12 Ocak 2016 Salı

11 Ocak Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Venüs/Uranüs etkileşimi ile ; beklenmedik ani bir seyahat planı gündeme gelebileceği gibi, özellikle yalnız olanlar sizden mesafece uzakta veya yabancı asıllı birileri flört edebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yoğun ve sürekli proje üreten bir halde olabileceksiniz. Bu hafta sizi aşk – meşk konuları ile ilgili dizginlemek biraz zor olabilecek, heyecan verici aktivitelere atılmanız için fazlaca motive olabileceksiniz. Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, hem kariyer anlamında, hem iş ortamınızda süre gelen işinizde, hem sağlığınızı ilgilendiren konularda, hem işinizle ilgili son zamanların  belki de en bereketli ve en şanslı haftasında olacaksınız. Bu alanda tüm işleriniz su gibi akıp gidecek, sıkıntılar varsa hepsinin üstesinden gelebileceksiniz, istediğiniz işi, istediğiniz müşteriyi kapabileceksiniz. Terfi alabilir, ödül alabilir kısacası iş anlamında şahane bir hafta sizleri bekliyor olacak. Ya da eskiden kaçırdığınız iş fırsatları ile yeniden karşılaşabilirsiniz. Ya da iş ile ilgili hak ettiğiniz ama elde edemediğiniz bir şeyi elde edebilirsiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;
Venüs /Uranüs etkileşimi ile beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Bu hafta bir parça krizlerle mücadele haftası gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise, gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerinde ki kişilerden saklayabilirler.  özel hayatınızla ilgili kontrol dışı, sizi şaşırtacak ani ama endişe verici kötü sürprizler söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızla ilgili beklenmeyeni – umulmayanı beklemekte yarar var.  Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede. Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, projeler, hukuksal konular hem de aşk, çocuklarla ilgili konularda süper şans ve fırsatlar söz konusu. Eğer yalnızsanız aşk var size de artık, çocuk sahibi olmak isterseniz de gayet uygun bir hafta, vize pasaport işlemlerini halletmek, ticarete atılmak içinde kaza öyle. Bu saydığım tüm alanlarda atacağınız her adım desteklenecek hem de fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ya da eskiden kaçırdığınız sizin için önemli bir fırsat yeniden önünüze düşebilir. Amma velakin siz yine de Merkür retrosunu unutmadan atın adımlarınızı.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Venüs ile Uranüs arasında ki olumlu etkileşim ile; arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz. Ya da bir arkadaş davetinde tanışacağınız biri ile sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni farklı, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bence bu hafta sonuna doğru heyecan verici gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Bu sürpriz bir iş teklifi şeklinde de hayatınıza yansıyabilir. Eğer partneriniz yok ve mazbut bir bekarsanız aşk size sürpriz bir şekilde gelebilir, özellikle bu hafta arkadaşlarınız sizleri kalabalık partilere ve organizasyonlara davet ederlerse hiç düşünmeden kabul etmenizi tavsiye ederim. Bu arada bu hafta özellikle arkadaşlarınızın sizin için çöp çatanlık bile yapabilirler.  Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Ev, yuva, aile, yerleşim, arsa, ofis alım-satımını ilgilendiren konularda rahat nefes almanızı sağlayacak hem de finansal anlamda borçlar, ödemeler, kredilerle ilgili konularda destekleyici bir etki yaratacaktır. Ev almak, kredi çekmek, aile içinde birinin rahatsızlığının giderilmesi, kiraya çıkmak, ev bulmak, nafaka bağlatmak, ortak işlerden elde edilen gelirlerin artması gibi durumlar söz konusu. Tüm bu alanlarda oldukça keyifli bir haftaya işaret etmekte. Ya da daha önce bu saydığım konularla ilgili bir durumla karşılaşmış ama fırsatı kaçırdıysanız işte yeniden fırsat ayağınıza gelmiş olacak.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Venüs ile Uranüs arasında ki etkileşim ile de mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Aklınıza çılgın bir proje fikri gelebilir ve bu herkes  karşılaşabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, alternatif tıp, alternatif iyileşme yöntemleri, enerji konularını araştırmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde tanışabileceğiniz bir kişi ile romantik etkileşimler söz konusu olabilir. Ama en güzel yanı bence sürpriz beklenmedik ve sizi mutlu edecek bir iş gelişmesi.  Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşimle eğitim, yayıncılık, imza gerektiren konular, ortaklık, evlilik, ilişkiler konusunda yaşamınızda fırsatlar sunmasına, yolunuzu açmaya, olumlu anlamda yeni gelişmelere işaret etmekte. Bu hafta atacağınız imzalar, ortaklıklar oldukça bereketli ve şanslı olabileceğini düşünebiliriz. Keza bu hafta yeni bir kitap yazmaya başlamak, iletişimle ilgili konularda önemli toplantılar, el sıkışmalarda meydana gelebilir. Eskiden yarım bıraktığını iyi projelerinizi yeniden hayata geçirmek içinde harika bir hafta. Ya da eskiden kaçırılan bir fırsatı yeniden elde edebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Venüs ile  Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, sürpriz bir seyahatin habercisi olabileceği gibi, uzaklardan gelecek olan sizi şaşırtacak bir haberin müjdesi de olabilir. Yalnız olanlar, sizden uzakta, yabancı asıllı belki de biri ile flörtöz etkiler oluşabilir. beklenmedik, sürpriz bir aşk durumu söz konusu olabilir. Ya da özel hayatınızla ilgili kendinizi daha fazla özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Kişisel hobilerinize bu hafta yönelmenizi tavsiye edebilirim. Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem parasal konular, kazançlar hem iş, yeni projeler, yeni müşteriler, iş sayesinde gelebilecek ödüller, övgüler, güzel gelişmelere işaret etmekte. Olası bu alanlarda problemleriniz var ise eğer bu hafta  su gibi akacak işleriniz, bu hafta kuracağınız kontaklar oldukça önem arz edecektir. Bu hafta atacağınız adımlar paranızı, kazançlarınızı olumlu anlamda etkileyecektir. Ya da eskiden para kazandıracak olması muhtemel bir işiniz olmadıysa bu hafta bu durum yeniden gündeme gelebilir ve bu sefer şeytanın bacağını kırabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak;
Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, beklenmedik sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu etki ile bir bankacının yaptığı hata ile hesabınızda 1.000.000.000.000 TL görebilirsiniz. Tabi bu işin espri kısmı. Ama bankacılık işlemlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, ortaklaşa kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem kişisel girişimlerinizin hızla yol almalı, kariyer başarısı gibi etkilerin yanı sıra eğer ki yalnızsanız aşk konusunda da 5 yıldızlı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Biraz flörtöz ve şımarık davranmanızda gerçi olası ama problem yok, zaman zaman şımarmak sizin de hakkınız. Keza hamile kalmak, çocuk yapmaya karar vermek gibi durumlarda söz konusu olabilir. Bu hafta 4 ayak üstüne düşebileceksiniz, ben yerinizde olsam şansımı şans oyunlarında da abartmayarak tabii deneyebilirdim veya borsada falan. Ya da eskiden yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve paraya çevirmek içinde harika bir hafta. Ya da eskiden hoşlandığınız ama size pas vermeyen biri ile de bu hafta yollarınız yeniden kesişebilir.


Terazi ve Yükselen Teraziler;
Venüs ve Uranüs  etkileşim içinde olacaklar, sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz bir hafta olacak.  Eğer yalnız iseniz sürpriz bir aşk bu hafta kapınızı çalabilir, hatta bu aşk çıkma ihtimaliniz olan seyahat esnasında tanışabilirsiniz, veya gideceğiniz yerde. Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem ev, yuva, aile, yerleşim, taşınmaz mallar konusunda hem de sağlık, psikolojik sağlık, bilinçaltı, ruhsal konular, bilinçlenme, hayatı ve evreni anlama, ruhsal çalışmalar, şifalanma ile ilgili konularda harika fırsat ve şanslar sunacaktır. Mesela bu hafta sigara kullanıyorsanız eğer veya başka bir takım kötü alışkanlıkları geride bırakmak için harika bir hafta. Sizi ruhsal anlamda değiştirecek, iyi gelecek çalışmalar içine girebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olası problemleriniz var ise rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz, buna psikolojik olanlarda dahil


Akrep ve Yükselen Akrepler;
Venüs ile Uranüs etkileşim içinde olacaklar, bu sürpriz iş teklifleri, sürpriz iş projeleri gündeme gelebilir. Yalnız iş ile ilgili çok ama çok yoğun bir döneme giriyorsunuz arkadaşlar, kendinizi hazırlayın. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız.  finansal anlamda size sürpriz kazanç fırsatları yaratacak koşullar ve teklifler gündeme gelebilir. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde kontak kuracağınız kişilerle gönül ilişkilerine girebilirsiniz. Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak.  İletişim, seyahatler, arkadaşlıklar ,dostluklar, sosyal çevre ilişkileri konusunda bir takım fırsat ve şanslar elde edebileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızdan büyük fayda görebilir, size çok iyi gelecek sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte iş yapmak, ortak projeler kurmak, para kazanmak için oldukça uygun bir hafta. Bu hafta yeni tanışacağınız kimseler yaşamınıza olumlu anlamda oldukça faydası olabilecek. Fakat iş kurmadan önce eğer öyle bir durum olursa, Merkür’ün geri harekette olduğunu da unutmayım ve acele kararlar vermeyin.

Yay ve Yükselen Yay;
Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz. Yalnız olanlar, ayaklarınız yerden kesecek sürpriz bir aşkla sarsılabilirler. Bazılarınız ise şans oyunlarında minik kazançlar elde edebilirsiniz. Harika bir aşk durumu söz konusu, çünkü aşk, güzellik, sanat, estetik, gezegeni Venüs burcunuzda ilerliyor. Aşkta heyecan verici bir süreç demektir bu. Fiziksel anlamda da güzelleşmek adına farklı, değişik metotlarada başvurabilirsiniz. Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak buna göz atalım. Bu etkileşim size; hem kariyer hem de para anlamında harika kapıların açılacağına işaret etmekte, terfi ise terfi, daha iyi bir iş ise daha iyi bir iş, statü ise statü! Bu hafta hem maddi hem de kariyerinizi ilgilendiren konularda karşınıza çıkacak olan teklifleri iyi değerlendirin, önümüzde ki seneye kadar bir daha böyle bir etkileşim olmayacak zira. Ya da eskiden kaçırdığınız bir iş fırsatı ile de karşılaşabilir, iş hayatınızda hak ettiğiniz değeri artık elde edebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Venüs ve Uranüs  etkileşim içinde olacaklar, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz evin çok ucuzladığını görebilir, evinizde veya ailede çözülmesi zor bir problem birden çorap söküğü gibi çözülebilir. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı. Bu arada unutmadan, sağlığınıza da biraz dikkat, bünyeniz, bağışıklık sisteminiz bu hafta çok kuvvetli olmayabilir. özle hayatınız çok muhteşem değil açıkçası, ilişkiniz var ise özgürlük, bağımsız teması daha güçlü bir şekilde vurgulanabilir, sevgi – aşk konusu yaşamınızda daha çok ikinci planda kalabilir, ilişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya gizli ilişkilere çekilme ihtimaliniz çok daha yüksek. Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem tüm kişisel girişim ve çabalarınızın karşılığını alabileceğinize, hem yayıncılık, hukuksal konular, eğitim, yurt dışı bağlantılı işlerde şansınızın yaver gitmesine, hem de kariyer anlamında güzel fırsatlar ve kontaklar elde etmenize hem ticaretten yana şansa işaret etmekte. Bu hafta resmen 4 ayak üstüne düşeceksiniz sürekli, karşınıza altın değerinde fırsatlar çıkabilir

Kova ve Yükselen Kova;
Venüs ve Uranüs  etkileşim içinde olacaklar sürpriz beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan arkadaşlarınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Sözü geçen kişi siz olacaksınız.  Arkadaşlarınız enterasan sürpzler yapabilirler size. Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Gizlilik içinde yürüttüğünüz tüm işleriniz olumlu sonuçlanacak, maddi anlamda beklenmedik bir destek bulabilirsiniz, kredinize onay çıkabilir, burs bulabilir, borçlarınızı ödeme konusunda kolaylıklar yakalayabilirsiniz. Keza sağlıkla ilgili konularda da destekleyici etkiler söz konusu olabilecek. Özellikle hem finans hem de kariyer anlamında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, iyi değerlendirin bu haftayı. Eskide kalan ama çözemediğiniz bir takım konuları çözüme kavuşturmak içinde harika bir hafta.

Balık ve Yükselen Balık;

Venüs ve Uranüs ile etkileşim içinde olacakla, gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir, ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halukarda finansal anlamda bu hafta olumlu sürprizlere açık olacaksınız. kariyer anlamında sürpriz bir iş teklifi, paranızda artışı sağlayacak durumlar oluşabilir. Yalnız iş hayatınızda fazlaca bağımsız ve özgür hareket etme duygunuz yüzünden canınız biraz sıkılabilir vereceğiniz tepkilere karşı da dikkatli olmanızda yarar var. İş ile ilgili yöneticileriniz sizleri eleştirebilir ve böyle anlarda abartılı tepkiler yüzünden kendinizi zor duruma da düşürebilirsiniz aman dikkat. Bu hafta yeni bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Bu hafta Güneş/ Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem dostluklarınız, arkadaşlarınız hemde ortak işler, ve destek beklediğiniz konularda harika destekler alabileceğinize işaret etmekte. İlişkisel anlamda da partnerinizle aranızda olası sorunlar varsa çözebilirsiniz, bu hafta hayırlı bir ortaklığa adım da atabilirsiniz. Partnerinizle iş yapmayı düşünüyorsanız da bu hafta oldukça uygun bir hafta.  Dostlarınızdan harika destekler alabileceksiniz.