28 Mart 2016 Pazartesi

28 Mart Haftası Burç Analizleri







AĞZINIZDAN ÇIKANA ÇOK DİKKAT EDİN

Hafta boyunca Merkür’ün kontakları hakim olacak. Önce Pluto ve Uranüs ile akabinde Satürn ile irtibatta olacak. Bu da hafta boyunca Merküryen konuların gündemimizden düşmeyeceğine işaret etmekte.

Merkür genel olarak bilgi, imzalar, iletişim, eğitim, karar vermek, yazmak, çizmek, düşünmek, konuşmak, seyahatler demektir. Öncelikle hafta ortasına kadar olan süreçte; takıntılardan, iğneleyici konuşmalardan, kaba ve düşüncesiz davranışlara, başkalarının özel alanlarına zorla girmekten uzak durun. Hafta ortasına kadar kullandığınız iletişim aletlerinde problemlerle karşılaşmanız olasıdır. Cep telefonları, mailler, şifreli sistemlerde sorunlar meydana gelebilir. Hafta ortası itibari ile de Merkür ile Satürn arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek. Düşüncelerinizi kolayca yapılandırabilecek, daha gerçekçi bir şekilde bir çok şeyi ele alabilecek, yeni eğitimlere başlayabilecek, önemli anlaşma ve imza gerektiren işlerinizi halledebileceksiniz.



Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak.  Kariyeriniz ile ilgili konularda sert, zorba, acımasız, eleştirel olmamaya özen gösterin. Üstlerinizle gereksiz tartışmalardan kaçının, sınırları zorlamayın. Farklı fikir ve görüşlere de açık olmaya çalışın ve kimsenin iş yerinde kalbini kırmayın. İş yerinizde her önünüze gelene sırlarınızı vermeyin, gereksiz dedikodular yapmayın. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde.  Finansal konularda akılcı çözümler yaratabileceğinize işaret ettiği gibi,para meseleleri ile ilintili konularda toplantı, görüşme,imza gerektiren konular söz konusu olabilecek. Özellikle vergi, burs, prim..vb konularda kararlar almanız gerekebilir. Muhassebeciniz veya banka işlerinizi yürüten kişilerle önemli görüşmeler ve kararlar alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. Bazı sizden saklanmış gizli konular önünüze düşebilir. Önemli fikirlerinizi bu hafta herkese anlatmayın, fikirleriniz düşünceleriniz çalınabilir, başkaları tarafından kullanılabilir. Hoşunuza gitmeyecek bir takım dedikodular duyabilir ve üzülebilirsiniz.  Her söylenene inanmayın, size gelen bilgilerin kaynağının güvenilir olup olmadığını kontrol edin. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde.  Hem ilişkiler/evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar, bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir net kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun. 


İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. Dostlarınız, arkadaşlarınızla iletişimde baskıcı, manipülatif,  eleştirel olmamaya özen gösterin. Sizlere bir takım eleştiriler geliyorsa bunları dinlemeye çalışın ve haklılık payı olup olamayacağını bir düşünün. Dostlarınızla aranızda iletişim kazaları meydana gelebilir.  Finansal konularla ilgili krizler yaratmak yerine kriz çözücü noktada olmaya gayret gösterin, özel hayatınızla ilgili herhangi bir konuyu takıntı derecesine taşımamaya özen gösterin. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde.  Merkür ile satürn’ün uyumlu etkileşimi sayesinde arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden güzel destekler alabilecek, sosyal çevrenizi düzenleyebilecek, fikirsel anlamda birbirinize destek olabileceğiniz koşullar oluşabilecektir. 


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. Hem ikili ilişkiler hem de aile içi ilişkilerinde krizler yaratmak yerine kriz çözen noktada olmaya özen gösterin, olayları ve konuları gereksiz yere büyütmeyi, aile –ev içinde meydana gelen konuları takıntı düzeyine taşımamaya özen gösterin . Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde.  Merkür-Satürn etkileşimi ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha rahat bir şekilde organize olabilecek, bir takım kararlar alıp uygulayabilecek, ayağı yere sağlam basan projelerle karşılaşabileceksiniz. özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda mantıklı bir şekilde düşünme ve karar verme zamanına işaret etmekte. Hem varsa çocuklarla ilişkileri, hem de özel hayatınızı düzenleme adına kararlar alıp uygulamaya sokabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etki, size keyif verecek bir hobiye başlayabilirsiniz ya da bunun eğitimine.




Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak.  İş anlamında, birlikte çalıştığınız kişiler veya müşterilerle iletişim konularında problemler söz konusu olabilir, baskıcı iletişim kurmanızda kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Müşterilerinizle veya çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız iletişimde veya olası sorun anlarında kriz yaratıcı olmak yerine çözüm odaklı yaklaşmaya özen gösterin, işinizle ilgili konuları zihninizde takıntı düzeyine taşımamaya özen gösterin. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde.  Öncelikle iş ilişkilerinizde sert dil ver ifadeler kullanmaktan bu hafta lütfen kaçının. Birlikte çalıştığınız kimselere laf sokayım derken kalplerini kırmayın. İş hayatında iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir.


Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak.  Para ile ilgili konular için kendinizi risk almaya daha yatkın hissedecek olsanız da aslında pek tavsiye etmiyorum, bu hafta şansınızı gereksiz yere çok fazla zorlamamakta yarar var, para meselelerinde krizler yaratmak yerine kriz çözücü bir şekilde davranın, çözüm odaklı olun ve finansal konuları takıntı haline getirmemeye özen gösterin. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde. Lütfen kimseyi acımasızca eleştirmeyin, kelimelerinizi nereye gideceğini düşünerek kullanın. Ya da size gelebilecek eleştirilerin en kötüsünü bile sabırla karşılayın. Her türlü anlaşma, sözleşme yapmak içinde ortam fazlası ile uygun olacaktır. Kalıcı işler için imza atma haftası sizler için


Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. Aile bireylerinizle veya evde birlikte yaşadığınız kimselerle fikir tartışmalarından uzak durmakta yarar var, kriz yaratan taraf yerine kriz çözücü tarafta olmaya özen göstermeli, kişiliğiniz, kimliğiniz sizi siz yapan değerleri acımasızca bu hafta eleştirmemeye özen gösterin, kendinize haksızlık yapmayın. Aile içi ilişkilerde sert kelimeler kullanmamaya, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Para konusunda anlaşmalar yapabilir, finansal konularda başarılı kararlar verebileceğiniz bir hafta olacak sizler için. Para, finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Bu aralar ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak içinde uygun dönem


Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. fikirlerinizi projelerinizi bir süreliğine kendinize saklamanızda,etrafınızda ki insanlara anlatmamanızda yarar var, fikirleriniz düşünceleriniz çalınabilir. Yeni bir kitaba başlamak, yeni bir web projesine başlamak için ideal bir hafta olabilecek sizler için. Komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın çevrenizle aynı fikirde buluşmak zor olabilir ve fikir tartışmaları neticesinde gerginlikler olabilir. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde.  Hayatınız dair, kalıcı sağlam önemli kararlar vermek için çok uygun bir hafta. Medya, satın almak, halkla ilişkier, pazarlama, tanıtım gibi işler için harika bir hafta. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ile iletişimde sorunlar, gerginlikler söz konusu olabilir




Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. Finansal anlamda zorlanma, arkadaşlarınız yüzünden zor duruma düşme, arkadaşlıklar yüzünden kriz ortamının oluşmasına işaret etmekte, kriz çözücü ve çözüm odaklı olmaya özen göstermelisiniz. Parasal konular yüzünden kimsenin kalbini kırmayın. İletişim kazaları yaşanabilir veya iletişim araçlarınız bozulabilir. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde. Psikolojik olarak zorlanabileceğiniz birkaç gün yaşayabilirsiniz, ciddi iletişim sıkıntılar, iletişim araçlarında bozulmalar, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirmek bu hafta zor olabilir, birileri sizleri engelleyebilir. Duyabileceğiniz dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra sizin için hobi olan bir şeyin eğitimine başlamak içinde koşullarla karşılaşabilirsiniz. Para kazanmak için alternatif yollar yaratmaya çalışabilirsiniz.





Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. İşinizi yaparken fikirsel olarak baskıcı olmaktan kaçınmalısınız, yapıcı olmalı, kriz yaratmak yerine kriz çözücü davranmanızda yarar var. Aile içi iletişimde gereksiz yere inat, baskı, sert eleştirilerden de uzak durmanızda fayda var. Ev içi iletişim sisteminde sorunlar meydana gelebilir. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir bu. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin.



Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. Psikolojik olarak zorlanmaya, kronik rahatsızlıkların yeniden nüks etmesine, belli bir konuya ve kişiye kafanıza takmaya, mali anlamda kriz durumlarına işaret etmekte. Bu hafta aslında biraz daha hayatı anlamaya, inançlara, felsefeye yönelik konular okumak, araştırmak için gayet güzel bir hafta. Olası çıkacağınız seyahatlerde biletinize, bavulunuza falanda dikkat edin, başkası ile karışmasın. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde.  İş ve kariyerinize ilişkin konularda karar alma ve uygulama dönemi. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır. 



Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta Merkür; Uranüs ve Pluton ile de etkileşim içinde olacak. Dostlarınızın fikirlerine değer vermeli, onlardan gelebilecek olası eleştirileri dikkat almanız gereken bir hafta. Parasal konularda genel anlamda olumlu bir hava hakim olmakla beraber, siz yine de içinize sinmeyeceği durumlarda kimseye kefil olmayın veya borç vermeyin.  Mali anlamda, ödemeler, borçlar, krediler konusunda krizler oluşabilir, bu konularda fazlaca inatçı davranma eğiliminde olabilir, bankacınızla, muhasebecinizle gereksiz tartışmalar içine girebilirsiniz. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi de hakim olacak gökyüzünde. Daha çok okumanızı, araştırmanızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. Bu hafta yaşamı, hayatı daha fazla anlamak üzerine kafa patlatabilir, ilahi adaleti sorgulayabilir, inançlarınızı, içsel manevi gücünüzü gözden geçirebilirsiniz. Keza bu hafta uzun seyahatlere çıkmak içinde planlar yapabilirsiniz.