5 Mart 2016 Cumartesi

MARS YAY Burcunda 26 Eylüle Kadar! - Burçlar Üzerinde ki Etkisi -





Koç ve Yükselen Koç;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Mars sembolik olarak, harekete geçme, savaşma, kendimizi ortaya koyacağımız, gücümüzü eforumuzu sarf edeceğimiz alan demektir. Mars sayesinde 26 Eylüle  kadar eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, seyahatlerle ilgili konulara enerjinizi odaklayabileceksiniz. Bu konularla ilgili stresli durumlar söz konusu olabilir, savaşmanız gerekebilir açıkçası. Hukuksal konularda daha dikkatli olmalı, ticari işlerde ilişkilerde sinirlerimizi bozabilecek durumlar meydana gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksilikler meydana gelebilir. Oradan getirteceğiniz olası ürünlerle de ilişkili olabilir bu. 


Boğa ve Yükselen Boğa;
Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Mars sayesinde 26 Eylüle  kadar asıl savaş ve mücadele içinde olacağınız konular, para, borç, alacak-*verecek durumları, krediler,  mirasla ilgili konular, ortaklaşa işlerden gelir elde edilmesi muhtemel konular üzerine olacaktır. Bu alanlarla ilgili sabrınız zorlanabilir açıkçası. Sürpriz ödemeler ortaya çıkabilir, para biriktirmek sizin için şu dönem biraz daha zor olabilir. Maddi konular hayatınızın stres noktası haline dönebilir, para yüzünden kimsenin kalbini kırmamaya dikkat edin.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek.  Savaş ve mücadele içinde olacağınız konular ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, ikili ilişkiler üzerine olacaktır. Çevrenizde ki insanlar sabrınızın sınırlarını zorlamak için epey sınava tabii tutabilirler sizleri. İlişkilerde ve ortaklıklarda büyük kavgalar söz konusu aman dikkat. Bu dönem ayrılıklar, boşanmalar, ortaklıkların bitmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatınızda önem ve ivme kazanmaya başlıyor. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir, yorulabilirsiniz. İş arayanlar bu dönem bol bol görüşmelere gidebilirler. Birlikte çalıştığınız kişiler ile agresyona dikkat etmekte fayda var, görüş ayrılıkları gerginliklere sebep olabilir. Sağlıkla ilgili de, özellikle ateşli rahatsızlıklar, düşme, çarpma, yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlıkla ilgili küçük bir operasyon geçirmeniz gerekebilir. Özelikle kaslarınıza dikkat edin, kas kaynaklı sağlık problemleri söz konusu olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın aşk,özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz, mars bu konuda 26 Eylüle  kadar destek verecektir size. Bunu yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz. Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız, bu dönem alacağınız riskler zararla sonuçlanmayacaktır. Keza tv, medya, yayın, sahne önü..vb işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz

Başak ve Yükselen Başak;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz


Terazi ve Yükselen Terazi
Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre-kardeş-komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak, elinizde ki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız. Yalnız trafik kazalarına, araç arızalarına karşı dikkatli olmalısınız. Yolculuklar epey stres yaratabilir sizlere.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım mars adama harcatır ama gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun  elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız. Yalnız yine de maddi konular hayatınızın stres noktası haline dönüşebilirde, para meseleleri yüzünden kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin.

Yay ve Yükselen Yay;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınızda hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız. Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Daha girişken, daha agresif kendinizi çok daha güçlü ve motive hissedeceğiniz bir dönem başlıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret etmekte. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden extra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinç altı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir.

Kova ve Yükselen Kova;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret etmekte. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi, bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz. Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. 


Balık ve Yükselen Balık;

Mars’ta Yay burcuna giriş yapacak ve bir ara Retro yapacak derken 26 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgliendiren konular olacağına işaret etmekte. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz.