4 Ekim 2015 Pazar

5 Ekim Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Güneş ile Pluton gerginliği iş-kariyer-ilişkilerle ilgili konularda duygularımızı kontrol etmemiz gerektiğini ve değişimlere açık olmamız gerektiğini vurgulamakta. Özellikle iş hayatında güç çekişmeleri içine girebilirsiniz. Bu hafta Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma  kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde sağlığınızı disipline edebileceğini  ve sizi iyi gelecek koşullar söz konusu. Mesela profesyonel bir yardımla diyete başlama, iyi bir hoca ile spora başlamak için harika bir süreç olacak. Eğer iş arayışı içindeyseniz bu tarihe kadar keyifli iş teklifleri, görüşmeler söz konusu. Olası iş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlamış olacak sizler için. İş ve çalışma ortamınızla ilgili sizi sevindirecek, keyif verecek güzel gelişmelere oldukça açık olabileceksiniz. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı kimlerle nasıl iletişime geçtiğinize de dikkat edin! Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenlerinizle aranızın açılmasına neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Eğer ki iş bağlantılı bir yolculuğa çıkacaksanız, son dakika problemleri ile karşılaşmamak için tedbirlerinizi öncesinden almalısınız.


Boğa ve Yükselen Boğa;
Güneş ile Pluton gerginliği özellikle kendinizle ilgili zorunlu bir yapılanma içine girebileceğinize işaret ediyor, bu diyet, spor..vb şekilde olabilir. Yurt dışı, hukuksal konular, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim gibi konularda bir takım zorluklarla mücadele etmeniz gerekebilir. Bu hafta Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma kadar bu burçta seyahat edecek.  Yalnız olan arkadaşlarım aşk konusunda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Flörtler, tanışmalar, heyecan verici karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, işleri yaratıcılık, sanat, sahne..vb işleri olanlar keyifli ve destekleyici bir süreçten geçiyor olacaksınız. Hayatın daha eğlenceli ve keyifli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Yine çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde bazı girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar ise çocuklarının hayatlarına ilişkin güzle gelişmeler yaşayabilirler. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı maddi anlamda risk almak, gereksiz lüks harcamalara girmek, borsa, kumar ve bilimum yarışlar için para yatırmak için uygun bir dönem değil. Maddi konularda kendinizi gereksiz yere dara sokmayın! Finansal anlamda size gelmesi gereken ödemelerde de gecikmeler meydana gelebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Güneş / Pluto etkileşimi ile; bu hafta daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Özel hayatınızda ki inişler, çıkışlar, ani ruhsal dalgalanmalar bir süredir sizleri epeyce yormuş olabilir. Artık bu dengesizliklerin ve yorgunlukların önüne geçmek için harekete geçeceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma  kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir. Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Dekoratif değişiklikler, boya, badana gibi işlere girişebilirsiniz. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı özel hayatınızda, varsa partnerinizle sorunlar, problemler meydana gelebilir. Ya da ailede bir kadının rahatsızlığı gündeme gelebilir, doktora, hastaneye gidilmesi gerekebilir. Evinizde yapacağınız dekoratif değişiklikler tamda istediğiniz gibi olmayabilir mesela.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta pluton-güneş ilişkisinden dolayı partner, ortaklık, ilişkiyi ilgilendiren konularda önemli, büyük bir engelin aşılması gerekebilir. Sevgi bu hafta daha da derinleşebilir. Fakat partneriniz veya ortağınız ailenizle, aile bireylerinizle ilişkilerde zorlanmalar, stresli durumlar ortaya çıkabilir. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma  kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar birbirinden keyifli 3-4 günlük kısa yolculuklar sık sık gündeme gelebileceği gibi, oldukça keyifli haberlerde alabileceksiniz. Bunun yanı sıra eğitime ilişkin konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, kardeşlerinizden, yakın çevrenizden ve komşularınızdan destekler görebileceksiniz.  Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı kendinizi sevgisiz, yalnız, depresif hissedebilir, ilişkiler arenasında kendinizi mutsuz ve başarısız hissedebilirsiniz. Bu hafta kardeş, komşu, kuzenlerle çokta fazla zıtlaşmamaya özen gösterin! Karamsar düşüncelerden olabildiğince uzak durun, ruhunuza gerçekten çok iyi gelecek konulara yönelin.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Pluton ve güneş etkileşimi ile, iş ve çalışma ortamınızda zoraki sizi zorlayan koşullarda olsa değişim sürecini devam ediyor, aşılması gereken bir engelin ardından iş ve çalışma koşullarınızda huzura kavuşabileceksiniz. Ki bu da ekimin ikinci haftasına tekabül edebilir.  Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma  kadar bu burçta seyahat edecek. bu tarihe kadar kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem gardrobunuzda yer açmanız gerekebilir, bol bol alış-veriş yapabilirsiniz.  Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı dostlarınız, arkadaşlarınız arasında problemler meydana gelebilir, bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilir, bir süreliğine görüşmeyebilirsiniz. Ya da arkadaşlıklar arası enterasan kıskançlıklar oluşabilir de.
Başak ve Yükselen Başak;
Pluton-güneş ilişkisi ile bu hafta özellikle önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşin özü aslında, para ile ilgili bir engeli aşmanız gereken ve bir parça da zorlu bir hafta. Sürpriz beklenmedik ödemeler ortaya çıkabilir, giderler artabilir. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı. iş ve kariyerinizle ilgili konularda blokajlar, problemler, sorunlar meydana gelebilir. Yöneticilerinize karşı saçma sapan kaprisler yapmayın, zam ve terfi istemek içinde uygun bir hafta değil. İş görüşmeleriniz pek olumlu sonuçlar vermeyebilir, iş girişimlerinizde hayal kırıklıları ile karşılaşabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Pluton-güneş etkisi ile, ev, yuva, aile ile ilgili bir takım konularda aşılması gereken bir engele işaret etmekte. Aile büyükleri ile ilişkilere dikkat etmekte yarar var. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma  bu burçta seyahat edecek. daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir. Biliyorum içiniz karardı biraz ama keşke elimde olsa da, şu Venüs’ün yerini hemen değiştirebilsem. Ama senaryo aslında bu kadar kötü değil, mesela bilinçaltı, psikoloji gibi konularda araştırmalar yapabilir, okuyabilirsiniz. Rüyalarınız çok fazla ön plana çıkacaktır. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı yurt kaynaklı işlerinizde bir takın engeller, sorunlar meydana gelebilir. Eğer partneriniz mesafe olarak sizden uzakta ise, aranızda duygusal anlamda bir soğuma ya da sorun oluşabilir. Özel hayat anlamında sizi zorlayacak, kendinizi değersiz hisettirecek kişilerden de uzak durmalısınız. Beğendiğiniz kimseleri tavlamak epey zor olabilir bu hafta.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Güneş-Pluton etkileşimi sizi, sizin çokta söz hakkı olamayacağınız bazı iş koşulları içine itebilir ama olası en güzel yanı ise, bulunduğunuz çevreden kaçmak için bir hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz.  Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma  kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser..vb gibi bir çok aktiviteye katılacak, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Bende sizlerle beraber  şimdiden heyecanlandım, bir yükselen akrep olarak. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı para-dostluk ilişkisini iyi yönetmeli, maddi konular yüzünden kimseyle kırgınlık yaşamamaya özen gösterin. Her ne kadar gökyüzü dost ilişkileri açısından keyifli bir haftaya işaret etse de hayatınızdan uzaklaştırmanız gereken kişileri de tespit edip minik bir temizlikte yapabilirsiniz. Finansal anlamda büyük beklentiler içine girmemenizde yarar var, maddi bazı blokajlar, engeller söz konusu olabilir.
Yay ve Yükselen Yay;
Güneş ve Pluto etkileşimi ile, Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu harika bir etki, üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Venüs yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı ikili ilişkilerde zorlanma, blokaj söz konusu olabilir. İlişkilerinizde limitler ortaya çıkabilir, sevgi yetmeyebilir ve sürekli talep eden birine dönüşebilirsiniz. İlişkiniz yüzünden iş hayatınız veya tam tersi iş hayatınız yüzünden ilişkinizin zarar görmesine izin vermeyin, bu alanları dikkatli bir şekilde yönetin. Birini önceliklendirirken bir diğerini ihmal etmeyin.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Güneş / Pluto etkileşimi ile;  iş konularında kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir ekim sizi bekliyor olacak.  Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Akrabalarınızdan, mevki statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda destek sunacaktır size. Bunun yanı sıra keyif be neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.  tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır. İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı, iş ortamınızda kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin, gereksiz yere kimseye kapris ve trip yapmayın. Sağlık olarak, genital bölge, üreme organları mesane Böbrekler, boğaz, tiroid ile ilgili sorunlar meydana gelebilir, dikkatli olunması, rutin kontrolleri aksatmamak gerek.

Kova ve Yükselen Kova;
Güneş / Pluto etkileşimi ile; uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor ve 8 Kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Hesapta olmayan, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir, olası sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz. Belki biraz tatsız bir konu ama miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkileri olacak sizler için. Yalnız olanlar gizli ilişkiler kurmaya daha meyilli olacaklar. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı özel hayatınızda sorunlar, problemler meydana gelebilir. İlişkilerinizde sevgi yetmeyebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. . İlişkilerde beklenmedik ilişki problemleri ve stresler ortaya çıkabilir. Çevrenizden soğuk, katı ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Sizin beğendikleriniz sizi beğenmeyebilir!

Balık ve Yükselen Balık;
Güneş / Pluto gerginliği ile; birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Yine bu hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor ve 8 Kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak, bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar, ciddi ilişkilere adım atabilirler, bazılarınız ise önemli iş anlaşmaları ve ortaklıklara adım atabilirler. Ortağınızı veya partnerinizi çok daha kolay yönetebilecek ve yönlendirebileceksiniz. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı aile-özel hayat dengesini dikkatli kurmalı, ailevi konulardan yana sorunlar, problemler, engellerle karşılaşabilrsiniz. Bu hafta evinizde dekoratif değişiklikler yapmak, taşınmak, ev için kredi çekmek, ev yerletirmek, ev almak içinde pek uygun bir zaman dilimi değil. Ne ilişkileriniz veya ortağınız yüzünden ailenizle aranızı açın ne de aileniz yüzünden ilişkilerde kendinizi kısıtlayacak ortamlar oluşturun.