15 Kasım 2015 Pazar

16 -22 Kasım Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Bu süreçte uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım,reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız 10 Aralığa kadar. Venüs/pluto sert etkileşimi ise iş/özel hayat arasında gerginlik, kadınlarla problem, kadın figürler yüzünden kriz, özel hayat-iş hayatı ayırdının doğru yapılamaması yüzünden sıkıntılar, hem özel hem de profesyonel hayatınızda ılımlı olmayı öğrenmeniz, krizler yaratmamaya çalışmanız gerekmektedir. İş anlamında maddi bir takım beklentileriniz var ise, istediğiniz gibi şekillenmeyebilir, kriz gibi durumlar oluşabilir. Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat,satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. başkalarına ait finansal kaynaklardan daha rahat bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu dönem kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazılarınız primler, burslar, nafakalar konusunda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirler 10 Aralığa kadar. Venüs/pluto sert etkileşimi ise; eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir, gerginlikler, hafif tartışmalar, kıskançlık yüzünden sıkıntılar söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra bu etki ile, yurt dışı bağlantılı işlerinizde işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, bu hafta birlite çalıştığınız, iş yaptığınız kişilere karşı özellikle bayanlara karşı daha ılımlı yaklaşmayı öğrenmeniz gerekebilir. Güneş yay burcuna geçiş yapacak.  Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu 1 aylık süreçte odak noktanız  olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Yalnız olanlar sağlam, adam akıllı güzel ilişkilere adım atabilirler. Önemli ortaklıklar ve imza gerektiren koşullar oluşabilir. Bazılarınız evlilik planları yapabilir veya bu yolda önemli adımlar atabilirsiniz 10 Aralığa kadar.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de, finansal anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil, kumardan, borsadan, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Özel hayatınızda ise önemli bir krizi çözmeniz gerebilir, eğer ki çocuğunuz var ise bu kriz onu hayatı ile ilgili de olabilir. Özel hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerinizde alttan almayı, ılımlı olabilmeyi öğrenmeniz gerekebilir bu  hafta. Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir.  . Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz 10 Aralığa kadar.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de aile ve özel hayatınızla ilgi konularda ılımlı olabilmeli, krizler yaratmamalı, sınırları çok fazla zorlamamanızda, olmayan konuları diretmemenizde yarar var. Ailenizle veya partnerinizle olası tartışma durumlarında ateşi körükleyici yaklaşmamaya özen gösterin. Bu hafta ailenizin sağlığını ilgilendire konular canınızı bir parça sıkabilir. Bu hafta partnerinizin ailenizle tanıştırmak  içinde uygun bir hafta değil. Aile ile özel hayatınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerekmekte. Güneş yay burcuna giriş yapacak ve 1 aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. Check –up yaptırmak için oldukça uygun bir süreçtir. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Yalnız olanlar için hayatlarında aşkın kapıları aralanmaya başlıyor, yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Ama genel anlamda förtöz etkiler etkiler devrede olacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilecek, hatta bazılarınız yeni hobiler keşfedebileceklerdir 10 Aralığa kadar.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de işinizi yaparken, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde alttan almaya özen göstermenizde, krizler yaratmamaya çalışmakta yarar var, ya da komşularınız/kardeşlerinizle.  Güneş yay burcuna geçiş yaparak önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konuların aşk ve çocuklar üzerine olacağına işaret etmekte. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her halukarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız 10 Aralığa kadar. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle para meseleleri bu hafta canınızı bir parça sıkabilir, kriz durumları oluşabilir. Paranızı etkin bir şekilde idare etmeli,finansal konular yüzünden kimseyle papaz olmamaya özen göstermeli, harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var. güneş’in yay burcuna geçiş yapması ile birlikte 1 aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem.


Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır, bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizde ki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz 10 Aralığa kadar.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de bu hafta aileniz içinde veya yakın çevrenizdeki insanlar sizleri kriz ortamlarına çekmeye çalışabilirler, bu hafta ılımlı davranmalı, sakinliğinizi koruyabilmelisiniz. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta gerginlk, stres gibi durumlar hakim olabilecektir, dikkat etmekte yarar var. Bir de sağlığınıza dikkat ettiniz mi sizden iyisi yok bu hafta. Özellkle diz,diş,deri,kemikler, gentital bölgeye. Güneş yay burcuna geçiş yaparak önümüzde ki 1 aylık periyotta odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olabilecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Harcamalar-kazançlar dengesini iyi kurmanız önem kazanacaktır, finansal konularla ilgili aşırı iyimser yaklaşabilirsiniz. Meraklanmayın, bu süreçte kazançlarınızı arttırıcı etkilerde söz konusu. İşinizde terfi alabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz 10 Aralığa kadar. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle gizli saklı gündemden uzak tuttuğunuz ilişkiler yüzünden sıkıntılar, sorunlar söz konusu olabilir, yakın çevrenizinin, kardeşlerinzin, komşularınızın sert eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Varsa partnerinizle ilişkilerinizde bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir. Gizli, saklı hareket etmeye çalışmaktan dolayı problemler söz konusu olabilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu hafta ılımlı davranmaya, denge kurmaya özen göstermeniz gerekmektedir

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz 10 Aralığa kadar.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de hem finans hem de sosyal yaşamınızla ilintili konularda kriz,sorun, problem gibi etkiler söz konusu olabilir. Özellikle arkadaş ilişkilerinizde bu hafta daha ılımlı olmaya çalışmanızda yarar var. Finansal konularda ise, lüks tüketiminiz artabilir, gereksiz yere harcamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için gereğinden fazla para harcamanız gerekebilir. burcunuza geçiş yapacak olan güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Kendinize dönük olabilirsiniz, bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir. Özel hayatınızda yalnız iseniz, karşılıksız aşklara yelken açabilirsiniz veya gizli ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz kişiyi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu dönem minik krizler atlatabilirler. Bazı hoşunuza gitmeyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir 10 Aralığa kadar.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; işinizde, kariyerinizde krizler yaratmamaya özen gösterin, üstleriniz, patronlarınız sizleri daha sert bir şekilde eleştirebilir, üstünüze gelindiğini hissedebilirsiniz. Bu hafta kontrol sizde aslında, ılımlı olmaya, alttan almaya çalışmanızda yarar olacaktır

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdileri sosyal gruplarda flörtlleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz. Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek ve iş hayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için 10 Aralığa kadar. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; özel hayatınızda eğer biri var ise gerginlk, tartışmalar söz konusu olabilir, bu hafta uzak yerlere bir takım seyahat planlarınız var ise yolculuk esnasında sizi gerecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanızda yarar var. Bir de bu hafta gizli, saklı bir takım ilişkilere çekilebilirsiniz. Güneş yay burcuna geçiş yaparak önümüzde ki 1 aylık periyotta dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebileceğinize işaret etmekte.


Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. iş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz 10 Aralığa kadar.  Bu hafta Venüs/pluto sert etkileşimi hakim olacak, arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle olan etkileşimlerinizde kriz durumları söz konusu olabilir, özellikle kadınlarla ilişkiler zorlayıcı olabilir bu hafta. Ilımlı olmaya, arkadaşlık ilişkilerinizde olası negatif durumlarda yangına körükle gitmemeye özen göstermenizde yarar var. Ya da en kötü ihtimalle, bir bayan arkadaşınızın özel hayatı ciddi büyük krizler söz konusu olabilir ve ona destek vermeniz gerekebilir. Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak, önümüzde ki 1 aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz.