarınız ve arkadaşlarınız ile olan olası problemlerin üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabilecek, umut ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi için güzel destekler alabileceksiniz 5 Aralığa kadar.





Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile arkadaşlarınızla iletişim çok daha ön plana çıkacak, arkadaşlarınızla ortak düşünce ve fikir paylaşımları doğrultusunda hareket edeceksiniz, daha sosyal ve dışa dönük olabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar grup aktiviteleri ön plana çıkabilir. Yeni ortamlar içine girebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız, terfi bekleyenler, işini değiştirmek isteyenler veya iş arayanlar bu tarihe kadar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden övgüler, ödüller alabilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle, kadınların ön planda olduğu, gyim, süs, sanat, parfümeri, takı..vb sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda çok daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz 5 Aralığa kadar.





Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile ön plana çıkacaksınız. Üstlerinizle önemli görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir, özellikle iş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş hayatında iletişim, bilgi alış-verişleri çok daha fazla ön plana çıkıyor olacak. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. Seyahat planları yapabilirsiniz ki bu seyahatler keyif ve huzur verici olacaktır, yalnızlar sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biri ile flört edebilirsiniz, ithalat-ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilir, yeni siparişler alabilirsiniz. Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacak. Hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa da başlayabilirsiniz. Özellkle kadın figürlerden güzel destekler alabilirsiniz. Davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak daha kolay olacaktır 5 Aralığa kadar.




Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta Merkür’ün Akrep burcuna geçişi ile hayatın felsefesi, yaşam felsefesi hakkında daha çok şey öğrenebilir, deneyimleyebilir, okuyabilir, araştırabilirsiniz. Yabancı kültürler, inançlar hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Bazılarını yurt dışına veya evinden çok uzak mesafelere yolculuk etmek durumunda kalabilir, bazılarınız ise vize, pasasport işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Venüs’te Terazi burcuna geçiş yapacak. başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırabilecek, miras, nafaka, prim, burs gibi konulardan yana şans sizden yana olacak. Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarınız bu süreçte artabilir.